04 / 10 / 2024

hatay karayılan mahallesi satılık arsa

hatay karayılan mahallesi satılık arsa

Hatay İli Karayılan Belediye Başkanlığı Hatay Karayılan 'da yer alan 5 adet arsayı 10 Ekim 2013 tarihinde saat 10:00 ve 12:00 arasında gerçekleştirilecek ihalede satışa çıkaracak...

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Albegx Group Yapı Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karayılan tarafından kuruldu.

Hatay'da yıkılan Rönesans Rezidans'ın müteahhidi tutuklandı!

Hatay depreminde yıkılan Rönesans Rezidans müteahhidi Mehmet Yaşar Coşkun, çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

O ilde KDV'den muaf 4 arsa satılıyor! 38 bin TL'ye arsa sahibi olabilirsiniz!  

Ankara Nallıhan Milli Emlak, Ankara ili, Nallıhan ilçesi, Davutoğlan Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

Başkentte konut alanı imarlı arsa fırsatı! Sakın kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, Ankara ili, Gölbaşı ilçesi Karaoğlan Mahallesi'nde yer alan arsayı satışa çıkardı. Yatırımcılar tarafından merakla beklenen konut satış ihalesi 3 Ağustos 2022 tarihinde saat 13:50'de yapılacak.

Payas Belediyesi, Hatay'da 7 arsa satıyor! 144 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Hatay İli Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan 7 adet arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a millet bahçesi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Hatay İskenderun Frenk Mahallesi Millet Bahçesi projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Begal Group İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Begal Group İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de   500 bin TL sermaye bedeli  ile  Fuat Karayılan kuruldu.

Hatay Payas'ta 10.4 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Payas Belediye Başkanlığı, Hatay Payas Karşı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü 10 milyon 442 bin 794 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi yarın!

Niğde Ulukışla Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi 18 Aralık'ta!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini 18 Aralık'ta gerçekleştirecek.

TOKİ Niğde Ulukışla 105 tarımköy konutu projesi 18 Aralık'ta!

TOKİ Niğde İli Ulukışla İlçesi Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 18 Aralık'ta...

Şehitkamil Karacaoğlan Sosyal Tesisi açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından Karacaoğlan Mahallesi’nde inşaatı kısa süre önce başlatılan sosyal tesisin inşaatı tamamlandı.

Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları mecliste!

Son 5 yılda Hatay Havalimanına yapılan bakım onarım çalışmaları meclis gündeminde konu oldu. CHP'li Güzelmansur söz konusu çalışmalara ilişkin soru önergesi hazırladı...

hatay karayılan mahallesi satılık arsa Haberi

hatay karayılan mahallesi satılık arsa


Hatay Karayılan 'da yer alan 5 adet arsanın en düşük muhammen bedeli 178 bin lira, en yüksek muhammen bedeli ise 2 milyon 316 bin 891 lira olarak belirlendi. İhale 10 Ekim 2013 tarihinde saat 10:00 ve 12:00 arasında gerçekleştirilecek.



İlanı detaylı görüntülemek için