25 / 07 / 2024

havalanı

havalanı

Devlet Hava Yolları Meydanları İşletmesi'ni denetleyen Sayıştay, İstanbul'da 6291 binanın uçakların uçuş güvenliğini tehlikeye soktuğunu belirtti...

İstanbul'un göbeğinde konut imarlı iki arsa satılıyor! Aman bu tarihi kaçırmayın! 

Esenler Belediyesi, İstanbul ili, Esenler ilçesi, Havalanı Mahallesi'nde yer alan 2 adet konut imarlı arsayı satıyor. Peki Esenler Havalanı'nda yer alan arsaların fiyatları ne kadar? 

Amazon kendi havalimanını inşa edecek!

ABD’li e-ticaret şirketi Amazon, kendi havalanını inşa etmek için kolları hareket geçti. Amazon CEO’su Jeff Bezos’un direksiyonuna geçtiği iş makinesiyle başlatılan projeye 1.5 milyar dolar yatırım yapılacak.

Amazon 5 milyar dolarlık merkez kuracak!

Online perakende devi Amazon, 5 milyar dolar maliyetle ikinci bir merkez inşa edecek. Şirket merkezin uluslararası havalanına maksimum 45 dakika uzaklıkla bulunması istediğini söyledi.

Antalya Meydan-Havalanı raylı sistem hattı EXPO 2016'ya yetişecek!

Dünyanın en büyük şantiye alanı Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, toplam yatırım bedeli 385 milyon lirayı bulan şehrin dört bir yanındaki proje inşaatlarını basın mensupları ile gezdi.

Liva Turkuaz satış ofisi iletişim!

Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Liva Turkuaz satış ofisi iletişim bilgisi kapsamında telefon numarası 444 19 74 olarak belirlendi.

Liva Turkuaz Sultanbeyli ne zaman teslim?

Daire tiplerinin 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösterdiği projede toplam 824 adet daire yer alıyor. Proje Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre bulunuyor. Peki Liva Turkuaz Sultanbeyli ne zaman teslim?

Liva Turkuaz Sinpaş güncel fiyatları!

Sabiha Gökçen Havalanı'na 10 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede toplam 824 adet daire bulunuyor. Liva Turkuaz Sinpaş güncel fiyatları 2+1'lerde 450 bin TL'den başlıyor.

Kars'ın havalanının adı Harakani Havaalanı oldu!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, yeni terminal binasının açılışını yaptıkları Kars'ın havalimanına "Harakani Havalimanı" adının verilmesini uygun gördüklerini açıkladı. Davutoğlu, kentte gösterilen misafirperverlik için teşekkür etti...

Havada duran bina büyük ilgi görüyor!

İngiliz heykel ve enstalasyon sanatçısı Alex Chinneck imzalı binayı görenler, bina havadaymış yanılsamasına kapılıyor.Kolonları kırılmış ve havalanıyormuş gibi görünen 12 metrelik binanın, özel dijital tekniklerle boyanması 500 saat sürdü.

Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm inşaatı canlı yayında!

Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi bölgesinde yürütülen çalışmalar, inşaat alanına yerleştirilen 6 adet kamera sayesinde internet üzerinden canlı olarak izlenebiliyor. Havalanı kentsel dönüşüm inşaatını canlı izlemek için linke tıklayın..

Standartlara uymayan çatılar, fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Nazım Yavuz: Standartlara uymayan çatılar fırtınada uçak gibi havalanıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği (ÇATIDER) Başkanı M. Nazım Yavuz, hava sıcaklıklarının hızla düşmesiyle yurt genelinde etkili olmaya başlayan fırtınaların her yıl çok sayıda çatının uçmasına neden olduğunu söyledi.

Esenler Havaalanı kentsel dönüşüm konutları satışa çıkıyor!

Esenler Havalanı Mahallesi kentsel dönüşüm konutlar satışa çıkarılıyor. Peki Havaalanı kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilen 950 konutun satışı ne zaman başlayacak? Havaalanı kentsel dönüşüm konutları satış ofisi nerede kurulacak? İşte detaylar...

havalanı Haberi

havalanı
Sayıştay'ın Devlet Hava Yolları Meydanları İşletmesi denetleme raporuna göre, şehiriçindeki havayolları etrafında yer alan binalar güvenli uçuşu engelliyor. İstanbul Atatürk Havalima'nında 4 pistin alçalma ve tırmanma konisinde engel limitini aşmış 223 bina var. Florya'da 50, havalimanı çevresinde 6 bin 18 yapı uçuşlarda risk yaratıyor.  Trabzon Havalimanı'nın güneyi de, yüksek binalar yüzünden uçuşlara kapatıldı. İzmir Adnan Menderes'te doğal engeller üzerinde enerji nakli hatları var. Gaziemir'de sosyal konutlar yükseklik limitini...