30 / 04 / 2024

hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı

hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesi için projelendirilen 329 araçlık Pazaryeri Katlı Otoparkı tamamlandı; son rötuşlar yapılıyor.

Hatay'da depremde 30 kişinin hayatını kaybettiği binanın şantiye şefi tutuklandı: 'Binanın malzemesi kalitesiz'

Kahramanmaraş merkezli depremlerde yıkılması sonucu 30 kişinin yaşamını yitirdiği Hatay'daki 7 katlı Koray Apartmanı'nın şantiye şefi tutuklandı. İşte detaylar...

Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri açıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Gürsu ilçesi Yenidoğan Mahallesi’ndeki kapalı otopark ve pazar yeri sorununu çözdü. Gürsu Yenidoğan Katlı Otoparkı ve Pazaryeri düzenlenen törenle hizmete açıldı.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

Hatay Reyhanlı'ya sosyal tesis inşa ediliyor!

Hatay Reyhanlı'da, içerisinde Türk hamamının da yer alacağı 4 katlı sosyal tesisin temeli atıldı.

Hatay'da önce risk taşıyan binalar yıkılacak!

Hatay'da kentsel dönüşüm kapsamında yıkılacak binalarda öncelik risk taşıyan binalara verilecek. Hatay, Emek ve Aksaray mahallelerinde bulunan konutların kentsel dönüşüm kapsamında yıkılıp yerlerine çok katlı binaların yapılacak olması ise tekrardan gündeme geldi.

Hatay Adliye Arsuz Katlı Kavşağı 4 Haziran'da açılıyor!

Hatay’ın çehresini değiştiren dev vizyon projesi olarak dikkat çeken “Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı” açılış için gün sayıyor.

Cumhuriyet Mahallesi Katlı Pazaryeri için ilk kazma vuruldu!

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş’in sosyal alanlar konusuna verdiği önem çerçevesinde Cumhuriyet Mahallesi için planlanan katlı pazaryerinin yapımı için ilk çalışmalar başladı.

Hatay'daki 3 katlı bina kentsel dönüşümle yenilenecek!

Defne ilçesindeki Necmi Asfuroğlu Anadolu Lisesi arkasında çökme tehlikesi geçiren üç katlı Mürşit Apartmanı kontrol altına alınırken, Başkan İbrahim Yaman, binanın yıkım işlemlerinden sonra kentsel dönüşümle sahiplerine teslim edileceğini söyledi.

Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi'nde son durum ne?

Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, HBB Başkan Vekili Serdar Güven ile birlikte Adliye- Arsuz Katlı Kavşağı’nda tüm hızıyla sürdürülerek bitme noktasına gelen çalışmaları yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

İzmir Hatay'a katlı otopark inşa edilecek!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak.

Hatay'da Suriyeliler için 2 katlı okul inşa edilecek!

Hatay Valisi Ercan Topaca, Almanya'nın Aalen Belediye Başkanı ve SDP Meclis Grup Başkanı Cleaus Schmiedel ile Suriyeli çocuklar için 24 derslikli ve 2 katlı prefabrik okulun protokolünü imzaladı.

Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi'nin yüzde 85'i tamamlandı!

Kısa zaman önce temeli atılması sonrasında büyük bir hızla inşasına başlanan Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin bugüne kadarki en yüksek maliyete ve en geniş kapsama sahip olan Adliye-Arsuz Katlı Kavşak Projesi yüzde 85 oranında tamamlandı.

hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı Haberi

hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı



İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay bölgesindeki otopark ihtiyacının karşılanması amacıyla projelendirdiği 2 otoparktan biri olan 329 araç kapasiteli Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı’nın yapım çalışmalarını tamamladı. Son rötuşların yapıldığı ve toplam 4.7 milyon maliyet ile yaşama geçirilen otopark, önümüzdeki haftalarda düzenlenecek tören ile hizmete alınacak. 


Büyükşehir’den otopark atağı 

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kent içindeki ihtiyaca cevap vermek için değişik bölgelerde katlı otopark projeleri oluşturarak yaşama geçiriyor. Kültürpark Yeraltı Otoparkı ve Gaziemir Semt Garajını hizmete alan ve Alsancak Hocazade Camii karşısındaki alana tam otomatik otopark inşa etmeye başlayan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı’nı da yaşama geçirerek vatandaşların hizmetine sunmak için gün sayıyor. Hatay Askeri Hastane 248 Sokak ile 255 Sokak kesişiminde oluşturulan Hatay Pazaryeri Katlı Otoparkı, 3 bin 220 metrekarelik alanda inşa edildi....