02 / 05 / 2024

hatay büyükşehir projeleri

hatay büyükşehir projeleri

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olan ve eskiyen köprüde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hatay Büyükşehir'den yeni rekreasyon alanı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Dairesi Başkanlığı, il genelinde atıl kalan alanları vatandaşların hizmetine sunmak amacıyla önemli çalışmalar gerçekleştiriyor.

İsmet İnönü Meydanı battı çıktı projesinin temeli Haziran'da atılacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Ulaşım Daire Başkanlığı tarafından gerçekleştirilecek olan İskenderun İsmet İnönü Meydanı(PAC) battı- çıktı projesinde temel atımının çok kısa bir süre içerisinde gerçekleşeceği bildirildi.

Hatay Büyükşehir'den 61.3 milyon TL'ye teleferik yapım işi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya İlçesi Habib-İ Neccar Dağı arası 1100 metre uzunlukta teleferik yapımı ve 22 yıla kadar işletilmesini 61 milyon 312 bin 515 TL muhammen bedelle ihale ediyor.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Kayseri Büyükşehir projeleri tek tek ele alındı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin projeleriyle ilgili çok önemli bir toplantı yaptı. 

Kayseri Büyükşehir projeleri masaya yatırıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kocasinan Teşkilatının Danışma Meclisi Toplantısı’nda kentteki projelerle ilgili açıklamalar yaptı.

İzmir Büyükşehir'den 600 bin TL'lik kamulaştırma!

Kent içi ulaşımı rahatlatacak projeleri hayata geçirmeye devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bornova Evka 3 Mahallesi ile Ankara Caddesi arasındaki yeni bağlantı yolu için 600 bin TL'nin üzerinde kamulaştırma yaptı.

Adana Büyükşehir'in vizyon projeleri tanıtıldı!

Adana Büyükşehir Belediyesi, Adanalıların merakla beklediği, kentin gelecek yüz yılını kurtaracak olan vizyon projeleri tanıttı.

Mustafa Çelik Kayseri Büyükşehir yatırımlarını anlattı!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kayseri’nin geleceğine yönelik hazırladıkları projeleri anlattı.

Hatay Büyükşehir Kasım ayı toplantısı yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediye Meclisi, 5216 sayılı Büyükşehir Belediyesi Kanunu’nun 13’üncü maddesi gereğince Kasım Ayı Olağan Toplantısı’nın 2. birleşimi dün gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Hatay Büyükşehir'den muhtarlık ofisi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi tarafından Antakya ilçesine bağlı Esentepe Mahallesine kazandırılan muhtarlık ofisinin açılışı gerçekleşti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin dönüşüm projeleri tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kentsel dönüşüm projeleri, Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu’nda yapılan toplantıyla tanıtıldı.

Ankara Büyükşehir'den 3 yeni kentsel dönüşüm projesi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi gecekondu ve sorunlu alanları ortadan kaldırmak amacıyla kentsel dönüşüm projeleri hayata geçiriyor. Bu kapsamında 3 yeni kentsel dönüşüm projesine hazırlanan Büyükşehir Belediyesi, dönüşüm projelerinin prosedür çalışmalarını tamamladı.

hatay büyükşehir projeleri Haberi

hatay büyükşehir projeleri


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olan ve eskiyen köprüde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.


ŞÜKRÜ GÜÇLÜ CADDESİ’NDEKİ KÖPRÜ, EPOKSİ YÖNTEMİYLE ONARILIYOR


Antakya’nın önemli bir geçiş noktasında yer alması itibariyle işlek trafik akışına sahip Şükrü Güçlü Caddesi’ndeki köprünün onarımı için çalışan HBB ekipleri, ulaşımı güvenli hale getirmek için il genelinde sürdürdüğü seferberliğe devam ediyor.


Epoksi yöntemi ile eski ve yeni betonun kaynaşmasını sağlayacak olan HBB ekipleri, bu yöntemle köprünün onarımını gerçekleştirerek dayanıklılığını arttıracak.


SUNULAN HER HİZMETTE CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 


6 metre genişliğinde, 2 metre yüksekliğinde ve 25 metre uzunluğundaki köprünün onarım çalışmalarına başlayan HBB ekipleri, çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtirken, vatandaşlar yapılan...