04 / 05 / 2024

hatay Karayılan Atıksu Arıtma Tesisi

hatay Karayılan Atıksu Arıtma Tesisi

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), tüm Hatay’ın altyapısını değiştirdiği gibi, kendisine devri yapılan tesislerin modernizasyonunu da yapmaya devam ediyor.

Niğde Atıksu Arıtma Tesisi'nde sona gelindi!

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan yaptığı açıklamada Atıksu Arıtma Tesisi yapımı kapsamında başlatılan proje çalışmalarında sona yaklaşıldığını söyledi

Bozova Atıksu Arıtma Tesisi tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Bozova İlçesine yapılan Atıksu Arıtma Tesisi'nin inşaatı tamamlandı

Hatay Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi 10.3 milyon TL'ye mal olacak!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (HATSU) tarafından Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının çalışmaları devam ediyor.

Manisa Turgutlu Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor!

Turgutlu’ya kazandırılan en büyük çevre yatırımlarından biri olan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatı hızla yükseliyor.

Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), daha sağlıklı bir çevre ve yaşam alanları sağlama hedefiyle hayata geçirdiği projeler kapsamında Kırıkhan Atıksu Arıtma Tesisi inşaatında çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay'da Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşa ediliyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), çevre sağlığına yönelik proje uygulamaları kapsamında yapımına başlanan Serinyol Atıksu Arıtma Tesisi inşaatının sürdüğünü bildirdi.

Süleymanpaşa Batı Atıksu Arıtma Tesisi'nde inşaat devam ediyor!

TESKİ Genel Müdürü Dr. Şafak Başa beraberindeki kontrol mühendisleri ile birlikte Süleymanpaşa Batı Atıksu İleri Biyolojik Arıtma Tesisi’nde ve yapımında sona yaklaşılan Atıksu Terfi Merkezi 12 İstasyonunda incelemelerde bulundu.

Hatay Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü Dörtyol Belediye eski başkanı Fadıl Keskin döneminde yapımına başlanan Dörtyol Atıksu Arıtma Tesisi’ni düzenlenen açılış töreniyle hizmete sundu. Müdürlük tesisin maliyetinin 7 milyon 137 bin 509 TL olduğu belirtildi.

Hatay Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi'nin yüzde 80'i tamam!

Reyhanlı Atıksu Arıtma Tesisi İnşaatı'nda çalışmalar devam ediyor. Yüzde 80'i tamamlanan tesisin 2017 yılının Aralık ayında tamamlanması hedefleniyor.

Manisa Kırkağaç'a atıksu arıtma tesisi geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, Kırkağaç İlyaslar’a kazandırılacak olan atıksu arıtma tesisinde İller Bankası yetkilileri ile bir araya geldi. Sahada yapılan incelemeler sonrasında ihale öncesi tespit toplantısı yapıldı.

Salihli Atıksu Arıtma Tesisi açıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nce (MASKİ) 25 milyon liraya yaptırılan Salihli Atıksu Arıtma Tesisi hizmete açıldı.

Soma Atıksu Arıtma Tesisi 2017'de bitecek!

AB ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığı hibe fonlarından yararlanılan Soma Atıksu Arıtma Tesisi için inşaat çalışmaları sürüyor. Zemin iyileştirme çalışmalarının tamamlandığı tesisin 2017'de bitirilmesi planlanıyor.

Konya Derbent'e atıksu arıtma tesisi inşa ediliyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi KOSKİ Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan projeyle Derbent ilçesi atıksu arıtma tesisine kavuşuyor. İhalesi tamamlanıp çalışmaları başlatılan atıksu arıtma tesisi, bir yıl içinde işletmeye alınacak.

hatay Karayılan Atıksu Arıtma Tesisi Haberi

hatay Karayılan Atıksu Arıtma Tesisi


Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), tüm Hatay’ın altyapısını değiştirdiği gibi, kendisine devri yapılan tesislerin modernizasyonunu da yapmaya devam ediyor. 


Genel Müdürlük, 2015 Mayıs ayı itibariyle HATSU Genel Müdürlüğü’ne devri gerçekleşen ve atıl durumda olan Karayılan Atıksu Arıtma Tesisi’nin, İşletmeler Dairesi Başkanlığı’nca tüm eksiklikleri giderilerek devreye alındığını ve tesisin aktif olarak işletilmeye başlandığını duyurdu.


Tesisin devralınmasıyla birlikte, havalandırma ünitesindeki difüzörlerin temizlenerek sistemin çalışır hale getirildiği ve tesisin mekanik aksamlarının yenilendiğini bildiren Genel Müdürlük, Karayılan Atıksu Arıtma Tesisi’nin dış görünüşünün de yapılan modernizasyon çalışmaları ile daha modern bir görünüme kavuştuğunu aktardı. 


HATSU İdaresi, İskenderun Karayılan Mahallesi’nde bulunan tesiste atıksuların arıtıldığını ve temiz suyun deşarjının sağlandığını açıkladı.  



Hatay Büyükşehir...