15 / 05 / 2024

Hatay Dev Spor Kompleksi ne zaman açılacak

Hatay Dev Spor Kompleksi ne zaman açılacak

Hatay Büyükşelıir Belediyesi'nin yaptığı Dev Spor Kompleksi Hataylılara kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yapımı %98 oranında tamamlanan dev spor kompleksinin tefrişatı da tamamlanmak üzere; kompleks çok yakında Hatay halkının hizmetine girecek.

Mardan Spor Kompleksi 178 milyon TL'ye icradan satılıyor!

Dünyaca ünlü isimlerin, 2009'daki açılışına akın ettiği Mardan Palace’ın dev spor kompleksi ile yüzlerce apart dairesinin bulunduğu taşınmazlar icradan satılıyor. Belirlenen tutar 178 milyon TL oldu. İcradan satış ihalesinin ilk oturumu Mart'ta gerçekleştirilecek. 

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

İnşaatı biten Hatay Stadı Hatayspor'a kiralandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen 25 bin kişilik Hatay Stadı, Atakaş Hatayspor'a kiralandı.

Kartal'a dev spor kompleksi müjdesi!

Kartal Belediyesi'nin ilçeye kazandıracağı yeni projelerle ilgili çalışmaları yerinde inceleyen Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, teknik ekipten bilgi alarak devam eden çalışmaların kısa sürede tamamlanıp hizmete açılacağını söyledi.

Hatay Arsuz'da 7.6 milyon TL'ye kiralama işi ihalesi!

Hatay Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Arsuz ilçesinde özel spor tesisi yapılmak üzere kiralama işi ihalesi yapacak. İşin bedeli  7 milyon 666 bin 823 TL olarak belirlendi. 

Darıca’daki dev spor salonunun inşaatı tamamlanıyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'daki dev spor salonunun inşaatını tamamlıyor.

Rusya’daki dev stadyum yıkım sırasında çöktü!

Rusya’da konser ve spor etkinliklerinin yapıldığı dev stadyum yıkım sırasında çöktü. Stadyumun yıkımında çalışan işçilerin enkaz altında kalabileceği düşünülüyor.

Kocaeli Darıca Spor Salonu tamamlanıyor!

Kentteki yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Darıca'nın dev spor salonunu da tamamlıyor.

Çanakkale'de 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı!

Çanakkale 12 Dev Adam Basketbol Okulu açıldı. Açılış töreni İstek 1915 Çanakkale Koleji Spor Salonu'nda yapılan basketbol okuluna, 9-12 yaş grubunda yaklaşık 200 kız ve erkek sporcu katılıyor.

Eminevim, Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu’na sponsor oluyor!

Türkiye Özel Sporcular Spor Federasyonu ile 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleştirilen dev anlaşmayla özel sporcular Eminevim desteği ile Avrupa ve dünya şampiyonalarına hazırlanmış olacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nden Gebze'ye dev spor kompleksi!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Gebze’de tam donanımlı spor salonu ve yüzme havuzundan oluşacak dev bir spor kompleksi inşa ediyor.

İskenderun'da 12.7 milyon TL'ye icradan satılık spor salonu!

İskenderun İcra Dairesi, Hatay İli, İskenderun İlçesi, 2. Mıntıka Mahallesi, 2 Parselde yer alan spor salonunu 12 milyon 712 bin 494 TL'ye icradan satıyor...

Darıca’nın dev spor salonunun tribün betonu döküldü!

Darıca’da dev bir spor salonu inşa eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, salonun tribün kat beton dökümünü tamamladı.

Hatay Dev Spor Kompleksi ne zaman açılacak Haberi

Hatay Dev Spor Kompleksi ne zaman açılacak

Hatay Büyükşelıir Belediyesi'nin yaptığı Dev Spor Kompleksi Hataylılara kapılarını açmaya hazırlanıyor. Yapımı %98 oranında tamamlanan dev spor kompleksinin tefrişatı da tamamlanmak üzere; kompleks çok yakında Hatay halkının hizmetine girecek. 


Sağlıklı alanda spor imkanı HBB Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş'ın Hatay'a kazandırdığı Dev Spor Kompleksi ile gençlerimiz sağlıklı bir alanda spor yapma imkanı bulacak. Gençlere ve spora büyük önem veren başkan Savaş, göreve geldiği günden bu yana Hataylı sporcuların sportif alanda birçok başarı almasında büyük pay sahibi oldu. Açılış için gün sayan Dev Spor Kompleksi'nden faydalanacak gençlerimiz sağlıklı bir alanda spor yapma imkanı bularak, ileride birçok ulusal ve uluslar arası başarıya imza atabilecek ortamda gelişimlerini sürdürebilecekler. 


Tesiste neler var? 

Büyükşelıir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından yapılan Hatay Büyükşelıir Belediyesi Spor Tesisleri ve...