15 / 05 / 2024

karabük eskipazar sanayi sitesi

karabük eskipazar sanayi sitesi

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

TOKİ Karabük Eskipazar'da 60 bin 800 TL peşinatla 2+1!

TOKİ 2022 sosyal konut projeleri için başvuru süreci 14 Eylül'de resmen başladı. TOKİ 250 bin konut projeleri çerçevesinde Karabük'te de yeni projeler yapacak. Peki TOKİ Karabük Eskipazar projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 12 soruda TOKİ Karabük Eskipazar 2022 ucuz konut projesi.

Karabük'teki 50 dönümlük arazi Organize Sanayi Bölgesi'ne kazandırılacak!

AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Güneş yaptığı açıklamada, Karabük'teki 50 dönümlük arazinin OSB'ye kazandırılacağını söyledi.

Karabük OSB'de 35 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Karabük Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı'nca Karabük OSB'de altyapı yapım işi 35 milyon 73 bin 761 TL'ye kapalı zarf teklif alma usulü ile ihale edilecek.

Karabük Eskipazar Devlet Hastanesi binasının akıbeti mecliste!

Karabük ilinde 2017 yılında açılan Eskipazar Devlet Hastane binasının akıbeti meclis gündemine taşındı. CHP'li Aksoy, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Filyos Limanı Karabük ve Zonguldak'ın çehresini değiştirecek!

AK Parti Karabük Milletvekili Cumhur Ünal, Filyos Liman Projesi'nin Karabük, Zonguldak ve Bartın bölgesinin çehresini değiştireceğini söyledi. Ünal, "Dünyaya açılmamıza olanak veren bu proje işçi kültürü ve sanayi altyapısı olan Karabük'ün daha fazla yararlanacağı bir yatırım" diye konuştu.

Karabük Eskipazar'daki 30 dükkanlı sanayi sitesinin projesi hazır!

Karabük Eskipazar'da 30 dükkanlı sanayi sitesi yapılması planlanıyor. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, sanayi sitesi için projenin hazırlandığını belirtti...

Karabük Eskipazar'da bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Karabük ili, Eskipazar ilçesi içerisinde yer alan bazı alanların kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Karabük'te 3 hastane açıldı!

Sağlık Bakanı Koca, Karabük Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi ile Yenice Devlet Hastanesi, Eskipazar Entegre Devlet Hastanesi ve İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi...

Karabük’te arazi kavgası! 1 ölü, 1 yaralı!

Karabük’ün Eskipazar ilçesinde amca yeğen arasında arazi kavgası çıktı. Olay sonucunda, yeğen Recep Yarar hayatını kaybederken eşi ise yaralandı.

Karabük Eskipazar'da 51.5 milyon TL'ye icradan satılık 2 gayrimenkul!

Karabük İli, Eskipazar İlçesi, İmanlar Köyü, Karabayır Mevkii'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 51 milyon 583 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Karabük'e yeni teknopark!

Karabük'e gelen Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, "Karabük'e yeni bir teknopark kazandırıyoruz, bunun için bakanlığın tüm desteğini aktaracağız." dedi.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları 10 dakikada satıldı!

Kurasız başvuru önceliğine göre konut alma ve seçme olanağıyla satışa sunulan TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap Konutları'nda 45 ev 10 dakikada satıldı.

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları başladı!

TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap'ta toplam 45 adet daire yer alıyor. TOKİ Karabük Eskipazar 2. Etap başvuruları başladı.

karabük eskipazar sanayi sitesi Haberi

karabük eskipazar sanayi sitesi

Eskipazar, Karabük'ün Türkiye'ye açılan penceresi konumunda. Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, "İlçemizin sorunlarını ivedilikle çözüyoruz. Öncelikle sanayici esnafını bir araya getirecek imza aşamasında olan 30 dükkanlı sanayi sitesi için proje hazırladık. Ilçeyi rahatlatacak otogar projemiz de ilgili kurumlardan onay bekliyor. Ilçemize doğalgaz sağlamaya devam edeceğiz" diyor.

Capital Dergisi'nde yer alan habere göre; Karabük'ün ilçelerinden Eskipazar Belediyesi, bahar aylarıyla birlikte doğalgaz olmayan mahallelerdeki çalışmalarına hız verecek. Belediyenin hedefi, ilçeyi 1 yılda doğalgaza kavuşturmak. Başta Hadrianapolis Antik kentini ardından Akkaya Termali ve San Traverten gibi doğal güzellikleri tanıtmakta güçlük çektiklerine dikkat çeken Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, "Yakınımızda Safranbolu gibi bir değer var. Oraya gelen turistleri ilçemize çekebilirsek ekonomik olarak büyük hareketlilik yakalayabiliriz. Bunun için STK'lar, kamu kuruluşları ve derneklerle istişarelerimizi sürdürüyoruz"...