07 / 05 / 2024

Hatay imar tadilatı 

Hatay imar tadilatı 

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Hatay Büyükşehir Belediyesi’nden imar tadilatı planlaması açıklaması!

Hatay Büyükşehir Belediyesi; son günlerde bazı kişilerin, arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi için Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanması yönünde bildiri yayınladı.

Beylikdüzü Kavaklı Mahallesi  1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Beylikdüzü İlçesi, Kavaklı Mahallesi, 801 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar tadilatı askıda...

Yeni imar kanunuyla neler değişecek?

TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanı Tahir Akyürek,  yeni imar kanunu kapsamında “Parsel bazında imar tadilatı artık yapılamayacak” dedi…  

İmar tadilatı artık ada bazlı olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, belediyelerde imar rantına son verecek düzenlemeyi Meclis gündemine taşıdı. Yeni imar düzenlemesine göre, imar tadilatı artık ada bazlı olacak.

Binali Yıldırım: Özel imar tadilatı şehre ihanettir!

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, "Kişilere özel imar tadilatı şehre ihanettir. Şahsa özel sipariş üzerine imar planı benden geçmez'' diye konuştu. 

Antakya Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Antakya Belediye Meclisi Eylül ayı toplantısında imar tadilat teklifleri ve imar komisyon raporu konuşulacak.

İkitelli nazım ve uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı!

Başakşehir İkitelli Mahallesi'ne bağlı bir parselin bir kısmı ve bir kısım tescil dışı alana ilişkin imar tadilatı bugün askıya çıktı..

Şişli Meşrutiyet Mahallesi imar tadilatı askıda!

Şişli İlçesi, Meşrutiyet Mahallesi, 1906 ada, 78 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıktı..

Fatih Karagümrük Mahallesi imar tadilatı askıda!

Fatih'in Karagümrük Mahallesi, 2599 ada, 262 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Pendik Kurtköy Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

İBB tarafından Kurtköy'deki bir kısım kadastral boşluğa ilişkin plan bugün askıya çıkarıldı..

Şile Batı Sahili Bölgesi imar tadilatı askıda!

Şile İlçesi, Batı Sahili Bölgesi Nazım İmar Planı değişikliğine ilişkin 1/5000 ölçekli plan tadilatı bugün askıya çıkarıldı. 

Bayrampaşa Kartaltepe tadilat planı askıya çıktı!

Bayrampaşa İlçesi, Kartaltepe Mevkii, Sağmalcılar Mahallesi'ndeki bir parsele ilişkin imar tadilatı bugün askıya çıktı..

Bağcılar Yüzyıl Mahallesi imar tadilatı askıya çıktı!

Bağcılar İlçesi, Yüzyıl Mahallesi, 2239 ada, 2 parselin güneyinde bulunan tescil harici alana ilişkin plan tadilatı askıya çıktı..

Hatay imar tadilatı  Haberi

Hatay imar tadilatı 

Hatay Büyükşehir Belediyesi son zamanlarda Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş’ın adını kullanarak iş çözme ve bağış toplama eylemleri gerçekleştirildiği söylentilerine yönelik bildiri yayınladı. Hatay Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan bildiriye göre;

"Son günlerde bazı ilçelerdeki arazilerin imara açılması veya imar planı tadilatlarının çözümlenmesi hususunda kötü niyetli kişi ya da kişilerin iş çözme, bağış toplama ve arazilerin değer artışına karşılık aracılık yapma konularında Başkanımız Lütfü Savaş’ın adını kullanarak vatandaşlarımızın suistimal edildiği ile ilgili duyumlar aldık.

Yukarıda belirtilen konularla ilgili Belediyemizle vatandaşlar arasında aracılık yaptığını belirten kişi, firma veya kuruluşlarla Hatay Büyükşehir Belediyesinin hiçbir ilgisi bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın bu kötü niyetli kişi ya da kişilere itibar etmemesini belirtir, Belediyemizin resmi organlarının dışında yer alan hiçbir açıklama veya beyanı dikkate almaması ve...