21 / 05 / 2024

hatay erzin köprü temeli

hatay erzin köprü temeli

Hatay Büyükşehir Belediye (HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, geçtiğimiz aylarda Erzin ilçesinde sel sularından dolayı yıkılan Eski Adana yolu üzerindeki köprünün temelini düzenlenen törenle attı.

Hatay'da küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek! İhalesi 18 Ağustos'ta!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Hatay Erzin OSB'de 21.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

Hatay Erzin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hatay Erzin OSB'de yer alan arsayı 21 milyon 278 bin 21 TL bedelle satışa çıkardı...

Hatay'a yeni köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet etmeye devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprü kazandırdı.

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı!

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için start verildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi sanayi sitesinin hayata geçirileceği alanda zemin çalışmalarına başladı.

Hatay Balıklıdere Köprüsü açılıyor!

Asi Nehri’nin iki yakasında bulunan ve toplamda 12 mahalleyi birbirine bağlayacak olan Balıklıdere Köprüsü 20 Ocak'ta açılıyor.

Hatay Hassalılar yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il geneli ulaşım sıkıntılarını en aza indirgemek amacıyla eskiyen ve tehlike arz eden köprü onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Devlet Hastanesi yoluna yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla köprü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Hatay Güzelburç'a 2 milyon TL'lik köprü!

HBB, Antakya İlçesi Güzelburç Mahallesi’nde trafiği rahatlatmak ve bölgedeki çocukların okula güvenli bir şekilde ulaşım sağlayabilmesi adına yapımını tamamladığı köprüyü halkın hizmetine sundu.

Asi Nehri üzerindeki 4. köprü tamamlandı!

Hatay’ın en önemli bölgelerinden biri olan ve Küçük Sanayi Sitesi ile Güzelburç Mahallesi ve Maşuklu ile Küçükdalyan mahallelerini birbirine bağlayan köprünün aydınlatma çalışmalarını tamamlayan HBB ekipleri, yeni köprüyü Hataylıların hizmetine sundu.

Antakya yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay’ın her ilçesinde ulaşım sorunlarını minimum seviyeye indirmek ve daha güvenli bir ulaşım ağı sağlamak adına çalışmalarına ara vermeden devam eden HBB ekipleri, Antakya ilçesindeki sanayi bölgesi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını tamamladı.

Asi Nehri 4. köprü son durum!

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş önderliğindeki ekipler, Antakya’da Yeni Sanayi ile Maşuklu Mahallesi’ni birbirine bağlayan köprünün çalışmalarını hızla sürdürüyor.

Hatay Defne'deki köprü çalışmalarında sona gelindi!

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı ekipler, Defne İlçesine bağlı Balıklıdere Mahallesi’nde Asi Nehri’nin iki yakasını birbirine bağlayacak köprüde gerçekleştirilen özverili çalışmalarda finale geldi.

hatay erzin köprü temeli Haberi

hatay erzin köprü temeli

Kurban kesimi ile başlanan temel atma törenine, Erzin Belediye Başkanı Kasım Şimşek, CHP Hatay İl Başkanı Ertuğrul Gün, belediye personelleri ve partililerin yanı sıra çok sayıda vatandaş katıldı.



Büyük bir sevgi gösterisi ve sloganlar eşliğinde karşılanan Başkan Savaş, Erzin’deki ilk temel atma töreni olduğunu belirterek yapılan çalışmaların Hatay’ın her noktasında devam edeceğinin müjdesini verdi.

Geçen sene Erzin’deki sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet ve ailelerine sabır dileyen Başkan Savaş, felaketin ardından çalışmalara anında başlandığını ve temeli atılan köprünün yapımına ilişkin sözün verildiğini hatırlatarak, verilen sözlerin yerine getirildiğini ifade etti. 



Temeli atılan köprünün Haziran ayında tamamlanacağını ve geçtiğimiz 4 yıl içerisinde Hatay genelinde altyapı sorunlarının kökten çözülmesini amaçladıklarını belirten Başkan Savaş konuşmasına şöyle devam etti. "Ben bir doktor olarak akan sularımızın sağlıklı olmasına önem...