05 / 05 / 2024

havalimanı çiçekçileri

havalimanı çiçekçileri

Hergün bünyesine bir yenisi eklenen lüks mağaza ve restoranları, çiçekçileri, postaneleri, free shop mağazaları, uyku bölmeleri gibi sosyal donatılarla havalimanları da herhangi bir alışveriş merkezinden farksız hale geldi..

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın 2043'e kadar ertelenen kira tutarı 1.2 milyar TL! 

İstanbul Havalimanı işletmecisi İGA'nın ertelenen kira gelirinin ek bütçenin yüzde 2.7'sine denk olduğunu aktaran CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, Meclis'te konuyla ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu...

İstanbul Havalimanı işçileri hakkında iddianame hazırlandı!

Talepleri yerine getirilsin diye eylem yapan ve daha sonra gözaltına alınan İstanbul Havalimanı işçileri hakkında iddianame hazırlandı...

3. Havalimanı işçilerinden mektup!

Tutuklanan İstanbul Yeni Havalimanı işçileri cezaevinden mesaj gönderdi. İşçiler, kendilerine destek olan herkese teşekkür etti.

Çiçek Kardeşler İnşaat'tan İzmir Güzelbahçe'ye yeni proje!

İzmir'de faaliyet gösteren Çiçek Kardeşler İnşaat Güzelbahçe'de yeni inşaat projesine başlıyor. Firma, İzmir ve Güzelbahçe'nin çehresini değiştirecek.

Rize-Artvin Havalimanı için acele kamulaştırma kararı!

Bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu Kararı gereğince Rize-Artvin Havalimanı için acele kamulaştırmalar yapılacak..

Manisa Avukat Özcan Akçiçek Parkı yenilendi!

Manisa Köprübaşı ilçesinin Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde yer alan ve bakımsız durumda bulunan Avukat Özcan Akçiçek Parkı baştan aşağı yenilendi.

Can Özçiçek: Yeni proje geliştirmede ihtiyatlı olmalıyız!

Propa İnşaat CEO'su Can Özçiçek, Emlakkulisi.com sektör buluşması toplantısında, yeni dönemde konut sektöründe dikkat edilmesi gerekenleri söyledi...

Rize Havalimanı için geri sayım başladı!

Türkiye'de deniz dolgusu ile inşa edilecek ikinci havaalanı olan Rize Havalimanı için geri sayım başladı. Şantiye alanının kurulduğu bölgede havaalanı inşaat tabelası da yerleştirildi.

3. havalimanı için Enerji Merkezi kuruluyor!

İstanbul Yeni Havalimanı için, 154KV iletim hatlarından enerjisini karşılayacak Türkiye’nin ilk ve tek ‘Enerji Merkezi’ kuruluyor.

Çiçek üretimi için arazi aranıyor!

Orta Anadolu Süs Bitkileri ve Mamulleri İhracatçıları Birliği, çiçek üretiminde yeni arazilerin oluşturulması için Hazine Müsteşarlığı ile görüştü. Osman Bağdatlıoğlu, Türkiye'nin çiçek üretilebilecek bölgelerindeki arazileri değerlendirdiklerini bildirdi.

İzmir Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ü satıldı!

Çiçek Kardeşler İnşaat tarafından İzmir Bayraklı'da inşa edilen Çiçek Plaza'nın 4'te 3'ünden fazlasının satışı ve kiralaması gerçekleşti. Çiçek Kardeşler İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Çiçek, diğer projelerle ilgili de bilgi verdi.

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sarıçiçek Yapı Malzemeleri Makina İnşaat Metal Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Sarıçiçek imzasıyla kuruldu.

Rize-Artvin Havalimanı için teklifler 12 Ocak'ta alınacak!

Dünyanın üçüncü, Türkiye'nin ikinci, deniz üzerine dolgu yöntemiyle inşa edilecek havalimanı olacak Rize-Artvin Havalimanı için mali teklifler 12 Ocak'ta alınacak

havalimanı çiçekçileri Haberi

havalimanı çiçekçileri

Her gün binlerce kişinin uğrak GÜN yeri haline gelen havalimanlan, açılan lüks mağaza ve restoranlar nedeniyle adeta alışveriş merkezine (AVM) döndü. 


Herhangi bir AVM'de göreceğiniz her şeyi, hatta daha fazlasını havalimanlarında bulmanız mümkün hale geldi. Mağaza ve yiyecek-içecek alanlarının beklenenden daha fazla gelir getirmesi yenilerinin açılmasında önemli rol oynadı. Bu yüzden uçuşunuza saatler kala havalimanına gitseniz veya uçağınız rötara da girse, banka işlemlerinizi gerçekleştirebilir, hediyelik eşya seçebilir ya da bir restoranda yemeke yiyip, ardından çay veya kahve içerek güzel vakit geçirebilirsiniz. 


ÇİÇEKÇİ DE VAR, POSTANE DE 


Her gün 24 saat süreyle hizmet sunulan havalimanlarında, yolcuların yanı sıra çalışanlar ile karşılayıcı ve uğurlayıcıların ihtiyaçlarına cevap verecek pek çok kuruluş bulunuyor. Yolcu terminallerinde, başta sağlık alanında faaliyet gösteren poliklinikler olmak üzere eczane, kuyumcu, döviz...