19 / 05 / 2024

Hatay Çaylı Mahallesi altyapı çalışmaları

Hatay Çaylı Mahallesi altyapı çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni yerleşim alanları bulunan bölgelerde talep üzerine içmesuyu şebekesi döşendiğini duyurdu.

Payas Belediyesi, Hatay'da 7 arsa satıyor! 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay İli Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Hatay Kırıkhan'da 14.3 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Kırıkhan İcra Dairesi, Hatay ili, Kırıkhan ilçesi, Çankaya Mahallesi, 0 ada 696 parselde yer alan hastane binasını 14 milyon 278 bin 203 TL'ye satıyor...

Hatay Belen ilçesi için acele kamulaştırma kararı!

Hatay sınırları içerisinde tesis edilecek olan 9H2098 Kıcı Mahallesi Enerji Nakil Hattı'nın yapımı amacıyla güzergaha isabet eden taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Şanlıurfa Ceylanpınar'a sağlık ocağı yapılması talebi mecliste!

Şanlıurfa'nın Ceylanpınar ilçesine bağlı Büyükçaylı Mahallesi'ne sağlık ocağı yapılması talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanal, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hatay'da inşaat halindeki binadan düşen Suriye uyruklu işçi öldü!

Hatay Hassa ilçesi 15 Kasım Mahallesi'nde inşaat halinde olan bir binanın 6. katından düşen Suriye uyruklu işçi yaşamını yitirdi.

TOKİ Hatay 74 konut ihalesi bugün!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün saat 14:00'te gerçekleştirilecek...

TOKİ Hatay Yayladağ 74 konut ihalesi yarın!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi 74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Hatay Yayladağ'a 74 yeni konut müjdesi!

Hatay İli Yayladağ İlçesi Kurtuluş Mahallesi  74 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 17 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Reysaş GYO Tuzla'daki deposunu 3 aylığına 250 bin TL'ye kiraya verdi!

Reysaş GYO'nun portföyünde bulunan İstanbul İli Tuzla İlçesi Orhanlı Mahallesi'ndeki 48.884 metrekare deponun 4.500 metrekare depolama alanı 3 aylığına 250 bin TL'ye kiraya verdi. 

TOKİ Hatay Altınözü Karsu alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Altınözü Karsu Mahallesi projesindeki konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Hatay Çaylı Mahallesi altyapı çalışmaları Haberi

Hatay Çaylı Mahallesi altyapı çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni yerleşim alanları bulunan bölgelerde talep üzerine içmesuyu şebekesi döşendiğini duyurdu.


Hatay genelinde yeni yerleşim alanlarının çoğalması nedeniyle içmesuyunun bütün vatandaşlara kesintisiz bir şekilde iletilmesi hususunda çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda arıza bulunan ve abone bağlantısı yapılması gereken bölgelerde yeni hat döşemesinin yapıldığını açıkladı.


Dörtyol ilçe genelinde içmesuyunun bütün mahalle ve sokaklara ulaştırılması adına proje geliştiren HATSU, Çaylı Mahallesi’nde 100’lük polietilen borular ile 500 metre hat döşendiğini ayrıca arıza ve kaçak bulunan hatlarda revize yapılarak yenilendiğini belirtti.


Yeni abonelerin içmesuyu şebekelerini bağlama çalışmalarında kelepçeler yardımı ile sağlamlaştırıldığını ve vana takılarak herhangi bir olumsuzluk anında müdahalenin kolaylaştırılabileceğini bildirdi.


Hatay Büyükşehir...