13 / 05 / 2024

Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş.

Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş.

Hatay İli Merkez, Altınözü, Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Entegre Çimento Fabrikası, Hammadde Sahaları Ve İskele Yatırımı projesi halk toplantısı 29 Nisan'da yapılacak.

Limak Çimento halka arz oluyor! Halka arzda hangi bankalar var ve kaç lot verecek?

Limak Doğu Anadolu Çimento San. ve Tic. A.Ş. halka arz olacak. Yapılan açıklamada firmanın halka arz büyüklüğü 2.52 milyar Türk Lirası olarak açıklandı. Limak Çimento'nun, halka açıklık oranı da yüzde 31 olarak kaydedildi. Toplam olarak 155 milyon lot bireysele eşit miktarda dağıtılacak.

Hatay'da depremde 81 kişinin yaşamını yitirdiği binada 'özensiz işçilik' tespit edildi!

Hatay'da 6 Şubat'ta meydana gelen ilk depremde Gökkuşağı Apartmanı'nın yıkılmasına ilişkin 6'sı tutuklu biri firari 7 sanık hakkında "bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olma" suçundan 22 sene 6'şar aya kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Bu illerdeki bazı çimento ve hazır beton firmalarına rekabet soruşturması açıldı!

Rekabet Kurulu, Ankara, Hatay ve Malatya'da çimento ve hazır beton üretimi ile satışı yapan bazı teşebbüslere ilişkin soruşturma açılmasına karar verdi.

Oyak Ünye Çimento, mimar adaylarını betonla buluşturuyor!

OYAK Çimento A.Ş.’nin desteğiyle Mimarlık Yaz Okulu, “Betonun Bilindik Hafifliği” temasıyla Ünye Çimento’da 30 Ocak 2016 Cumartesi günü OYAK Ünye Çimento San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü Yıldıray Yıldız’ın açılış konuşmasıyla başladı.

Hatay Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi halk toplantısı 16 Haziran'da!

Hatay'da Kayaoğulları Mad. Nak. İnş. Ve İnş. Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. tarafından yapılması planlanan Krom Ocağı Ve Zenginleştirme Tesisi Kapasite Artışı Ve Alan Genişletmesi projesi ile ilgili halk toplantısı 16 Haziran'da yapılacak.

Şanlıurfa Limak Çimento Marn Ocağı projesi halk toplantısı 5 Mayıs'ta!

Şanlıurfa ili Merkez ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marn Ocağı projesi ile ilgili halk toplantısı 5 Mayıs 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Hatay Entegre Çimento Fabrikası halk toplantısı 29 Nisan'da!

Hatay İli Merkez, Altınözü, Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Entegre Çimento Fabrikası, Hammadde Sahaları Ve İskele Yatırımı projesi halk toplantısı 29 Nisan'da yapılacak.

Hatay Erzin İsos Termal Apart Otel Tesisleri halk toplantısı 28 Nisan'da!

Hatay İli Erzin ilçesi Sınırları içerisinde Erzin İsos Termal Sağlık Turizm İnşaat Gıda Organizasyon San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Termal Apart Otel Tesisleri Kapasite Artırımı projesi halk toplantısı 28 Nisan'da yapılacak.

Ankara Limak Çimento Kil Ocağı projesi halk toplantısı 27 Nisan'da!

Ankara İli Haymana ilçesi sınırları içerisinde Limak Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Birbirine Mücavir Sahalarda Kil Ocağı projesi ile ilgili ÇED toplantısı 27 Nisan 2015 tarihinde düzenlenecek.

Aşkale Çimento Sançim Bilecik Çimento'yu aldı!

Sönmez Holding (yüzde 43), Aunde Teknik AŞ (yüzde 38), E.N.A Tekstil (yüzde 10) ve Umut İnşaat (yüzde 9) ortaklığındaki Sançim Bilecik Çimento’nun yeni sahibi Aşkale Çimento oldu.

Sançim Bilecik Çimento kime satıldı?

Çimsa Temmuz ayında, KAP'ta yaptığı açıklamada, Sançim Bilecik Çimento’nun tamamını 221 milyon dolara satın almak için anlaştıklarını duyurmuştu. Sançim Bilecik Çimento’nun yeni sahibi belli oldu.

Aşkale Çimento Sançim Çimento'yu satın alıyor!

Sabancı Holding'in satın almaktan son anda vazgeçtiği Sançim Çimento'yu Erzurumlu işadamları alıyor. Sançim firmasını Erzurum merkezli Aşkale Çimento satın almak istiyor...

Sançim Bilecik Çimento’yu, Aşkale Çimento alıyor!

Aşkale Çimento, Sönmez Holding’in çoğunluk hissesine sahip olduğu Sançim Bilecik Çimento’yu satın alıyor. Taraflar anlaşmaya vardı. Rekabet Kurulu’ndan da izin çıkması ile devir işlemi yapılacak.

Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş. Haberi

Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş.

Hatay İli Merkez, Altınözü, Yayladağı ilçesi sınırları içerisinde Hatay Çimento San. Ve Tic. A.Ş. tarafından yapılması planlanan Entegre Çimento Fabrikası, Hammadde Sahaları Ve İskele Yatırımı projesi ile ilgili Çevresel Etki Değerlendirme süreci başlamış ve Çevresel Etki Değerlendirmesi Başvuru Dosyası halkın görüşüne açılmıştır.Söz konusu projeye ilişkin, halkı proje hakkında bilgilendirmek, görüş ve önerilerini almak amacıyla ÇED Yönetmeliğinin 9. maddesi gereğince 29/04/2015 tarihinde Halkın Katılım Toplantısı düzenlenecektir.ÇED Başvuru Dosyasını İncelemek isteyenler Bakanlık Merkezinde veya HATAY Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüklerinde duyuru tarihinden itibaren raporu inceleyerek, zamanlama takvimi içerisinde proje hakkında Bakanlığa veya Valiliğe görüş bildirebilirler. Halkın Katılımı Toplantısı yeri ve saati ile ilgili ÇED İzin Denetim Genel Müdürlüğü ve HATAY Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğünden bilgi alınabilir. İlgililere ve kamuoyuna duyurulur.


Yer:...