29 / 04 / 2024

Hatay Reyhanlı projeleri

Hatay Reyhanlı projeleri

Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından Reyhanlı'ya 414 sosyal konut yapacağını açıkladı. Reyhanlı'da yapılacak 414 TOKİ konut inşaatının ihalesi ise 26 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek.

Hatay'da 3.6 büyüklüğünde deprem oldu! SON DAKİKA! AFAD duyurdu!

Hatay Reyhanlı'da saat 11.32 sıralarında 3.6 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte detaylar...

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi 10 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!

TOKİ Hatay Reyhanlı 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Hatay Reyhanlı'da kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Hatay Reyhanlı'da inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm detayları 10 soruda TOKİ Hatay Reyhanlı konut projesi...

TOKİ Hatay projesi için son dakika müjdesi geldi! 542 ucuz konut için bu tarihi kaçırmayın!

Dar gelirli aileleri için yeni konut projeleri inşa etmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hatay projesi için düğmeye bastı. İşte TOKİ Hatay projesi detayları...

Hatay Reyhanlı için acele kamulaştırma kararı!

Hatay ili Reyhanlı ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Hatay Reyhanlı için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Hatay Reyhanlı'da 11.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

T.C. Mersin 2. İcra Dairesi, Hatay ili, Reyhanlı ilçesinde yer alan gayrimenkulleri 11 milyon 250 bin TL'ye satıyor.

Hatay'da tramvay hattı projeleri için çalışmalar başladı! 

Hatay Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde ulaşım ağını genişletmek için raylı sistem çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. 

Hatay Reyhanlı'ya millet bahçesi müjdesi!

Osmanlı döneminde önemli ticaret ve mesire yeri olarak kullanılan Hatay'ın Reyhanlı ilçesine millet bahçesi inşa edilecek.

TOKİ Hatay Amik-Afrin Projesi İnşaatı ihalesi yarın!

Hatay Amik-Afrin (Reyhanlı Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi yarın saat 11:00'de yapılacak.

TOKİ Hatay Amik-Afrin Projesi İnşaatı ihalesi 3 Temmuz'da!

Hatay Amik-Afrin (Reyhanlı Barajı ve Sulaması) Projesi İnşaatı (E-İHALE) ihalesi 3 Temmuz tarihinde saat 11:00'de gerçekleştirilecek.

Türk Kızılayı'ndan Hatay Reyhanlı'da lojistik merkezi yapım işi ihalesi!

Türk Kızılayı Genel Müdürlüğü Hatay İli, Reyhanlı İlçesi, İbrahimpaşa Mahallesi'nde lojistik merkezi yapım işi ihale ediyor. 

Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı!

Hatay'da yapımı devam eden Reyhanlı Devlet Hastanesi'nde sona yaklaşılıyor. Kısa sürede açılması planlan Reyhanlı Devlet Hastanesi'nin yüzde 95'i tamamlandı.

Reyhanlı'da 6 yılda 10 bin konut inşa edildi!

Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde Türk ve Suriyelilerin konut ihtiyacının karşılanması için çalışmalara devam ediliyor. Proje kapsamında son 6 yılda yaklaşık 10 bin konut inşa edildi.

Bitlis'te Bakanlıkça yapılmış olan ulaşım projeleri TBMM'de!

Bitlis'te Bakanlık tarafından yapılmış olan ulaşım, altyapı ve yatırım projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Hatay Reyhanlı projeleri Haberi

Hatay Reyhanlı projeleri

Hatay'ın Reyhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi (TOKİ) Toplu Konut İdaresi tarafından Reyhanlı'ya 414 sosyal konut yapacağını açıkladı. Reyhanlı'da yapılacak 414 TOKİ konut inşaatının ihalesi ise 26 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek. Belediye Başkanı Hüseyin Şanverdi, 3. etap olarak Cüdeyde mahallesinde yapılacak olan Toplu Konutları için Reyhanlı belediyesince yer temin edildiğini ve ihalenin 26 Ocak günü yapılacağını söyledi. Başkan Şanverdi, "Yeni bir konut projesine start veriliyor. Cüdeyde mahallesinde yapılacak olan konutların 2-1 ve 3-1 olarak inşa edilecek, ayrıca bir adet büfe ve 3 adet su deposu ile çevre düzenlemesi de yapılacak. Konutlar 650 günde tamamlanacak. TOKİ'nin yapacağı 414 konut ilçemizde 3. etap olacak. Konutlardan evi olmayan emekliler de yararlanacak. İlçemize 3. etap TOKİ yapılacağı yönünde daha önce söz vermiştik. Böylece sözümüzü...