04 / 05 / 2024

hatay köprü onarımları

hatay köprü onarımları

Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olan ve eskiyen köprüde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.

İstanbullular dikkat! Galata Köprüsü onarıma giriyor! Yola çıkmadan önce yeni güzergahlara bakın!

Yeni Galata Köprüsü’nda olası İstanbul depremine hazırlık kapsamında onarım çalışmaları başlayacak. 13 Ağustos Pazar günü başlayacak ve 40 gün sürecek çalışmalar nedeniyle trafik akışı değişecek.

Antalya Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı'nın çevresel zararları TBMM'de!

Antalya'da yer alan Yukarı Köprüçay Havzası'nda inşa edilen Kasımlar Barajı ve HES Projesi'nin çevreye verdiği zararlara dair çeşitli iddialar meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Subaşı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesi meclis gündeminde!

Batman-Siirt illeri köprü yapımları ihalesine dair bazı veriler meclis gündemine taşındı. CHP'li Baltacı, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tunca Nehri'ndeki Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları mecliste!

Tunca Nehri üzerinde bulunan Gazimihal Köprüsü'nün onarım çalışmaları ve ne zaman trafiğe açılacağı meclis gündeminde konu oldu...

Çanakkale Köprüsü'yle bölgedeki yatırımlar zirve yapacak!

Çanakkale trafiği çözüm için 1915 Çanakkale Köprüsü 18 Mart 1922'de açılıyor. Köprünün bölgedeki yatırımları artırması bekleniyor.

Edirne'deki Meriç ve Tunca köprüleri onarılacak!

Edirne Valisi Günay Özdemir, Edirne'de yer alan Meriç ve Tunca köprülerinin onarılacağını söyledi.

Şanlıurfa Karakoyun Köprülü Kavşağı için yıkımlar başladı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilecek olan Karakoyun Köprülü Kavşak projesi için yıkımlar başladı.

15 Temmuz Şehitler Köprüsü onarılıyor!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde 12 Haziran'da başlatılan bakım ve onarım çalışmalarında sona yaklaşıldı. Köprüdeki iyileştirmeşer 31 Ağustos'ta tamamlanacak.

Hatay'a yeni köprü!

Hatay’ın tüm ilçelerine ayrım yapmadan eşit bir şekilde hizmet etmeye devam eden Hatay Büyükşehir Belediyesi kente yeni köprü kazandırdı.

Trabzon Köprübaşı yatırımları masaya yatırıldı!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğl Köprübaşı yatırımlarını masaya yatırdı. Gümrükçüoğlu yaptığı açıklamada Trabzon’un büyükşehir statüsüne kavuşmasıyla ilçelere önemli hizmetler götürdüklerini kaydetti.

Hatay Hassalılar yeni köprüsüne kavuştu!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, il geneli ulaşım sıkıntılarını en aza indirgemek amacıyla eskiyen ve tehlike arz eden köprü onarım çalışmalarını sürdürüyor.

Hatay Devlet Hastanesi yoluna yeni köprü!

Hatay Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı, Hatay’ın 15 ilçesinde ulaşımı rahatlatmak amacıyla köprü çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Manisa Gölmarmara Köprüsü onarıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gölmarmara ilçesinde 9 mahalleyi birbirine bağlayan köprüde temizlik, bakım ve onarım çalışması yaptı. Kısa sürede tamamlanan çalışma, sürücülerin yüzünü güldürdü.

hatay köprü onarımları Haberi

hatay köprü onarımları


Hatay Büyükşehir Belediyesi(HBB) Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Antakya ilçesi Saraycık Mahallesi Şükrü Güçlü Caddesi’nde bulunan ve mevsim koşullarının etkisiyle deforme olan ve eskiyen köprüde onarım çalışmaları gerçekleştiriyor.


ŞÜKRÜ GÜÇLÜ CADDESİ’NDEKİ KÖPRÜ, EPOKSİ YÖNTEMİYLE ONARILIYOR


Antakya’nın önemli bir geçiş noktasında yer alması itibariyle işlek trafik akışına sahip Şükrü Güçlü Caddesi’ndeki köprünün onarımı için çalışan HBB ekipleri, ulaşımı güvenli hale getirmek için il genelinde sürdürdüğü seferberliğe devam ediyor.


Epoksi yöntemi ile eski ve yeni betonun kaynaşmasını sağlayacak olan HBB ekipleri, bu yöntemle köprünün onarımını gerçekleştirerek dayanıklılığını arttıracak.


SUNULAN HER HİZMETTE CAN VE MAL GÜVENLİĞİNİ ÖN PLANDA TUTAN BAŞKAN SAVAŞ’A TEŞEKKÜR 


6 metre genişliğinde, 2 metre yüksekliğinde ve 25 metre uzunluğundaki köprünün onarım çalışmalarına başlayan HBB ekipleri, çalışmaların kısa bir süre içerisinde tamamlanacağını belirtirken, vatandaşlar yapılan...