05 / 05 / 2024

hataya otel yapılıyor

hataya otel yapılıyor

Suriye savaşından en çok etkilenen şehirlerden biri olan Hatay da Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleriyle MIPIM'deydi. Cumhuriyet Gazetesi Ceren Kumbasar Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş'la projelerini ve Hatay'ı konuştu.

Elazığ Palu'ya TKDK desteği ile otel yapılıyor!

Elazığ'ın Palu ilçesinde Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) desteğiyle otel yapılıyor.

Karacaahmet Mezarlığı'nın yanına otel yapılıyor!

İstanbul'un en eski ve en büyük, dünyanın da sayılı büyük mezarlık alanı tarihi Karacaahmet Mezarlığı'nın yanı başına otel yapılıyor. Bina çok yüksek ve kütle olarak büyük bir yapı olacak, yanı başındaki tarihi mezarlığın üzerine gölge gibi çökecek.

Sultanbeyli Fatih Polis Merkezi'nde tadilat yapılıyor!

Sultanbeyli'de Fatih Polis Merkezinde, bombalı saldırının ardından tadilata hazırlıkları yapılıyor. Bina içindeki eşyalar dışarı çıkarıldı.

Kepez'de imarlı bölgelerin revize planlamaları yapılıyor!

Antalya’da 2B sorunun çözülmesinin ardından imarlı bölgelerde revize planlamalar yapılıyor. Vatandaşların yıllardır beklediği imar özlemine yeni yapılan planlarla son veriliyor.

Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İstanbul-İzmir arasını 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-izmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktası olan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde kopan kedi yolu yeniden yapılıyor!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü inşaatında, tamamlandıktan kısa süre sonra kopan kedi yolu (Cat Walk) yeniden yapılıyor. Köprünün 2016 yılının Mart ayında tamamlanarak hizmete açılması planlanıyor.

Bitlis Güzelsu'ya öğretmenler için lojman yapılıyor!

Bitlis’in Ahlat ilçesine bağlı Güzelsu köyünde öğretmenlerin barınma ihtiyacını karşılamak amacıyla 6 dairelik lojman yapılıyor. Güzelsu köyünde zamanla ihtiyaç doğmasından dolayı lojman yapımına başlanıldığı belirtildi.

Karacabey'de asfalt çalışmaları yapılıyor!

Karacabey'de yollar ilçenin çeşitli yerlerinde sürdürülen asfaltlama ve parke taş çalışmaları yapılıyor. Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan "Önceliğimiz kangren olmuş bölgeler" dedi.

Bursa Karacabey'de sosyal tesis yapılıyor!

Bursa'nın Karacabey ilçesinde son yıllarda turizm bölgesi olma yolunda hızla yol kat eden Eskikaraağaç Mahallesi'ne Karacabey Belediyesi tarafından sosyal tesisler ve göl çevre yolu yapılıyor.

Düzce'ye saat kulesi yapılıyor!

Düzce Belediyesi tarafından Celalettin Özdal Parkı’nda başlatılan çalışmalar devam ederken Rıhtım Caddesi üzerinde yer alan kavşağa ise yeni bir saat kulesi yapılıyor.

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na onarım yapılıyor!

Adıyaman Valiliği Hükümet Konağı’na bakım ve onarım yapılıyor.Valilik yetkilileri, yeni binaya taşınana kadar mevcut binanın bakım ve onarımın yapılarak hizmet vermeye devam edileceği belirtildi.

İstanbul'da plaj temizlik çalışmaları yapılıyor!

İstanbul'daki 515 kilometrelik kıyı şeridinde bulunan sahil, plaj, iskele ve yürüyüş bantlarında, 42 mobil ekiple her gün temizlik çalışması yapılıyor.

Kocaeli Mahmut Çavuş Caddesi’nin ikinci etabı yapılıyor!

Kocaeli Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Yeşilkent mahallesinde yol genişletme çalışmalarına devam ediyor. Yeşilkent mahallesindeki Mahmut Çavuş caddesinde yol genişletme çalışmaları yapılıyor. İşte çalışmaların ayrıntıları...

hataya otel yapılıyor Haberi

hataya otel yapılıyor

Hatay Belediyesi ile MIPIM fuarına gelmenize herkes çok şaşırdı, ben cevabı sizden istiyorum. Ne işimiz var bizim Cannes'da? 


Hatay özel bir yer. Özel bir yerin özel ürünlerinin de herkesle paylaşılması lazım. Tabii ki son 5 yıllık süreç içerisinde belki Hatay'da hafif gri bir tablo ile karşılaşabilirsiniz ama Hatay'ın tarihi sürecine baktığımız zaman müthiş bir temposu olan bir çok medeniyete ev sahipliği yapmış şu anda 3 tane semavi dini, 6 tane mezhepi ve birçok etnik faktörü içinde barındıran ve barış içerisinde bugüne kadar tarihin derinliğinden süzülmüş bir şehir. Ve bu şehir bizim için ülkemiz için ve dünya için özel bir şehir. Çünkü bu kadar renkli bir tablo içerisinde yüz yıllardır barış içerisinde yaşaması ve hemen bugüne kadar yani bu 5 yıllık...