05 / 05 / 2024

Hatay Dörtyol Sanayi Mahallesi inşaat ihalesi

Hatay Dörtyol Sanayi Mahallesi inşaat ihalesi

Hatay Dörtyol Belediyesi, Sanayi Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yaptırıyor. İhale 3 Ağustos'ta saat 14:00’de yapılacak..

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! Yüzde 10 peşinat

TOKİ Hatay Dörtyol 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Dörtyol'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Dörtyol'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Dörtyol konut projesi...

Hatay Dörtyol için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Dörtyol ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. 

Hatay Dörtyol'da 76.7 milyon TL'ye icradan satılık hastane binası!

T.C. Dörtyol İcra Dairesi, Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Özerli Mahallesinde yer alan 11 bloklu hastane binasını 76 milyon 741 bin 608 TL'ye satıyor...

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Alnawair İnşaat Gıda Tekstil İç Ve Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Zaher Alzebi tarafından kuruldu.

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Faktör Geri Dönüşüm Madencilik İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yaşar Demirci tarafından kuruldu.

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Genesis İzolasyon İnşaat İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Reza Yaylaghi tarafından kuruldu.

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Dk Elektrik Mekanik İnşaat Mühendislik İç Dış Ticaret Sanayi Pazarlama Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayfer Demirel tarafından kuruldu.

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ayhan İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ayhan tarafından kuruldu.

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kara Atölye Mimarlık Ve İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Naciye Kara ve Yunus Çağrı Kara ortaklığında kuruldu.

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!  

Atria İnvest İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Fırat İsa Parmaksız tarafından kuruldu.

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Kencyril Tekstil İnşaat Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Kennedy C. Kanu tarafından kuruldu. 

Hatay Dörtyol Sanayi Mahallesi inşaat ihalesi Haberi

Hatay Dörtyol Sanayi Mahallesi inşaat ihalesi

Hatay Dörtyol Belediye Başkanlığı, Sanayi Mahallesi'nde bulunan, mülkiyeti Dörtyol Belediyesine ait taşınmaz üzerinde kat karşılığı inşaat işi ihalesi düzenliyor. İhale 3 Ağustos'ta saat 14:00’de gerçekleşecek.


KAT KARŞILIĞI İNŞAAT YAPTIRILACAKTIR

Dörtyol Belediye Başkanlığından:


Hatay ili, Dörtyol ilçesi, Sanayi Mahallesi'nde bulunan, mülkiyeti Dörtyol Belediyesine ait 61 Ada 52 parsel sayılı taşınmaz üzerinde, kat karşılığı yaptırılacak olan İnşaat işi, şartnamesi esasları dahilinde 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun (36. maddesine göre) kapalı teklif usulü ile ihaleye çıkartılmıştır.


İli: Hatay, İlçesi     :  Dörtyol, Mahallesi: Sanayi, Ada/Parsel: 61 Ada 52 Parsel

Mevcut Alanı      :  13.115,06 m2

İmar Durumu        :  ÖPA, E=3,00 hmax=serbest.

İşin adı/Kullanım şekli  :  Otopark - İşyeri - Çok Amaçlı Salon


1 - İhale 03/08/2017 günü saat 14:00’de İstasyon Caddesi No. 50 Dörtyol/HATAY adresinde...