27 / 04 / 2024

Hatay Arsuz kiralık tarla

Hatay Arsuz kiralık tarla

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay İli, Arsuz İlçesi'ndeki tarlayı 'Özel Eğitim Tesisi' yapılmak üzere 36 yıl süreyle, yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesine çıkartıyor.

2020'de kiralık konut fiyat artışında Muğla lider!

Hürriyet Emlak 2020 Endeksi'ne göre, kiralık konutlarda fiyat artışı yüzde 68,42 ile en çok Muğla’da kaydedildi. Muğla’yı yüzde 37,50 ile Denizli, yüzde 35,71 ile İzmir ve yüzde 28,57 ile Hatay izledi. Endeks'e göre, pandemi büyükşehirlerden göç edilmesine neden oldu.

Hatay Arsuz'da 45 bin dönümlük arazi sit alanı ilan edildi!

9 ilde Bakanlar Kurulu tarafından ilan edilen Tarım Ovası (Tarımsal Sit Alanı) uygulaması, Hatay Arsuz'daki 45 bin dönümlük alanı da kapsadı.

Hatay Arsuz'daki yol çalışmaları tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri Arsuz ilçesine bağlı Nergizlik Mahallesi'nde parke taşı döşeme çalışmalarını tamamladı.

Hatay Vakıflar'dan 5 yıldızlı otel yapımı karşılığı kiralık arsa!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Hatay Arsuz'da bulunan arsayı beş yıldızlı otel ve turizm amaçlı tesislerin yapımı karşılığında kiraya veriyor. 30 yıl süreyle kiralanan arsanın bedeli 39 milyon 382 bin 501 TL olarak belirlendi.

Hatay Arsuz Sahil Yolu açıldı!

Arsuz Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan 2,5 Kilometrelik “Arsuz Sahil Yürüyüş Yolu’nun açılış töreni 30 Temmuz Cumartesi günü Hatay Büyükşehir Belediyesi Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Hatay Arsuz yolları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) Arsuz ilçesi Üçgüllük Mezarlığı yolunda kilit parke taşı döşeme çalışmalarına başladı.

Nazım Culha: Hatay Arsuz'un kentsel dönüşüm ihtiyacı yok!

Hatay'ın İskenderun Körfezi'ndeki doğa harikası ilçesi Arsuz'un belediye başkanı CHP'li Nazım Culha, bölgenin dönüşüme ihtiyacı olmadığını belirtti. Culha, ''Riskli alanlarımız yok ama riskli binalarımız var'' dedi.

Hatay Uluçınar Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Arsuz’un önemli geçiş noktalarından biri olan güzergahta inşa çalışmalarıyla vatandaşları rahatlatmaya çalışan Hatay Büyükşehir Belediyesi ekipleri, inşa edilecek köprünün en kısa sürede tamamlanması için mesai harcıyor...

Hatay Arsuz Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları bitti!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin Arsuz'da yapımı süren Zilli Köprüsü'nde inşaat çalışmaları sona erdi, çevre düzenlemesi ve peyzaj çalışmaları da tamamlanmak üzere.

Hatay Arsuz Şarkonak Köprüsü Mart ayında hizmete girecek!

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Karaağaç ve Nardüzü Halkı'na ulaşımda kolaylık sağlayacak olan Şarkonak Köprüsü'nün yapım çalışmalarını inceledi.

Hatay Arsuz'a devlet hastanesi geliyor!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi'nin dün gerçekleştirdiği Şubat ayı olağan toplantısında, Arsuz Arpaçiftlik Mahallesi'nde yapılması planlanan devlet hastanesi ile ilgili imar komisyon raporu oybirliğiyle onayladı.

Hatay Arsuz'a iki yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB ekiplerinin il genelinde yürüttüğü kapsamlı çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmaların gidişatı ve güncel durumları hakkında bilgiler almaya devam ediyor.

Hatay Büyükşehir'den yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Arsuz İlçesinin Nardüzü Mahallesi’nde ulaşımda büyük bir rahatlama sağlamak amacıyla köprü yapım çalışmasına başladı.

Hatay Arsuz kiralık tarla Haberi

Hatay Arsuz kiralık tarla

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafında Hatay İli, Arsuz İlçesi'ndeki tarla 'Özel Eğitim Tesisi' yapılmak üzere 36 yıl süreyle, yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesine çıkartılıyor. İhale 26 Haziran 2019'da saat 10.00'da gerçekleştirilecek.

İhale ilanı:
Bölge Müdürlüğümüzce aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35/a maddesi gereği kapalı teklif usulü ve 29/03/2019 tarihli 052 sayılı Bakanlık oluru ve 15/04/2019 tarih ve 121/106 sayılı Vakıflar Meclisi kararında belirtilen şartlar doğrultusunda, İmar durumuna uygun olarak, “Özel Eğitim Tesisi” yapılmak üzere 36 yıl süreyle, yapım karşılığı uzun süreli kiralama ihalesine çıkartılmıştır.

İLİ : Hatay

İLÇESİ : Arsuz

MAHALLESİ : Fahura

MINTIKA NO : 

ADA NO :

PARSEL NO : 1221

YÜZÖLÇÜMÜ (m2) : 44.991 m2 (Yatırım yapılacak alan yaklaşık 11.000,00 m2)

CİNSİ : Sulu Tarla

VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜNÜN MAKAM OLURU

TARİH VE...