29 / 04 / 2024

Altın ve gümüş için çok kuvvetli tahminler geldi, fiyat ve tarih verildi!

Altın ve gümüş için çok kuvvetli tahminler geldi, fiyat ve tarih verildi!

Yeni yıla iyi başlayan altın ve gümüş için dünyanın en önemli analistlerinden çok önemli yorumlar geldi. Analistler, altın ve gümüş için sadece yorum yapmakla kalmadı, fiyat da verdi. Peki bu sene bu kıymetli madenler için uzmanlar ne düşünüyor?



2023 senesine önemli bir çıkışla başlayan altın son yaklaşık yüzde 37 değer kazanarak son 7 ayın zirvesine oturdu.

Bu sene yatırımcısını büyük beklentiye sokan altın yıla iyi bir başlangıç yaparken, bu hafta 7 ayın en yüksek seviyesini gördü. Ons fiyatı 1.865 dolara çıkan altında parabolik bir grafik oluştu. Uzmanlara göre, kısa vadede 1.850 doların bariyerinin korunması önemli olan bu madende, uzun vadede faizlerin hız kesmesi ve merkez bankalarının alımlarıyla fiyatların yükseliş yönlü hareketini sürdüreceğine dair güçlü beklentiler oluştu.

Altın ve gümüş için çok kuvvetli tahminler geldi, fiyat ve tarih verildi!

KISA VADEDE 1880 DOLAR

Ekonomi gazetesinden Evrim Küçük’ün aktardığına göre, 1.850 seviyesinin üzerinde hareketlerin yaşanması alım isteğinin sürdüğüne işaret ediyor. Bu seviyenin üzerinde kalıcılık sağlanması durumunda da değerli madenin önce 1.863, ardından 1.879 ve 1.883 dolar direncini kırmaya yönelik hamleleri izlenebilir.   


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön