02 / 05 / 2024

Hatay Samandağ belediye çalışmaları

Hatay Samandağ belediye çalışmaları

Hatay Samandağ Belediye Başkanı Mithat Nehir, Oda başkanlarıyla biraraya gelerek gündemdeki gelişmeleri konuştu. Toplantıda Samandağ Belediye binasının nereye yapılması gerekildiği tartışıldı.

Hatay'da tartışmalara neden olan rezerv alanıyla ilgili son dakika gelişmesi! Belediye Başkanı Savaş açıkladı!

Hatay Belediye Başkanı Lütfü Savaş, son zamanlarda tartışma konusu olan Hatay'daki 'rezerv alan' ile ilgili son dakika açıklamasında bulundu. 

Hatay Samandağ'daki çarşı da rezerv alan oldu: Yasa çıkmadan yapıldı iddiası!

Hatay Samandağ'da çarşı alanının büyük bir kısmının, yeni yasa çıkmadan rezerv alan ilan edildiği iddiası gündeme geldi. İşte konu ile ilgili tüm detaylar...

Hatay'da 3+1 ve 4+1 konutlar 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor! Büyük fırsat!

Hatay İskenderun Belediye Başkanlığı, İskenderun ilçesinde bulunan 3+1 ve 4+1 konutları 340 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor. İşte fiyatlar...

Hatay'da 9.2 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 9 milyon 156 bin 313 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 7.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan gayrimenkulü 7 milyon 108 bin 63 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay'da 10.7 milyon TL'ye satılık 3 gayrimenkul!

Hatay Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Hatay Samandağ'da yer alan 3 adet gayrimenkulü 10 milyon 713 bin 786 TL bedelle satışa çıkardı.

Hatay Samandağ'daki yıkıma tepki!

Hatay Samandağ'da kıyı şeridinde bulunan hazine arazilerinde başlayan yıkım tepkilere neden oldu.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği bitmiyor!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri ortaya çıkan yapıların yıkım çalışmalarında gerginlik devam ediyor.

Hatay Samandağ'da yıkım gerginliği!

Hatay'ın Samandağ ilçesinde, kıyı kenar çizgisi üzerinde yer alan ve izin alınmadan inşa edildikleri söylenen yapılar yıkılıyor.

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 ölçekli imar planı askıya çıktı!

Hatay Samandağ’ın 1/5.000 Ölçekli Revizyon ve İlave Nazım İmar Planı, Büyükşehir Belediyesi tarafından askıya çıkarıldı.

Hatay Samandağ Devlet Hastanesi bu yıl açılacak!

AK Parti Hatay Milletvekili Hüseyin Yayman, yapımı devam eden Samandağ Devlet Hastanesi’nin 2019 yılı içerisinde tamamlanacağı müjdeledi.

Samandağ Çevlik-Arsuz arasındaki karayolu inşaatı TBMM'de!

Samandağ Çevlik-Arsuz arasındaki karayolunun tamamlanmaması meclis gündemine taşındı. CHP Hatay Milletvekili Serkan Topal, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Hatay'da 6.8 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

T.C. Samandağ (Sulh Hukuk Mah.) Satış Memurluğu tarafından Hatay, Samandağ, Zeytunlu Mahallesindeki 2 gayrimenkul açık artırma ila satılıyor..

Hatay Samandağ belediye çalışmaları Haberi

Hatay Samandağ belediye çalışmaları

Samandağ belediye başkanı Mithat Nehir, Oda başkanlarıyla biraraya gelerek gündemdeki gelişmeler ile ilgili görüş alışverişinde bulundu. İlçede bulunan Oda başkanları, ise toplantıda yaptıkları açıklamada, Samandağ yararına yapılacak hertürlü hizmeti desteklediklerini söylediler. 


Esnaflar Odası başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıya ; Şoförler Odası başkanı Mustafa Terzi, Esnaf Odası başkanı Refik Gümüşoğlu, Terziler Odası başkanı Cuma Sahillioğulları, Kuaförler odası başkanı Hikmet Tunç, Bakkallar Odası başkanı Necdet Arslan ile Yönetim kurulu üyeleri katıltıldı. 


Toplantıda yeni yapılacak olan Samandağ Belediye binası yerinin kimileri Çarşı merkezine yakın kurulması gerektiği , kimilerine de tüm mahallere yakın ortak bir nokta kurulması gerektiği fikri konuşuldu. 


Turizmin canlanması için Çevlik Arsuz sahil olunun bir an önce açılmasını isteyen Oda başkanları , İlçemizin en büyük sorunlarından biri olan çevre yolunun bir an önce hayata...