29 / 04 / 2024

Havaalanı Konutlarında kuralar çekildi

Havaalanı Konutlarında kuralar çekildi

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda hak sahipleri konutlarına kavuştu. 2 gün süren kura çekimlerinde bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Mavikent 5. Etap Konutları'nda kuralar yarın çekilecek!

TOKİ ve Gaziantep Şahinbey Belediyesi tarafından inşa edilen Mavikent 5. Etap Konutları'nda kura çekilişi yarın gerçekleşecek. Kuraya 32 bin 117 kişi dahil edilecek.

TOKİ GGC Konutları'nda kuralar çekildi!

Başbakanlık Toplu Konut idaresi ve Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti tarafından hayata geçirilen 364 konutluk GGC Konutları'nda kuralar çekildi. Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İbrahim Ay, süreci değerlendirdi.

Esenler Havaalanı Mahallesi Konutları'nda taşınma heyecanı!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda anahtarlarını teslim alan hak sahipleri büyük bir sevinç ve heyecanla yeni konutlarına taşınmaya başladılar.

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları kura çekimi!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Konutları'nda bin 403 konut ve 32 işyeri büyük heyecanla sahiplerini buldu. Kura çekimleri 2 gün sürdü.

Esenler Havaalanı Konutları kura sonuçları!

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kura çekimi gerçekleşti. Bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Esenler Havaalanı Konutları'nda kuralar çekildi!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda hak sahipleri konutlarına kavuştu. 2 gün süren kura çekimlerinde bin 403 konut ve 32 işyerinin sahipleri belirlendi.

Emlak Konut Havaalanı Konutları Esenler kurası!

Emlak Konut Havaalanı Konutları Esenler kura dönemi bugün bitti. Toplamda 2 bin 373 konut ve 55 işyerinden oluşacak olan projede kura çekilişi 31 Mart – 1 Nisan 2016 tarihleri arasında yapıldı.

Esenler Havaalanı Konutları'nda kura heyecanı!

Türkiye'nin ilk kentsel dönüşüm projesi Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Konutları'nda hak sahipleri konutlarına kavuşuyor. 2 gün sürecek kura çekimi ile bin 403 konut ve 32 iş yerinin sahipleri belirlenecek.

Esenler Havaalanı Konutları ne zaman teslim edilecek?

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda geri sayım başladı.

Atabilge Aka Konutları’nda kuralar çekildi!

Atabilge-Fidanlar İnşaat ortaklığında inşa edilen ATABİLGE AKA Konutları,27 Aralık’ta Congresium’da düzenlenen ve yaklaşık 2000 kişinin katılımıyla gerçekleşen Kura Töreni ile sahiplerini buldu.

Atabilge Aka konutlarında bu haftasonu kuralar çekilecek!

Atabilge Konut Yapı Kooperatifi ve Fidanlar İnşaat ortaklığı tarafından Ankara'nın cazibe merkezi İncek'te yapımı süren yeni proje ATABİLGE AKA Konutları'nda, bu hafta sonu kura heyecanı yaşanacak.

Esenler Havaalanı Konutları'nda örnek daireler ne zaman gösterilecek?

Esenler Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda inşa edilen 2 bin 358 konut ve 42 işyerinin kura çekim tarihi belli oldu. Esenler Havaalanı kura çekilişi 31 Mart 2016'da yapılacak...

Esenler Havaalanı Konutları ödeme planı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı güvencesi ile yükselen projede 2 bin 358 adet konut yer alıyor. Esenler Havaalanı Konutları ödeme planı kapsamında yüzde indirim sağlanıyor.

Havaalanı Konutlarında kuralar çekildi Haberi

Havaalanı Konutlarında kuralar çekildi

Esenler Belediyesi'nin, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü ve inşaatını Emlak Konut GYO’nun üstlendiği Havaalanı Kentsel Dönüşüm Konutları'nda kuralar çekildi, hak sahipleri konutlarına kavuştu. Dr. Kadir Topbaş Kültür Sanat Merkezi'nde yapılan ve iki gün süren kura çekiminde hak sahipleri, depreme dayanıklı, güvenli ve sosyal donatı alanlarına sahip yeni dairelerini belirledi.




BİN 403 KONUT VE 32 İŞYERİ

Büyük bir heyecana sahne olan kura çekimlerinin ilk gününde, 191 adet 67 metrekare, 504 adet 94 metrekare ve 38 adet 141 metrekarelik daireler ile 32 adet işyerinin hak sahipleri belirlendi. Noter huzurunda yapılan kura çekimlerinin ikinci gününde ise hak sahipleri, 358 adet 87 metrekare ve 312 adet 113 metrekarelik daireler için kura çektiler. Çekilecek kuralar ile birlikte toplam bin 403 adet konut ve...