17 / 05 / 2024

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin'in içmesuyu ile birlikte en büyük eksiği olan Erzinlilerin beklediği Atıksu Arıtma Tesisinin yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

Osmaniye Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 75'i tamam!

HATSU, Erzin ilçemizi altyapı sıkıntısından kurtaracak olan Erzin Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının hızla ilerlediğini duyurdu.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün(HATSU), sağlık bir çevre oluşturmak amacıyla önemli yatırımlara imza atıldığını ve her geçen gün yeni bir projeyi Hatay’a kazandırıldığını duyurdu.

Hatay Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Dörtyol Belediye eski başkanı Fadıl Keskin döneminde yapımına başlanan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni düzenlenen açılış töreniyle hizmete sundu. Müdürlük tesisin maliyetinin 7 milyon 137 bin 509 TL olduğu belirtildi.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanan tesisin 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin'in içmesuyu ile birlikte en büyük eksiği olan Erzinlilerin beklediği Atıksu Arıtma Tesisinin yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından Süleymanpaşa ilçesi Karadeniz Mahallesi’ne yaptırılacak olan Batı Atıksu Arıtma Tesisi için temel atma töreni düzenlendi.

Uşak OSB Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi hizmete girdi!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi Merkezi Atıksu Arıtma Tesisi İlave Havalandırma Havuzları Proje Tanıtım Ve Kapanış Toplantısı Uşak Organize Sanayi Bölgesi (UOSB)Yönetim Kurulu Başkanı Ali Yıldırım başkanlığında yapıldı.

İznik Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Büyükşehir Belediyesi'nden geçen yaklaşık 38 milyon liralık Membran Teknolojili Atıksu Arıtma Tesisi ve kanalizasyon hattı imalatları tamamlanarak hizmete açıldı.

Alaca Atıksu arıtma tesisi proje işi ihalesi 2 Kasım'da!

Alaca Atıksu Arıtma Tesisi Kesin Proje Hazırlanması İşi, iller Bankası AŞ. Yatırım Koordinasyon Dairesi Başkanlığınca 2 Kasım 2015 tarihinde ihale ediliyor.

Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi’nin yer teslimi yapıldı!

MASKİ Genel Müdürlüğü Manisa merkez ve Gördes Atıksu Arıtma Tesislerinin de ihalesini yaparak yer teslimlerini gerçekleştirmişti. Son olarak Ankara’da ihalesi gerçekleştirilen Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisinin de yer teslimi yapıldı.

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin'in içmesuyu ile birlikte en büyük eksiği olan Erzinlilerin beklediği Atıksu Arıtma Tesisinin yer tesliminin yapıldığını bildirdi. Finansmanı İller Bankası A.Ş.'den (SUKAP) kapsamında temin edilen kredi ile sağlanmış, ihalesi iller Bankası Genel Müdürlüğünce yapılarak yapılan ve 29.12.2015 tarihinde sözleşme imzalan işin yer tesliminin yapıldığını belirten HATSU İdaresi, işin yapım süresinin 400 gün olduğunu aktardı. 

Yapı denetimi HATSU Genel Müdürlüğü Etüd Plan Dairesi tarafından yapılacak olan projenin hayata geçirilmesi ile günde 5,760 m3 atıksuyun arıtımını sağlanacak. "Uzun Havalandırmalı Aktif Çamur" prensibine göre dizayn edilen tesiste evsel atıksuyun "Su Kirliliği Kontrolü Yönetmeliği" kriterlerine uygun arıtımı sağlanarak yaklaşık %90 giderim verimi ile Erzin Deresi'ne deşarjı sağlanacak. Erzin ilçesinin atıksuları Erzin Deresi'ne...