07 / 05 / 2024

havaş ordı giresun havalimanı açılış

havaş ordı giresun havalimanı açılış

Türkiye'de 26 havalimanına yer hizmetleri sunan Havaş, Avrupa ve Türkiye'de denizin üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda hizmete açıldı.

Giresun'da asfalt döküm çalışmalarına başlandı!

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri iyi giden hava şartlarını değerlendirerek ihtiyaç olan cadde ve sokaklarda sıcak asfalt dökümü yapıyor.

Havaş Ordu'da hizmete açıldı!

Türkiye'de 26 havalimanına yer hizmetleri sunan Havaş, Avrupa ve Türkiye'de denizin üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda hizmete açıldı.

Ordu-Giresun Havalimanı seferleri 22 Mayıs'ta başlayacak!

Türk Hava Yollarının Ordu-Giresun seferlerini 22 Mayıs'ta başlatacağını açıklamasının ardından yaklaşık 600 biletin satıldığı bildirildi.Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu açılışla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ordu-Giresun Havalimanı yurt dışı seferleri bu yıl başlayacak!

Türk Hava Yolları, Kamu Aydınlatma Platformu ' na deneme uçuşlarının yapıldığı Ordu - Giresun Havalimanı'nın yurt dışı uçuşları hakkında bir açıklamada bulundu.

Havadan Ordu Giresun Havalimanı görüntülendi!

Deniz üzerine inşa edilen havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanının yapımı sürüyor.Devlet Hava Meydanları İşletmesine bağlı helikopterle havalanan basın mensupları, yapımına 2011 yılında başlanan projeyi havadan fotoğraflayıp görüntüledi.

Ordu-Giresun Hava Limanı'nda pist tamamlandı!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Ordu - Giresun Havalimanı inşaatında incelemelerde bulunarak, yetkililerden bilgi aldı. Ordu - Giresun Havalimanı' nın 3 kilometre uzunluğundaki pisti tamamlan dı...

Ordu Giresun Havalimanı pisti Aralık'ta tamamlanacak!

Ordu Valisi Kenan Çiftçi, Türkiye'nin deniz doldurularak yapılan ilk hava limanı olma özelliğini taşıyan Ordu Giresun Havalimanı inşaatında pistin aralık ayında biteceğini, şubat ayında da ışıklandırılması ile birlikte tamamlanacağını söyledi.

Hava muhalefeti nedeniyle deniz otobüsü seferleri iptal edildi!

İstanbul'da hava muhalefeti nedeniyle İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) AŞ'nin bazı dış hat deniz otobüsü seferleri iptal edildi

Ordu-Giresun Havalimanı'nın yüzde 20'si tamamlandı!

Ordu-Giresun Havalimanı, Türkiye'nin ilk denize kurulacak havalimanı olma özelliğini taşıyor. Havalimanının yüzde 20'si tamamlandı...

Türk Hava Yolları, 2013 yılında 9,7 milyar dolar ciro hedefliyor!

Türk Hava Yolları AO'nun, Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yayınlanan açıklamasına göre, THY 2013 yılı hedeflerini belirledi

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Giresun'da HES toplantısı yapacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Giresun Semail Deresi üzerinde yapılması planlanan Karaca Regülatörü ve HES projesi için halkı bilgilendirmek amacıyla 8 Ocak 2013 tarihinde toplantı yapacak.

İngiltere'de hava şartlarına göre şekil değiştiren ev tasarlandı!

İngiltere'de, iki mimar tarafından geliştirilen evin dış cephesi, hava koşullarına göre farklı şekiller alıyor...

Ata GYO Giresun'da 3 milyon 200 bin TL'ye kargir apartman aldı!

Ata Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş, Giresun Merkez'de 3 milyon 200 bin TL + KDV ile apartman satın aldı...

havaş ordı giresun havalimanı açılış Haberi

havaş ordı giresun havalimanı açılış

Havaş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katıldığı törenle açılan, Ordu-Giresun Havalimanı'nda ilk Türk Hava Yolları (THY) seferini karşılayarak yeni istasyonunda hizmet vermeye başladı. Türkiye'de 26 havalimanına yer hizmetleri sunan Havaş, Avrupa ve Türkiye'de denizin üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu-Giresun Havalimanı'nda THY ve bağlı kuruluşu AnadoluJet uçuşlarında yer hizmetleri...