21 / 05 / 2024

Hatay Stadyumu açılış tarihi

Hatay Stadyumu açılış tarihi

14 Kasım tarihinde TOKİ tarafından ihalesi yapılan Hatay Stadyumu, 25 bin seyirci kapasitesine sahip. Narlıca Belediyesi'nin yakınındaki Hatay Stadyumu'nun 2015 senesinin sonunda hizmete açılması planlanıyor...

Deprem mağduru olan Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay ve Malatya'nın ilçeleri, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilendi ve bu nedenle okullar 49 gün boyunca kapalı kaldı. Hatay ve Malatya'nın 16 ilçesinde okullar açılıyor!

Hatay Stadı yarın açılıyor!

Hatay'ın merakla beklenen yeni stadyumu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun katılımıyla yarın açılıyor.

Adana Stadyumu açıldı!

78 bin metrekare açık, 60 bin metrekare kapalı alana sahip olan Adana Stadyumu'nun açılışı gerçekleştirildi.

Hatay Payas Çağlalık 1. Etap başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Hatay Payas Çağlalık 1. Etap projesinde yer alan 2 adet konut için başvurular yarın itibariyle başlıyor.

Hatay Stadyumu'nun inşaatında sona gelindi!

Hatay Valisi Rahmi Doğan yaptığı açıklamada Hatay Stadyumu'nun kaba inşaatının tamamlandığını söyledi.

Hatay Musa Dağı Müzesi açılışa hazırlanıyor!

Türkiye'nin tek Ermeni Köyü olan Hatay'ın Samandağ İlçesine bağlı Vakflı Köyü'nde Musa Dağı Müzesi'nin inşaatı tamamlandı.

Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında!

Elazığ depremini değerlendiren deprem bilimci Prof. Dr. Naci Görür, "2004 yılından beri bölgeyle ilgili uyarılarda bulunuyorum. Doğu Anadolu Fay hattı için lidar çalışması yapmak istedik ama kimse destek olmadı. Bingöl Karlıova'dan Hatay Amanoslar'a kadar fay hattı tehlike altında." dedi...

Göztepe Gürsel Aksel Stadı açılıyor!

İzmir Göztepe'de yeni yapılan Gürel Aksel Stadyumu 26 Ocak'ta açılıyor. Federasyonun yaptığı değişiklikle Göztepe Gürel Aksel Stadyumuna sevindirici bir haber geldi. Federasyonun ayakta maç izlemeye izin vermesiyle stadın kapasitesi 25 binden 30 bine yükseliyor.

Şehitkamil Beykent Stadyumu açıldı!

Gaziantep Şehitkamil Belediyesi tarafından hayata geçirilen Beykent Stadyumu görkemli bir açılış töreniyle halkın hizmetine açıldı. 

Bodrum Şehir Stadyumu açıldı!

Bodrum Belediyesi tarafından baştan aşağı yenilenen Bodrum Şehir Stadyumu’nun açılışı gerçekleştirildi.

2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı 11 Nisan'da açılıyor!

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Hatay İnşaatçılar ve Boyacılar Odası tarafından düzenlenen “2. Hatay Yapı İnşaat ve Gayrimenkul Fuarı” 11 Nisan'da açılıyor.

TOKİ'den Hatay İskenderun'a 750 kişilik yurt!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından Hatay İli İskenderun İlçesi'ne 750 kişilik yurt inşa edilecek.

Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor!

Sakaryaspor yeni stadına kavuşuyor. Yeni Sakarya Stadyumu bugün açılıyor.

Hatay Stadyumu açılış tarihi Haberi

Hatay Stadyumu açılış tarihi

Hatay Stadyumu'nun TOKİ tarafından 14 Kasım tarihinde ihalesi yapılmıştı. Hatay Stadyumu'nun 2015 senesinin sonuna kadar bitirilmesi planlanıyor. 


25 bin seyirci kapasiteli Hatay Stadyumu'nun yanında olimpik ölçülerde kapalı yüzme havuzu, çok amaçlı 5 bin kişilik spor salonu, futbol sahası, hentbol alanları, atletizm sahası ve tenis kortları yer alacak. 


Hatay Stadyumu'nun tribün altlarında antreman salonları da bulunacak ve bu salonlar amatör branşlarda hizmet verecek. 


Narlıca'daki Hatay Stadyumu için 160 bin metrekare alan ayrılmış durumda. Proje kapsamında ayrıca; 2 adet 500 kişilik spor salonu,


Ayrıca stadyumda bin kişilik jimnastik salonu, 100 yatak kapasiteli sporcu eğitim merkezi, 500 kişilik konferans salonu, 5 adet gençlik merkezi, il merkezinde 2000 metrekare oturum alanı, 4 katlı bina, idari ofisler, sosyal, kültürel etkinlik alanları bulunacak.


Hatay Stadyumu; Antakya merkezden kuzeydoğuda yer alan...