15 / 05 / 2024

hatay büyük spor kompleksi

hatay büyük spor kompleksi

Hatay Büyükşelıir Belediyesi'nin yaptığı Dev Spor Kompleksi Hataylılara kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yapımı %98 oranında tamamlanan dev spor kompleksinin tefrişatı da tamamlanmak üzere; kompleks çok yakında Hatay halkının hizmetine girecek.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı'nı kiraya verecek!

Büyükçekmece Belediyesi Tepecik Şenol Güneş Stadı Spor Tesisleri ve Saydağ Parkı içerisinde yer alan iş yeri için kiralama ihalesi düzenliyor. Kiralama ihalesi 10 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

GSB'den geçlere büyük kıyak: Seyahatsever Projesi ile 81 ilde ücretsiz konaklama imkanı! İşte tüm ayrıntıları...

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), Seyahatsever Projesi ile gençlere büyük kıyak geçti. Söz konusu proje ile 18-30 yaş arası gençler KYK yurtlarında ücretsiz konaklayabilecek. İşte başvuru detayları...

Ziraat Bankası’ndan 19 Mayıs’a özel büyük kampanya! Bu parayı hemen alın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Ziraat Bankası, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’na özel bir kampanya başlattı. Banka, kampanya kapsamında 190 TL hediye edeceğini duyurdu.

Büyük deprem sonrasında İskenderun’da kıyı şeridi tam 1 metre çökmüş!

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremin Hatay'ın kıyı şeridinde yol açtığı yıkıntı, su altı kameralarıyla kaydedildi. İskenderun, Arsuz ve Samandağ ilçelerinde yapılan çekimlerde fay hattının denizaltındaki tahribatı görüntülendi.

Depremlerde büyük yıkıma uğrayan Hatay nereye kurulmalı? Hatay’da neresi daha sağlam zemine sahip?

Deprem felaketlerinde büyük yıkıma uğrayan şehirlerimizin yeniden imarının bir yıl içerisinde tamamlanması planlanırken, hala artçı sarsıntıların devam ettiği bölgede bu sürecin nasıl işleyeceği şu sıralar en önemli gündem maddesi.

Naci Görür peş peşe açıkladı: İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Deprem uzmanı Naci Görür peş peşe açıkladı! İstanbul depremi büyük ölçüde yakınlaştı! Bingöl, Karlıova, Hatay ve Adana'ya da dikkat!

Mavi Jeans’te büyük kış indirimi başladı! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

En sevilen spor ve jean giyim markalarından Mavi Jeans tutkunlarına sezonun beklenen haberi geldi. Mavi Jeans’te ‘Büyük Kış İndirimi’ başladı.

Mazda MX-5’in fiyatı değişmedi! Otomobil almak isteyenlere büyük fırsat! İşte Mazda MX-5 29 Kasım 2022 fiyat listesi

Mazda’nın ikonik cabrio spor modeli MX-5’in kasım ayında fiyat listesi değişmedi. Eylül fiyat listesinin geçerli olduğu Mazda MX-5 otomobil almak isteyenler için büyük fırsat niteliğinde. Peki  Mazda MX-5 fiyatı kaç TL? İşte, Mazda MX-5 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Ankara Büyükşehir'den Altındağ’ın gençlik merkezine mühür!

Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından Altındağ Belediyesi’nin Karacaören Mahallesi’ndeki Mehmet Akif Ersoy Gençlik Merkezi ile aynı yerde inşa edilen Karacaören Spor ve Etkinlik Alanı mühürlendi. 

hatay büyük spor kompleksi Haberi

hatay büyük spor kompleksi

Hatay Büyükşelıir Belediyesi'nin yaptığı Dev Spor Kompleksi Hataylılara kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yapımı %98 oranında tamamlanan dev spor kompleksinin tefrişatı da tamamlanmak üzere; kompleks çok yakında Hatay halkının hizmetine girecek. 


Sağlıklı alanda spor imkanı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın Hatay'a kazandırdığı Dev Spor Kompleksi ile gençlerimiz sağlıklı bir alanda spor yapma imkanı bulacak. Gençlere ve spora büyük önem veren başkan Savaş, göreve geldiği günden bu yana Hataylı sporcuların sportif alanda birçok başarı almasında büyük pay sahibi oldu. Açılış için gün sayan Dev Spor Kompleksi'nden faydalanacak gençlerimiz sağlıklı bir alanda spor yapma imkanı bularak, ileride birçok ulusal ve uluslar arası başarıya imza atabilecek ortamda gelişimlerini sürdürebilecekler. 


Tesiste neler var? 

Büyükşelıir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan Hatay Büyükşelıir Belediyesi Spor Tesisleri ve...