09 / 05 / 2024

Hatay Güveççi yol çalışmaları

Hatay Güveççi yol çalışmaları

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde sürdürüyor.

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökçe Yol Yapı Hafriyat İnşaat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Günaydın tarafından kuruldu.

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta dana güveçlik kaburga 150 TL’ye, dana tandır 260 TL’ye, dana işkembe 53 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Gündüzler Yol Yapı İnşaat İş Makinaları Kiralama Ve Nakliyat Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ferhat Gündüz tarafından kuruldu.

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneş 34 İnşaat Malzemeleri Ve İş Güvenliği Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Baran tarafından kuruldu.

Altın fiyatları 7 gün içinde tam bu kadar olacak! Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak resmen rakam verdi

Altın ve piyasa uzmanı Hatice Kolçak altın fiyatlarının  7 gün içinde ne kadar olacağını söyleyerek yatırımcıları uyardı. Altın fiyatları ne kadar olacak?

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi

Dünyaca ünlü milyarder altın ve gümüş için dudak uçuklatan tahminde bulundu! Bu rakamlar ilk kez telaffuz edildi!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın!

17 soruda AFAD afet konutlarında kimler hak sahibi olabilir? Depremde konutu ve iş yeri hasar görenler hemen bakın...

Altın ve gümüş için çok kuvvetli tahminler geldi, fiyat ve tarih verildi!

Yeni yıla iyi başlayan altın ve gümüş için dünyanın en önemli analistlerinden çok önemli yorumlar geldi. Analistler, altın ve gümüş için sadece yorum yapmakla kalmadı, fiyat da verdi. Peki bu sene bu kıymetli madenler için uzmanlar ne düşünüyor?

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited kuruldu!

Stern Çelik Konstrüksiyon İmalat Montaj Hırdavat İş Güvenliği Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Avcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cenk Başkan tarafından kuruldu.

Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Gümüş yatırımcılarının ayakları yerden kesilecek!

Gümüş fiyatlar son durum merak edilirken Altın ve Piyasa uzmanı İslam Memiş gümüş için net rakam verdi! Bu rakamı gören yatırımcıların ayakları yerden kesilecek. İşte o rakam... 

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orsen İnşaat Hırdavat Makina Ve İş Güvenliği Malzemeleri Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Cevizli tarafından kuruldu.

TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona erecek! Bu tarihe dikkat!

Arsa ve iş yeri almak isteyenlerin yüzünü güldüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın arsa ve iş yeri başvuruları 2 gün sonra sona eriyor...

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona eriyor! 

TOKİ arsa ve iş yeri 2022 başvuruları 3 gün sonra sona erecek. Pek TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte TOKİ arsa 2022 başvuruları ile ilgili detaylar...

Hatay Güveççi yol çalışmaları Haberi

Hatay Güveççi yol çalışmaları


Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri yeni yol, bakım ve genişletme çalışmalarını il genelinde kapsamlı bir şekilde gerçekleştiriyor.


HBB, GÜVEÇÇİ VE SUNGUR MAHALLELERİNDE YOL GENİŞLETME ÇALIŞMALARINA BAŞLADI


Hatay’ın her ilçesine eşit hizmet vererek halkın takdirini kazanan HBB ekipleri, Yayladağı ilçesi Güveççi ve Sungur Mahallelerinde yol genişletme çalışmalarına başladı. Araçların ve yayaların mahalledeki giriş çıkışlarında sıkıntı çekmelerine duyarsız kalmayan ekipler, yol genişletme çalışmalarıyla halkın daha güvenli ve rahat bir şekilde ulaşım sağlayabileceklerini bildirdi. 


MAHALLE SAKİNLERİ BAŞKAN SAVAŞ’IN HİZMETLERİNDEN MEMNUN 


Güveççi ve Sungur Mahallerinde ikamet eden vatandaşlar Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın gerçekleştirdiği çalışmalardan memnuniyetlerini dile getirerek teşekkür etti.




Hatay Büyükşehir...