08 / 05 / 2024

hatay stadı

hatay stadı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''14 Kasım günü Hatay' daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay' daki stadımız, İstanbul' daki Beşiktaş Stadı' yla yarışacak'' dedi....

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

İnşaatı biten Hatay Stadı Hatayspor'a kiralandı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından inşa edilen 25 bin kişilik Hatay Stadı, Atakaş Hatayspor'a kiralandı.

Hatay'ın yeni stadının inşaatında son durum ne?

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, Hatay'da inşaatı tamamlanmak üzere olan stadı gezdi. 

Hatay’ın yeni stadı için çalışmalar hızlandı!

Bu sezon 1’inci Lig’de mücadele edecek olan Hatayspor, yeni stadına kavuşmak için gün sayıyor.

Hatay Stadı 2019'da tamamlanacak!

Hatay'da, 25 bin seyirci kapasiteli inşa edilen ve otoparkına kurulacak güneş enerjisi sistemiyle kendi enerjisini üretecek olan yeni stadın 2019 yılı içerisinde futbolseverlerin hizmetine sunulması planlanıyor.

Hatay Arena Stadı'nın yüzde 30'u tamam!

Yapımına 2015 yılında başlanan Hatay Arena’nın yüzde 30’u tamamlandı. 2018’in Eylül ayında hizmete açılması planlanan stadyum 118 milyon liraya mal olacak.

Hatay'ın yeni stadı 118 milyona mal olacak!

Hatay'da, Toplu Konut İdaresi Başkanlığının (TOKİ), Gençlik ve Spor Bakanlığı ile yaptığı protokol kapsamında 25 bin seyirci kapasiteli stadyumda çalışmalar sürüyor.

Hatay Arena Stadı Eylül 2018’de açılacak!

Hatay’da TOKİ tarafından yapımı devam eden Hatay Arena Stadı’nın Eylül 2018’de hizmete açılacağı bildirildi.

Hatay İskenderun 5 Temmuz Stadyumu kullanıma kapatıldı!

Hatay İskenderun'da bulunan 5 Temmuz Stadı kullanıma kapatıldı. Gençlik ve Spor Bakanlığı Tesisler Genel Müdürlüğü konuyla ilgili yaptığı açıklamada stadın tadilat çalışması nedeniyle kullanıma kapatıldığını belirtti.

Hatay Kumlu Stadı'nda son durum!

Hatay’ın Kumlu İlçesi’nde yapımı devam eden stat inşaatının hızla devam ettiği belirtildi. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ilçeye yaptırılan şehir stadyumuna gelecek hafta içerisinde sentetik çim serilecek.

Sadullah Ergin: Hatay'daki stadımız Beşiktaş Stadı'yla yarışacak!

Adalet Bakanı Sadullah Ergin, ''14 Kasım günü Hatay' daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay' daki stadımız, İstanbul' daki Beşiktaş Stadı' yla yarışacak'' dedi....

Hatay'da antik Roma stadı bulundu!

Antik Roma'nın en geniş olimpiyat stadının Hatay'da olduğu ortaya çıktı.  Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, Bakanlar Kurulu'na sunacağı öneri ile stat alanında kazı yapılması için Mustafa Kemal Üniversitesi'ne yetki verileceğini bildirdi

Bursa'da Büyükşehir Belediyesi Stadının ihale yapıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Stadının ihalesi yapıldı. Belediyenin Acemler yerleşkesindeki Destek Hizmetleri Daire Başkanlığında gerçekleşen ihaleye Bursa Büyükşehir Belediyesinden dosya alan 44 firmadan 31i katıldı  

hatay stadı Haberi

hatay stadı

Adalet Bakanı Sadullah Ergin,  ''14 Kasım günü Hatay'daki olimpik stadın ihalesini yaptık. İnşallah Hatay'daki stadımız, İstanbul'daki Beşiktaş Stadı'yla yarışacak'' dedi.


Ergin, Antakya Ottoman Palace Otel'de düzenlenen Hatay Beşiktaşlılar Derneği'nin 10. Yıl Balosu'nda yaptığı konuşmada, Hatay'ın son zamanlarda yaşadığı acıları hafifletmek noktasında Beşiktaş Kulübü'nün Reyhanlı'ya bir okul yaptırma sözü vermesinden dolayı kulüp yönetimine teşekkür etti.


Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman'ın okul sözünün çok güzel bir hizmet ve bir sosyal sorumluluk anlamı taşıdığını belirten Ergin, şöyle konuştu:


''Türkiye'nin, Anadolu'nun her köşesinde bu tür tesisleri yapıyorsunuz. Biz de spor camiasının kullanımına sunulmak üzere çok önemli altyapı tesisleri inşa ediyoruz. Beşiktaş için çok önemli, anlamlı olan İnönü Stadı yakın tarihte yıkıldı. 9 ay içerisinde inşası bitecek ve Beşiktaş'ın hizmetine girecektir Ama biz burada Hatay olarak Beşiktaş'la...