06 / 05 / 2024

hatay erzin sel felaketi

hatay erzin sel felaketi

Kent genelinde dünden beri aralıklarla etkili olan sağanak, evlerde zarara yol açtı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, taşkına karşı dere yataklarını genişletme çalışması başlattı. Evleri zarar gören 10 aileye para yardımı yapıldı.

Hatay'daki 80 yıllık köprü sel suları nedeniyle yıkıldı!

Sel baskınında 5 kişinin hayatını kaybettiği Hatay'ın Erzin ilçesinde sağanak nedeniyle meydana gelen sel suları, Hürriyet Mahallesi'ndeki Eski Adana Yolu Erzin deresi üzerindeki 80 yıllık köprüyü yıktı.

Hatay'da sel felaketi!

Hatay'ın Erzin ilçesi Kaplıcalar mevkisindeki sel baskını nedeniyle ilk belirlemelere göre 1 kişinin öldüğü, kayıpların olduğu bildirildi.Olay yerine çok sayıda arama-kurtarma ekibi sevk edilirken bölgede belediye ait iş makineleri çalışıyor.

TOKİ Hatay Erzin 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Erzin 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Erzin'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Erzin'de inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Erzin konut projesi...

Hatay'da küçük sanayi sitesi inşa ettirilecek! İhalesi 18 Ağustos'ta!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet iş yeri yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi 71 adet iş yeri yaptıracak!

Hatay Erzin Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, 71 adet küçük sanayi sitesi inşa ettirecek. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı...

Hatay Erzin OSB'de 21.3 milyon TL'ye satılık arsa! 

Hatay Erzin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanlığı, Hatay Erzin OSB'de yer alan arsayı 21 milyon 278 bin 21 TL bedelle satışa çıkardı...

Erzin'de gölet projesinin yapımı TBMM'de!

Hatay'ın Erzin ilçesinde tarımsal sulama için gölet projesinin olup olmadığı meclis gündemine taşındı. MHP'li Kaşıkçı konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Erzin Organize Sanayi Bölgesi'nin temeli atıldı!

Hatay’ın Erzin ilçesinde bin 750 dönümü kapsayan Organize Sanayi Bölgesi’nin temeli düzenlenen tören ile atıldı. 

Adana Ceyhan'dan Hatay Erzin'e devredilen arazi sorunu TBMM'de!

CHP Adana Milletvekili İbrahim Özdiş, Adana'nın Ceyhan ilçesinden Hatay'ın Erzin ilçesine devredilmiş olan arazinin iadesi talebini meclis gündemine taşıdı..

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için çalışmalar başladı!

Hatay Erzin Sanayi Sitesi için start verildi. Hatay Büyükşehir Belediyesi sanayi sitesinin hayata geçirileceği alanda zemin çalışmalarına başladı.

Hatay'da imar planı toplantıları başladı!

Hatay 1/100 000 Ölçekli Çevre Düzeni Planı, 90 bin Hektar Alanda 1/5000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı Yaptırılması İşi kapsamında 15 ilçede toplantı yapılacak. Toplantıların ilki Erzin ve Dörtyol'da başladı.

Hatay Büyükşehir'de imar toplantıları başladı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi'nin 15 ilçede düzenleyeceği imar toplantıların ilki 14 Şubat tarihinde Erzin ve Dörtyol ilçelerinde başladı.

Hatay Erzin'in sokakları yenileniyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Erzin ilçesinde yıpranan ve kullanışsız hale gelen sokaklarda sathi kaplama çalışmaları gerçekleştiriyor.

Hatay Erzin'de atık su arıtma tesisi inşaatı başladı!

Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin"in içme suyu ile birlikte en büyük eksiği olan atık su arıtma tesisi inşaatının başladığını bildirdi.

Hatay Erzin Atıksu Arıtma Tesisi'nin yer teslimi yapıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), kanalizasyon şebekesi tamamlanan Erzin'in içmesuyu ile birlikte en büyük eksiği olan Erzinlilerin beklediği Atıksu Arıtma Tesisinin yer tesliminin yapıldığını bildirdi.

hatay erzin sel felaketi Haberi

hatay erzin sel felaketi


Dörtyol ilçesinde etkili sağanağın ardından evleri zarar gören 10 aileye para yardımı yapıldı.


Kent genelinde dünden beri aralıklarla etkili olan sağanak, evlerde zarara yol açtı. Hatay Büyükşehir Belediyesi, taşkına karşı dere yataklarını genişletme çalışması başlattı.


Erzin ilçesi Hürriyet Mahallesi'nde 80 yıllık köprü yıkıldı, yol kenarlarında çökme meydana geldi. Erzin-Adana karayolunda ulaşım zaman zaman aksadı.


Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, ilçede evleri zarar gören 10 aileye, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından 9 bin 500 lira verildiğini bildirdi.


Kırıkhan ilçesinde de Kurtlusarımaz, Kurtlusoğuksu, Bahçelievler, Delibekirli, Fatih, Menderes, 408 Evler, Alpaslan ve Dağınık Evler mahallelerinde bazı evleri su bastı. Evlerde zarar tespit çalışmalarının sürdüğü...