29 / 04 / 2024

Hatay mipim gayrimenkul fuarı

Hatay mipim gayrimenkul fuarı

Suriye’de yaşanan sorunlardan en çok etkilenen iller arasında yer alan Hatay, bu krizi atlatmak için Mipim Gayrimenkul Fuarı’na çıkarma yapacak. Savaş, “Bölgede bir kriz yaşandığı için yatırım maliyetlerindeki düşüş yüzde 50’yi bulabilir” dedi.

İki şehirde 29 gayrimenkul satılacak! Yatırımcılar bu tarihlere dikkat!

Afyonkarahisar ve Hatay'da yer alan 29 adet gayrimenkul satışa çıkarıldı. Söz konusu gayrimenkullerin satış ihaleleri 26 Mart ve 29 Mart'ta yapılacak.

Türkiye gayrimenkul piyasası yeniden yabancıların radarında!

Gayrimenkul'ün devleri MIPIM’de bir araya geldi. Yaptığı açıklamada ülkemizde gayrimenkul piyasasının yeniden yabancıların radarına girdiğini dile getiren GYODER Başkanı Neşecan Çekici açıklamasında yabancıların fırsatları takip ettiğini söyledi.

Hatay ve Antalya'daki 67 gayrimenkul kiraya veriliyor!

Hatay ve Antalya'da yer alan toplam 67 gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenleniyor. Antalya'daki eğlence merkezinin kira süresi 1 yıl, Hatay'daki iş yerlerinin kira süresi ise 5 yıl olarak açıklandı.

İki şehirde 3 gayrimenkul satılıyor! 

Hatay ve Adana'da yer alan 3 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenleniyor. Satış ihaleleri 20 Şubat ve 22 Şubat tarihlerinde gerçekleştirilecek.

GYODER, Türkiye gayrimenkul sektörünü sınır ötesine taşımaya hazırlanıyor!

Türkiye’nin gayrimenkul platformu GYODER, düzenlediği toplantıda piyasanın yurtdışındaki gücünü artırmak amacıyla hedeflerini ve 15-18 Mart tarihlerinde yapılacak "MIPIM 2022"deki stratejisini açıkladı.

Gayrimenkul sektörü koronavirüs salgınından nasıl etkilendi?

Alkaş tarafından gerçekleştirilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, bugün T.C. Çevre ve Şehircilik İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum’un katılımı ve MIPIM Stratejik partnerliği ile Mandarin Oriental Bosphorus ve Digital Network Alkaş’ta hibrit olarak düzenlendi.

Hatay Antakya'da 58.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 447 parsel nolu 23 bin metrekare yüzölçüme sahip gayrimenkulü toplam  58 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satıyor...

Kovid-19 salgınından sonra gayrimenkul sektörünü neler bekliyor?

Türkiye'deki gayrimenkul sektörü ve paydaşlarını buluşturan, kamu ve özel sektör iş birliğiyle sektörü daha ileriye götürmeye, küresel ekonomiye, dijital dönüşüme, gayrimenkulde sosyal etki ve şehirlere değinilen RE360 Gayrimenkul Buluşması, dün MIPIM Stratejik partnerliğiyle düzenlendi.

Hatay Reyhanlı'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 2. İcra Dairesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde yer alan gayrimenkulleri 11 milyon 250 bin TL'ye satıyor.

Hatay Dörtyol'da 74.8 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Dörtyol İcra Dairesi Hatay Dörtyol'da yer alan gayrimenkulü 74 milyon 880 bin 687 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 129 milyon TL'ye satılık 4 gayrimenkul!

Karayolları 5. Bölge Müdürlüğü, Hatay Payas'ta yer alan 4 adet gayrimenkulü 128 milyon 976 bin 870 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay Büyükşehir'den 27.3 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti Belediyeye ait Hatay ili, Antakya ilçesi, Saraycık Mahallesi, 3447 parselde yer alan taşınmazı 27 milyon 319 bin 250 TL'ye satıyor. 

Hatay Teras Aqua Park Otel icradan 24.2 milyon TL'ye satılıyor!

Hatay İcra Dairesi, Defne'de bulunan Hatay Teras Aqua Park Otel'i icradan satışa çıkarıyor. Gayrimenkulün satış bedeli 24 milyon 296 bin 497 TL olarak belirlendi. 

Hatay mipim gayrimenkul fuarı Haberi

Hatay mipim gayrimenkul fuarı

SON dönemlerde daha çok Suriyeli mülteciler, patlayan bombalar ile anılan Hatay, bu algıyı yıkmak için çalışmalara başladı. Şehirlerine daha çok yatırımcı çekmek için bu yıl 15-18 Mart tarihlerinde Fransa’da düzenlenecek Mipim Gayrimenkul Fuarı’na katılmaya hazırlanan Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’daki iş fırsatlarını yatırımcılara anlatacak. Son 5 yıldır bölgede yaşanan kriz nedeniyle yatırım maliyetlerinin bir hayli düştüğüne dikkat çeken Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, “Biz Suriye değiliz, Hatay’ız, tüm ilçelerimizde farklı fonksiyonlarda gayrimenkul yatırım fırsatları var demek için gidiyoruz. Yatırımcı kriz ortamlarını sever. Gerçek yatırımcı kriz dönemlerinde yatırım yapar ki maliyetleri düşsün. Belki de şehrimizde yüzde 50’ye yakın maliyet avantajını yakalayabilecekler. Biz bu avantajı kullanmak istiyoruz. Krizi fırsata çevireceğiz. Ortadoğu’ya yakın olmanın avantajını kullanacağız. Çünkü bölgedeki savaş bittiğinde Irak ve...