27 / 05 / 2024

Hatay Çaylı su sorunu

Hatay Çaylı su sorunu

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni yerleşim alanları bulunan bölgelerde talep üzerine içmesuyu şebekesi döşendiğini duyurdu.

Hatay'da depremde 81 kişinin yaşamını yitirdiği binada 'özensiz işçilik' tespit edildi!

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen ilk depremde Gökkuşağı Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 6'sı tutuklu biri firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 sene 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? TMMOB'dan son dakika raporu geldi! 

TMMOB’nin Hatay, Adıyaman ve Malatya’da yürüttüğü dayanışma faaliyetleri sonucunda hazırlanan raporda, deprem bölgesindeki pek çok sorunun altı çizildi. Peki depremzedelerin barınma ve su ihtiyaçları çözülemedi mi? İşte raporda yer alan ifadeler...

Binalarda aylık borç listesi asılması suç mu?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper'e gelen soruda, bir binada yönetici olduğunu belirten okuyucu aylık borç çizelgesini her ay ilan tahtasına asarken şimdi korkusundan asamadığını söyledi. Okuyucu, aylık çizelgenin ilan tahtasına asılmasının suç olup olmadığını sordu.

Hatay Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona gelindi!

Hatay'ın Arsuz ilçesinde 106 yatın demir atabileceği Madenli Yat Limanı ile Su Sporları Merkezi inşaatında sona geliniyor...

Hatay Madenli Yat Limanı'nın temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli atıldı.

Hatay'da Madenli Yat Limanı ve Su Sporları Merkezi'nin temeli atıldı!

Hatay Arsuz'da Madenli Yat Limanı, Su Sporları Merkezi ve Hatay Deniz Otobüsü (HADO) İşletmesinin temeli gerçekleştirilen törenle atıldı.

Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikası kiraya veriliyor!

Niksar Belediye Başkanlığı Niksar Ayvaz Su Şişeleme Fabrikasını aylık 60 bin TL bedelle kiraya verecek. ihale 2 Haziran 2020 tarihinde yapılacak.

Hatay Dörtyol'da 8.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Dörtyol İcra Dairesi Müdürlüğü, Hatay İl, Dörtyol İlçe, Çaylı Mahallesi, Beyleryurdu Mevkii 2618 Parselde yer alan arsayı 8 milyon 171 bin 80 TL'ye icradan satıyor...

Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma kararı!

Küçük Su İşleri Projesi Kapsamındaki Hatay Asi Nehri Seddesi İşi için acele kamulaştırma işlemi yapılacak..

Hatay'daki tarihi Mar Yohanna Kilisesi restore edildi!

Hatay'daki kilise, Vakıflar Bölge Müdürlüğünce yürütülen 18 aylık restorasyon çalışmaları tamamlanarak ibadet ve ziyarete açıldı.

DSİ'den Hatay'a 213 milyon TL'lik yatırım!

DSİ'nin Hatay’da inşa edeceği 12 tesisin temeli atıldı. 213 milyon liralık yatırımla inşa edilecek tesisin temeli Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, tarafından atıldı.

Hatay'da 12 tesisin temeli bugün atılacak!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "Hatay'a 187 milyon TL'lik 16 müjdeyle geldik ve daha önce Hatay'a geldiğimde 57 müjde vermişim." dedi.

Hatay Çaylı modern yoluna kavuşuyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Dörtyol Çaylı Mahallesi’nde beton asfalt çalışması öncesi zemin iyileştirme çalışmalarına başladı.

Hatay Çaylı su sorunu Haberi

Hatay Çaylı su sorunu


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), yeni yerleşim alanları bulunan bölgelerde talep üzerine içmesuyu şebekesi döşendiğini duyurdu.


Hatay genelinde yeni yerleşim alanlarının çoğalması nedeniyle içmesuyunun bütün vatandaşlara kesintisiz bir şekilde iletilmesi hususunda çalışmalarını sürdüren Genel Müdürlük, vatandaşlardan gelen istekler doğrultusunda arıza bulunan ve abone bağlantısı yapılması gereken bölgelerde yeni hat döşemesinin yapıldığını açıkladı.


Dörtyol ilçe genelinde içmesuyunun bütün mahalle ve sokaklara ulaştırılması adına proje geliştiren HATSU, Çaylı Mahallesi’nde 100’lük polietilen borular ile 500 metre hat döşendiğini ayrıca arıza ve kaçak bulunan hatlarda revize yapılarak yenilendiğini belirtti.


Yeni abonelerin içmesuyu şebekelerini bağlama çalışmalarında kelepçeler yardımı ile sağlamlaştırıldığını ve vana takılarak herhangi bir olumsuzluk anında müdahalenin kolaylaştırılabileceğini bildirdi.


Hatay Büyükşehir...