28 / 04 / 2024

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...



Eskipazar, Karabük'ün Türkiye'ye açılan penceresi konumunda. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, "İlçemizin sorunlarını ivedilikle çözüyoruz. Öncelikle sanayici esnafını bir araya getirecek imza aşamasında olan 30 dükkanlı sanayi sitesi için proje hazırladık. Ilçeyi rahatlatacak otogar projemiz de ilgili kurumlardan onay bekliyor. Ilçemize doğalgaz sağlamaya devam edeceğiz" diyor.

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; Karabük'ün ilçelerinden Eskipazar Belediyesi, bahar aylarıyla birlikte doğalgaz olmayan mahallelerdeki çalışmalarına hız verecek. Belediyenin hedefi, ilçeyi 1 yılda doğalgaza kavuşturmak. Başta Hadrianapolis Antik kentini ardından Akkaya Termali ve San Traverten gibi doğal güzellikleri tanıtmakta güçlük çektiklerine dikkat çeken Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, "Yakınımızda Safranbolu gibi bir değer var. Oraya gelen turistleri ilçemize çekebilirsek ekonomik olarak büyük hareketlilik yakalayabiliriz. Bunun için STK'lar, kamu kuruluşları ve derneklerle istişarelerimizi sürdürüyoruz" diyor.

Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, ilçedeki çalışmalara ilişkin bilgileri aktardı: 

Bir yıldır Belediye Başkanı olarak görev yapıyorsunuz, nasıl bir hizmet anlayışınız var?

Bize düşen görevlerin farkındayız. Halkımızla birlikte ilçemizdeki tüm dinamikleri harekete geçirerek yerel kalkınmaya dönük adımlar hep birlikte atmaya çalışacağız. Temel belediyecilik yatırımlarında kesin ve köklü çözümlerle ilerliyor ve ilçemizin sorunlarını çözüyoruz. Öyle ki göreve geldiğimiz andan itibaren ilk işimiz evlerinde sıcak yemeğe muhtaç ihtiyaç sahibi ailelere yemek dağıtımı yapmak oldu. Halen ihtiyaç sahibi her vatandaşımızın evine günlük olarak sıcak yemek ulaştırmaya devam ediyoruz. Programa aldığımız çalışmalarımızı sadece bugünü ve kendimizi değil, bizden sonraki kuşakları da düşünerek planlıyoruz. Temel prensibimiz hızlı, etkili, faydalı ve sonuç alıcı hizmetler gerçekleştirmek Günlük rutin belediye hizmetlerinin yanı sıra vatandaşlarımızın taleplerini gün içerisinde çözmeye çalışıyoruz.


Geri Dön