17 / 06 / 2024

Hatay Konak kapalı pazar yeri son hali

Hatay Konak kapalı pazar yeri son hali

HATAY" da geçtiğimiz yıl inşası tamamlanan ancak üst örtüsü olmadığı için hizmete giremeyen kapalı pazaryeri için Konak Belediyesi'nce hazırlanan üst örtü projesi tamamlandı..

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Depremden sonra hangi yollar kapalı? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası

Depremden sonra hangi yollar kapalı sorusu merakla sorulmaktadır. Kahramanmaraş merkezli 7.7 şiddetindeki deprem sonrası kapanan yollar araştırılıyor. İşte detaylar!

İzmir Konak’a kentsel dönüşüm müjdesi!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Hatay bölgesinde yer alan riskli yapıların dönüşümüne ilişkin kararı bir sonraki aya bırakmadı ve belediye meclisini olağanüstü topladı.

Konak'a dev tesis kazandırılacak!

İzmir Konak Belediyesi tarafından 1. Kadriye Mahallesi'e kapalı pazaryeri, çok amaçlı salon ve semt merkezinin de yer alacağı bir tesis yapılacak.

İzmir Konak'a 2 dev tesis geliyor!

İzmir Konak Belediyesi, bu yıl temelini atacağı iki dev proje için ihale sürecine girdi. Gültepe ve Toros'ta inşa edilecek iki yeni spor kompleksi ve kapalı pazaryeri için Mayıs'ta ihaleye çıkılacak.

Konak Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı!

Konak'ta inşa edilecek Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı. Kapalı pazaryeri için mevcut pazar alanının beton zemininin yıkımı yapıldı.

Konak Toros’a dört dörtlük pazaryeri!

Konak'ta hayata geçirilen Toros Kapalı Pazaryeri için ilk adım atıldı, projenin temeli önümüzdeki günlerde atılacak.

Konak'a spor tesisi yapılıyor!

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Konak Akademi Spor Kulübü tarafından yaptırılması planlanan, hayırsever bir vatandaşın destek verdiği Kapalı Spor Salonun yapım işi için Konak Mahallesinde belirtilen alandaki planda değişikliğe gidilmesine karar verdi.

Konak Belediyesi 2017'ye yeni yatırımlarla giriyor!

Konak Belediyesi yeni yılda üç yeni projeyi daha hayata geçirecek. Gültepe Semti’nde inşa edilecek yeni spor kompleksinin yanı sıra Toros’ta yapılacak kapalı pazaryeri ve Aziziye Mahallesi’ne inşa edilecek yeni semt merkezinin temelleri 2017’de atılacak

Konak Belediyesi'ne yeni hizmet binası inşa edilecek!

Konak Belediyesi'nin Yenişehir'deki kapalı pazaryerinin yerine inşa edeceği yeni hizmet binası için düzenlenen Mimari Proje Yarışması'nı 72 proje arasından Mimar Mehmet Ziya İmren ile Mehmet Şefik Yasavul'un projesi kazandı.

Hatay Konak'ta kapalı pazar yerinin üst örtü inşaatına başlanıyor!

HATAY" da geçtiğimiz yıl inşası tamamlanan ancak üst örtüsü olmadığı için hizmete giremeyen kapalı pazaryeri için Konak Belediyesi'nce hazırlanan üst örtü projesi tamamlandı..

Hatay Vıp Land Rezidans!

Hatay Vıp Land Rezidans projesinde Türk hamamı, vitamin bar, kreş, spa salonu, kamelya, otopark, sauna, squash, buhar odası, olimpik kapalı yüzme havuzu bulunuyor. Hatay Vıp Land Rezidans 3 blok şeklinde yükseliyor.

Hatay katlı otoparkı ve pazar yeri Nisan'da tamamlanacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nce 2013 yılında hizmete açılan Hatay katlı otoparkı ve pazar yerinin 1.5 yıldır yapılmayan "çatısı" için Konak Belediyesi yapım ihalesine çıktı. 1 milyon 548 bin liraya mal olması beklenen ihaleye 14 firma katıldı.

Hatay Konak kapalı pazar yeri son hali Haberi

Hatay Konak kapalı pazar yeri son hali

HATAY" da geçtiğimiz yıl inşası tamamlanan ancak üst örtüsü olmadığı için hizmete giremeyen kapalı pazaryeri için Konak Belediyesi'nce hazırlanan üst örtü projesi tamamlandı. Germe branda sistemiyle inşa edilecek üst örtü sayesinde pazaryeri sadece pazarcılara değil birçok farklı etkinliğe de ev sahipliği yapacak. 

Yüksek tavanı ve şık aydınlatma sistemleri sayesinde modern bir görünüme kavuşan kapalı pazaryerinde haftanın iki günü gündüzleri pazar, geceleri ise tiyatrodan sinema gösterimine kadar birçok farklı etkinlik düzenlenecek. Modem ve şık tasarımıyla dikkat çeken üst örtü projesi önümüzdeki günlerde inşaatına başlanacak. 


Hürriyet...