04 / 10 / 2024

Hatırlı Mimarlık Nazan Çapoğlu projeleri

Hatırlı Mimarlık Nazan Çapoğlu projeleri

Mimar Nazan Çapoğlu, ÇEDBİK tarafından Swissotel The Bosphorus'ta 20-21 Şubat 2014 tarihlerinde düzenlenen 3. Uluslararası Yeşil Binalar Zirvesi'nin konuşmacılarından. Hatırlı Mimarlık çalışanı Mimar Nazan Çapoğlu kimdir? İşte biyografisi...

Karye Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Karye Mimarlık Limited Şirketi Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Elif Sabırlı Çelik tarafından kuruldu.

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Orion Restorasyon Mimarlık Mühendislik Ve Gayrimenkul Danışmanlığı Limited Şirketi Ümraniye’de  100 bin TL sermaye bedeli ile Elmas Hayırlıoğlu, Merve Betül Hayırlıoğlu Yılmaz tarafından kuruldu.

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Deküratörlük Mimarlık Ticaret Ve Pazarlama Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aslı Yıldırım, Elif Gürtaş ve Seyhan Özdemir sarper ortaklığında kuruldu.

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Enha İnşaat Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Enes Gürlü ve Hasan Basri Azak ortaklığında kuruldu.

LAV Genel Müdürlük Ofisi'nde OSO Mimarlık imzası!

OSO Mimarlık, LAV Genel Müdürlük Ofisi projesinde 2 bin 600 metrekarelik alanda düzenlediği açık ofis kurgusunda marka logosunu bir iç mekan ögesine dönüştürmeyi başarmış...

ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Veysel Aslantaş hakkında soruşturma!

Kayseri ERÜ Mimarlık Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Veysel Aslantaş, 10 Kasım'da Atatürk'ün 80'inci ölüm yıl dönümünde sosyal medyadan yaptığı paylaşım tepki çekmişti. Aslantaş, hakkında ERÜ Rektörlüğü'nce idari soruşturma başlatıldı.

Motto Mimarlık’a World Architecture Community Awards’dan  2 ödül!

Motto Mimarlık tarafından tasarlanan “Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörlük Ek Binası” projesine iki ödül birden verildi. 

Bakare Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bakare Mimarlık ve İnşaat Limited Şirketi Baci Batuğ Hayırlıoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi!

Kepez Belediyesi ile Mimarlar Odası Antalya Şubesi koordinatörlüğünde gerçekleştirilen 3. Turgut Cansever Ulusal Mimarlık Ödülleri verildi.

Ref Planlama Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Ref Planlama Mimarlık İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ali Rıza Nurhan, Nazan Nurhan ve Rafiye Aysun Doğru ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Tepekent Mimarlık'tan Konya'ya yeni proje!

Tepekent Mimarlık, Konya İl Emniyet Müdürlüğü karşısında cadde üzeri dükkânlar ve ofisler olacak şekilde yeni bir proje çalışması yürütüyor.

Hatay MKÜ Mimarlık Fakültesi'nden askeri kışla için proje!

Hatay MKÜ bünyesindeki Mimarlık Fakültesi yönetimi, taşınma kararı olduğu belirtilen kent merkezindeki Askeri Kışla yeri için kabul edilebilir örnek bir proje hazırlayıp Rektörlüğün bilgisine sundu.

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğrencileri Bafra'da!

Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ODTÜ’lü şehir planlayıcı adaylarını konuk etti. ODTÜ Mimarlık Fakültesi Şehir ve Bölge Planlama öğrencilerine Bafra Öğretmen Evi’nde Belediye İmar Müdürlüğü yetkilileri tarafından ilçe hakkında brifing verildi.

Hatırlı Mimarlık Nazan Çapoğlu projeleri Haberi

Hatırlı Mimarlık Nazan Çapoğlu projeleri

Nazan Çapoğlu kimdir?


1984 Ankara doğumlu olan Nazan Çapoğlu, ilk ve orta öğrenimini sırasıyla TED Ankara Koleji ve Ankara Atatürk Lisesi'nde tamamlamıştır. 


2001-2005 yılları arasında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü'nde lisans eğitimini alan Çapoğlu, Mimarlık Yüksek Lisans eğitimini ise, 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Ana Bilim Dalı programında tamamlamıştır. 


Nazan Çapoğlu, 2005 yılının Ağustos ayından bu yana Hatırlı Mimarlık bünyesinde tasarımcı mimar- proje yöneticisi göreviyle çalışmalarını sürdürmektedir. TMMOB Mimarlar Odası Ankara Şubesi üyesidir. 



Nazan Çapoğlu ve Hatırlı Mimarlık!


Mimarlık, iç mekan tasarımı, proje geliştirme ve danışmanlık alanlarında hizmet veren bir mimarlık ofisi olarak 1987 yılında NCN Mimarlık ve Şehircilik adıyla profesyonel faaliyetlerine başlamıştır. 1993 yılında ortaklık yapısı değişen firma, çalışmalarını Yeşim Hatırlı ve Nami Hatırlı ortaklığı ile Hatırlı Mimarlık...