18 / 05 / 2024

hatay Karaağaç semt pazarı

hatay Karaağaç semt pazarı

Hatay’ın Arsuz İlçe Belediye Başkanı Nazım Culha, yapımı devam eden Karaağaç Mahallesi’ndeki semt pazarı inşaatını yerinde inceleyerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'dan Hatay depremi açıklaması! 

Hatay’ın Kırıkhan ilçesinde meydana gelen deprem ile ilgili açıklama yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya başta AFAD olmak üzere ilgili kurumların tüm ekiplerinin saha tarama çalışmalarına devam ettiğini söyledi.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımında 1 milyon metreküpe yakın enkaz taşındı!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde meydana gelen depremlerden etkilenen Hatay'da şimdiye kadar yaklaşık 1 milyon metreküp enkaz yerleşim yerlerinden taşındı.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı devam ediyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım işlemleri devam ediyor.

Hatay'da ağır hasarlı binaların yıkımı sürüyor!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta yaşanan depremlerden etkilenen Hatay'da, ağır hasarlı binaların yıkım çalışmaları sürüyor.

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman? TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022!

Uşak Merkez Karaağaç kura çekilişi ne zaman sorusunun yanıtı ve TOKİ Uşak kura sonuçları 4 Ağustos 2022 haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Uşak projesi ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

TOKİ 327 ucuz konutu satışa çıkarıyor! Başvurular yarın başlıyor! 370 bin TL'ye 2+1 ev fırsatını sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Uşak Merkez Karaağaç Mahallesi'nde yer alan 327 adet konutu satışa çıkardı. İşte detaylar...

Büyükçekmece Karaağaç 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda!

Büyükçekmece ilçesi, Karaağaç Mevkiinde yer alan bazı parsellerin bir kısmı ve 157 ada 2 ve 8 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli 18.12.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı...

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut ve 32 dükkan!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut ve 32 dükkan inşa edecek. Projenin ihalesi bugün yapılacak.

TOKİ'den Hatay Payas'a 542 konut!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay Payas'ta 542 konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Ankara Mamak Karaağaç Mahallesi 3. Etap projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Isparta Karaağaç Millet Bahçesi için ihale yapıldı. Isparta Karaağaç Millet Bahçesi'nin ihalesi 6 Ağustos 2021 Cuma günü gerçekleştirildi.

TOKİ Iğdır'da 337 yeni konut inşa edecek! İhalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Iğdır Merkez Karaağaç Mahallesi'nde 337 yeni konut inşa edecek. Projenin ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

hatay Karaağaç semt pazarı Haberi

hatay Karaağaç semt pazarı

Semt pazarının belirlenen süreden daha önce tamamlanabileceğini söyleyen Başkan Culha, Karaağaç Semt Pazarı’nın ardından Arsuz merkezde yaklaşık 2,5 dönümlük bir alana kurulacak olan ikinci semt pazarı için hazırlıkların tüm hızıyla sürdüğünü ifade etti.

Semt pazarlarının çok amaçlı olarak da kullanılabileceğini belirten Culha, "Biri Karaağaç Mahallesi’nde, diğeri Arsuz merkezinde yapılacak olan iki ayrı semt pazarımız tamamlandığında hem esnafımız daha sağlıklı şartlar altında hizmet verebilecek, hem de vatandaşlarımız kışın yağmur ve çamur, yazın ise kavurucu sıcaklardan korunarak daha rahat ve hijyenik bir ortamda alış veriş yapabilecekler. 5 bin 770 m2 alan üzerine kurulacak olan Karaağaç Semt Pazarı’mızda çelik konstrüksiyon çalışmalarının tamamlanmasının ardından kolon ve kriş montajı yapılacak. Uluçınar Mahallemizde yapılacak olan ikinci semt pazarımız ise 2.5 dönümlük bir alana kurulacak olup, kapalı...