05 / 05 / 2024

havalimanından gaziantep divan otele nasıl gidilir

havalimanından gaziantep divan otele nasıl gidilir

Gaziantep’te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor. Divan Gaziantep, Gaziantep Havaalanı’na 25 km mesafede bulunuyor...

Gaziantep Güney Riva satışa çıktı! Yeni proje!

Metkan Yapı tarafından Gaziantep Şehitkamil İbrahimli Mahallesi'nde yükselen Güney Riva evleri satışa çıktı. Peki Güney Riva evleri ne kadar? Güney Riva evleri ile ilgili ayrıntılar...

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan tarihi rekor!

İstanbul Sabiha Gökçen (İSG) Havalimanı’nda dün toplam 729 uçuş yapılırken, 123 bin 40 yolcuya da ev sahipliği yapıldı. Yoğunluk beklentisinin yüksek olduğu bu dönemde yolcu sayılarında yaşanan büyük artış, İSG’nin bir rekora daha imza atmasını sağladı.

Gaziantep İslahiye'de deprem konutları 7 kat yükseliyor iddiası! 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın deprem bölgesinde yatay mimariye uygun ve en çok zemin+4-5 kat şeklinde bina inşa edileceğini açıklamasının ardından, Gaziantep İslahiye'de zemin ve bodrum katı ile birlikte 7 katlı konutların yükselmesi dikkatleri çekti. 

İstanbul Havalimanı’ndan büyük başarı! Dünyanın en iyi havalimanı seçildi

Dünyanın en önemli seyahat dergilerinden biri olan Condé Nast Traveler Dergisi’nin yapmış olduğu ankette İstanbul Havalimanı, Singapur ve Güney Kore'yi geride bırakıp dünyanın en iyi havalimanı seçildi. İşte detaylar…

İstanbul Havalimanı'ndan mükemmel başarı! İlk beşe girdi

Official Aviation Guide’nin açıklamış olduğu rapora göre; İstanbul Havalimanı içinde bulunduğumuz ağustos ayında dünyanın en yoğun beşinci havalimanı oldu. İşte detaylar…

İstanbul Havalimanı'ndan 117 milyar avro kazanç elde edildi!

İstanbul Havalimanı Türkiye'ye 117 milyar avro kazanç sağladı. İşte detaylar...

Antalya Havalimanı ihalesini Fraport-TAV kazandı!

Antalya Havalimanı'nın kapasite artırımı ve 25 yıllığına kiralanması için ihale yapıldı. İhalede en yüksek teklif 7 milyar 250 milyon avro ile TAV Havalimanı'ndan geldi.

Gaziantep'e 500 yataklı hastane müjdesi!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep’e' 500 yataklı hastane için düğmeye basıldı. Beykent'e  yapılacak hastane için yakın zamanda inşaat çalışmaları başlayacak. 

Gaziantep’e 300 yataklı yeni hastane binası inşa edilecek!

Sağlık Bakanlığı tarafından Gaziantep'e 300 yataklı hastane ek binası inşa edilecek. 25 Aralık Devlet Hastanesi’ne ek bina olarak yapılacak hastanede 140’ı tek kişilik olmak üzere 182 oda bulunacak. 

İstanbul Havalimanı yılın havalimanı olmaya aday!

İstanbul Havalimanı, International Airport Review dergisinin "Readers Choice 2019" ödüllerinde, "Airport of the Year" kategorisinde aday gösterilen 10 havalimanından biri oldu.

İstanbul Havalimanı dünya basınının gündeminde!

İstanbul Havalimanı, dünya basınının gündeminde yer almaya devam ediyor. Forbes yazarı Amber Gibson; İstanbul Havalimanı'ndan övgüyle bahsetti.

İstanbul Havalimanı'ndan 882 milyon avro kira geliri!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Afrika ülkelerinin İstanbul Havalimanı’nda yer istediğini belirterek “Havalimanı kargo ve e-Ticaret’in de merkez üssü olacak” dedi.

İstanbul Havalimanı’nda ilk uçuş heyecanı!

Atatürk Havalimanı'ndan, İstanbul Havalimanı'na 'Büyük Göç' tamamlanıyor. İstanbul Havalimanı ilk yolcularına kapılarını açtı. İstanbul Havalimanı'na taşınmanın ardından yapılacak ilk uçuş için yolcular uçağa alındı.

havalimanından gaziantep divan otele nasıl gidilir Haberi

havalimanından gaziantep divan otele nasıl gidilir


Gaziantep’te otelcilik sektörüne yeni bir anlayış getirmeyi amaçlayan Divan Gaziantep, şehrin en yeni ve heyecan verici mekânı olmayı hedefliyor. 12 katlı otelin 125 odası (6 süit, 119 standart oda) ve 48 rezidansı bulunuyor. Otel konsept olarak sadece üstün kaliteli hizmet sunmakla kalmayıp aynı zamanda uzun süreli konaklamalar ile iş seyahati sırasında her türlü ihtiyacın karşılanmasına yönelik, ev rahatlığı ve konforunu oluşturma anlayışıyla tasarlandı.


650 KİŞİ KAPASİTELİ SALON


25 km mesafedeki Gaziantep Havaalanı’na kolay erişim imkânı sunan Divan Gaziantep İpek Yolu üzerinde yer alıyor. Şehir merkezine ve şehirdeki belli başlı iş merkezlerine 4 km mesafede konumlanması da oteli cazip kılıyor. Divan Gaziantep, 650 kişi kapasiteli 722 metrekarelik kolonsuz balo salonu ve üstün teknoloji ile donatılmış 1190 m2’lik alana yayılan toplantı odasına sahip.


İŞ...