29 / 04 / 2024

hatay Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

hatay Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi

Hatay’ ın Reyhanlı ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ ın isteği üzerine Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi' nin temeli atıldı...

Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem oldu! SON DAKİKA! AFAD duyurdu!

Hatay Reyhanlı'da saat 11.32 sıralarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Reyhanlı'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Reyhanlı'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Reyhanlı konut projesi...

Hatay Reyhanlı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Reyhanlı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay Reyhanlı için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Reyhanlı'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 2. İcra Dairesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde yer alan gayrimenkulleri 11 milyon 250 bin TL'ye satıyor.

Hatay Reyhanlı'ya millet bahçesi müjdesi!

Osmanlı döneminde önemli ticaret ve mesire yeri olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine millet bahçesi inşa edilecek.

Hatay Şehir Müzesi açıldı!

Hoşgörü kenti Hatay'ın tarihi, günlük yaşamı ve kültürünü yansıtan Şehir Müzesi ziyarete açıldı...

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Hatay Reyhanlı TOKİ başvuruları başladı!

TOKİ Hatay Reyhanlı projesinde yer alan 33 adet konut için başvuru dönemi bugün itibariyle başlıyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan atama kararı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Düzce ve Hatay il müdürlükleri ile Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğüne atamalar yapıldı...

Hatay'a 15 yılda 3.2 milyar TL'lik yatırım yapıldı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Hatay'da 15 yılda yapılan yatırım miktarının 3 milyar 200 milyon TL'ye ulaştığını söyledi.

Reyhanlı Orta Gelir Grubu TOKİ kuraları 30 Ekim'de çekilecek!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Reyhanlı'da hayata geçirdiği orta gelir grubu projesindeki 80 adet konutun kura çekilişi yarın yapılacak.

TOKİ Reyhanlı Alt Gelir başvuruları bugün sona eriyor!

TOKİ Hatay Reyhanlı Alt Gelir Grubu'nda yer alan konutlar için başvuru dönemi bugün sona eriyor. Projede 300 adet konut bulunuyor.

TOKİ Reyhanlı Orta Gelir Grubu başvuruları başlıyor!

Hatay Reyhanlı Toplu Konut Uygulaması kapsamında üretilecek 80 adet konut için başvurular 09-20 Ekim 2017 tarihleri arasında kabul edilecek

hatay Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi Haberi

hatay Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi


Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın isteği üzerine Tosyalı Holding tarafından Reyhanlı M. Fatih Tosyalı Anadolu İmam Hatip Lisesi'nin temeli atıldı.


Temel atma töreni halk oyunları ve duaların ardından başladı. Reyhanlı Yatılı Bölge Okulu kompleksinde düzenlenen törene başta Eski Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Vali M. Celalettin Lekesiz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanları Fuat Tosyalı ile M. Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Adem Yeşildal, Kaymakam Yusuf Güler, Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi ve çok sayıda davetli hazır bulundu. Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, "İlçeye kazandırılan yeni okul için emeği geçenlere Reyhanlı halkı adına teşekkür ediyorum. Vicdanı hür nesillerin yetişmesinde imam hatip okullarının katkısı çok büyük. Son on yılda ilçemize yüzlerce derslik kazandırdık" diye konuştu.


Reyhanlı Kaymakamı Yusuf Güler de ilçeye bir...