05 / 05 / 2024

hatay akpınar hoşdere projesi

hatay akpınar hoşdere projesi

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi Sur Yapı - Hatay Akpınar verdi.

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı alındı!

Sur Yapı-Hatay Akpınar Bahçekent projesinin ruhsatı 14 Nisan 2017 tarihinde alındı. Sur Yapı-Hatay Akpınar, Hoşdere arsası için Emlak Konut'a arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif vermişti.

Hoşdere 6. Etap için Sur Yapı-Hatay Akpınar'a yer teslimi yapıldı!

150 milyon 500 bin TL teklifle Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini kazanan Sur Yapı-Hatay Akpınar'a arsa için yer teslimi yapıldı.

Sur Yapı Hoşdere projesinde imzalar atıldı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin sözleşmesini Sur Yapı - Hatay Akpınar'la imzaladı.

AK-EV Hoşdere Cami'nin temeli atıldı!

Sendikacıların yaptırdığı AK-EV Hoşdere Cami'nin temeli atıldı. İsimdeki “AK” ifadesi, “AKP’yi adını çağrıştırıyor” tartışmalarına neden oldu.

Emlak Konut Hoşdere 6. Etap'a 150.5 milyon TL teklif!

Emlak Konut Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi Sur Yapı - Hatay Akpınar verdi.

Emlak Konut Hoşdere'deki gayrimenkulün değerlemesini yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul İli, Esenyurt İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 8 adet Parsel" için hazırlatılan gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Emlak Konut Hoşdere ve Başakşehir için değerleme raporu yayınladı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul ili, Başakşehir İlçesi, Hoşdere Mahallesi'nde yer alan 20 adet Parsel ve İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, Kayabaşı Mahallesi'nde yer alan 1 adet Parselin değerleme raporunu yayınladı.

Elazığ Akpınar'da acilen kentsel dönüşüm yapılmalı!

Akpınar Mahallesi Muhtarı Raif Acar, Akpınar Mahallesi'nde yaşanan sorunları dile getirdi. Mahallelerinin dünü ile bugününü değerlendiren Acar, mahallenin aciliyet arz eden sorunlarının çözümü için gerekli çalışmaların yapılmasını istedi.

Hoşdere Fabrika Giriş Sahası imar planı askıda!

İstanbul Esenyurt İlçesi, Sanayi Mahallesi, Hoşdere Toplu Konut Alanı Komşuluğundaki Fabrika Giriş Sahasına İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Hatay Uluçınar Köprüsü trafiğe kapatıldı!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi

Hatay Uluçınar Köprüsü 3 ay içinde yapılacak!

Hatay Arsuz Belediye Meclisi, Kasım ayı toplantısını iki oturumda gerçekleştirdi. Arsuz Belediye Başkam Nazım Çulha Hatay Uluçınar Köprüsü'nün 3 ay içinde yeniden inşa edileceğini söyledi.

Hoşdere Hayat Cami için yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Başakşehir Hoşdere Hayat Cami ve Hizmet Birimleri İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamındaki arsanın yer teslimi yapıldı.

Fikri Işık, Akpınar TOKİ sakinleriyle buluştu!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Kocaeli’nin Derince ilçesi Kuruçeşme’deki Akpınar TOKİ konutları sakinleri ile bir araya geldi.

hatay akpınar hoşdere projesi Haberi

hatay akpınar hoşdere projesi

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı İstanbul Esenyurt Hoşdere 6. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin ikinci oturumu gerçekleştirildi. 4 firmanın teklif verdiği ihalede en yüksek teklif 150 milyon 500 bin TL olarak geldi.


En yüksek teklif Sur Yapı - Hatay Akpınar'dan 

Emlak Konut Hoşdere 6. Etap ihalesine en yüksek teklif Sur Yapı - Hatay Akpınar'dan geldi. Sur Yapı - Hatay Akpınar arsa satışı karşılığı satış toplam geliri olarak 602 milyon TL teklif verirken, arsa satışı karşılığı şirket payı toplam geliri olarak ise 150 milyon 500 bin TL teklif sundu.  Firma birinci oturumda 25 milyon TL teklif vermişti. 


Emlak Konut Hoşdere 6. Etap arsa ihalesine en yüksek ikinci teklif Ak Yapı'dan 91 milyon 500 bin TL olarak geldi. Birinci oturumda en yüksek teklifi...