05 / 08 / 2024

havaş seferleri durduruldu mu

havaş seferleri durduruldu mu

Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal yaptığı açıklamada " İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehirdeki faaliyetlerimizin belediyeler tarafından Danıştay kararına rağmen durdurulması manidardır " dedi

BUDO olumsuz hava koşulları nedeniyle seferleri iptal etti!

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO) seferlerinden bazıları daha olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte iptal edilen seferler...

Pekin'de inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durduruldu!

ÇİN'İN başkenti Pekin'de hava kirliliğinden dolayı yeniden kırmızı alarm verildi. Kırmızı alarm boyunca, inşaatlardaki açık hava faaliyetleri durdurulurken, sanayi fabrikalarında üretim askıya alınacak.

İDO'nun bazı seferleri yapılamıyor!

İstanbul Şehir Hatları, Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri, olumsuz hava şartları nedeniyle iptal etti. Şehir Hatları da Beşiktaş-Üsküdar ve Kabataş-Adalar haricindeki seferleri de iptal edildi.

Çanakkale'de feribot seferleri iptal edildi!

Kuzey Ege'de etkili olan fırtına nedeniyle Kabatepe-Gökçeada ve Geyikli-Bozcaada feribot seferleri, geçici olarak durduruldu. Kuzey Ege'de etkili olan fırtına, deniz ulaşımını olumsuz etkiliyor.

Yunan adalarına feribot seferleri iptal edildi!

Şiddetli lodos nedeniyle Marmaris ile Rodos arasındaki feribot seferleri 10 Şubat Salı gününe kadar durduruldu. Bodrum - Kos seferleri de iptal edildi. Fırtınanın şiddeti yarın geçecek.

İDO olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri A.Ş'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Öte yandan, il genelinde sabaha kadar etkili olan şiddetli lodosun ardından sabah saatlerinde yağış başladı.

İstanbul'da vapur seferleri iptal edildi

İstanbul'da olumsuz hava koşulları nedeniyle Şehir Hatlarının tüm vapur seferleri iptal edildi. Şehir Hatlarının internet sitesinde, "Şiddetli lodos nedeni ile tüm seferlerimiz iptal edilmiştir" denildi.

İDO bazı seferleri iptal etti!

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.00 Yenikapı - Bandırma hızlı feribot ve 07.30 Bandırma - Yenikapı - Bostancı deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılamayacak.

İDO seferleri iptal edildi!

İDO seferleri iptal edildi. İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 07.30 Bandırma-Yenikapı-Bostancı, 08.00 Bursa-Armutlu-Yenikapı-Kadıköy ve 09.00 Bursa-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle yapılmayacak.

İDO seferleri yine iptal!

Şiddetli lodos ve dün gece başlayan kar yağışı İstanbul'da hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin (İDO) bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi.

İDO seferleri yeniden başladı!

İDO seferleri yeniden başladı. İstanbul Deniz Otobüsleri'nin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edilen tüm iç hat, dış hat ve Harem–Sirkeci araba vapuru seferleri yeniden başladı.

İDO hava koşulları nedeni ile bazı seferlerini iptal etti!

İstanbul Deniz Otobüsleri'ninden ( İDO ) yapılan açıklamaya göre, İstanbul Deniz Otobüsleri'nin bazı seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. İşte o iptal edilen seferler...

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi!

İDO ve BUDO seferleri iptal edildi. İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO) ile Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), resmi internet sitelerinden bugün yapılacak bazı seferlerini olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal ettiğini duyurdu.

havaş seferleri durduruldu mu Haberi

havaş seferleri durduruldu mu


Havaş Genel Müdürü Erkal, "İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehirdeki faaliyetlerimizin belediyeler tarafından Danıştay kararına rağmen durdurulması manidardır" dedi


Havaş Genel Müdürü Nurzat Erkal, Türkiye'nin 18 şehrinde kamu hizmeti niteliğindeki yolcu taşımacılığı faaliyetine devam ederken, İstanbul ve Ankara gibi iki büyük şehirdeki faaliyetlerinin, Danıştay kararına rağmen belediyeler tarafından durdurulmasının manidar olduğunu ifade etti. 


Erkal, yazılı açıklamasında, Ankara Esenboğa Havalimanı ile şehir merkezi hattında verdikleri yolcu taşımacılığı hizmetinin, Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin bu hattı 10 yıl süreyle özel bir şirkete kiralaması kararı doğrultusunda bugün saat 09.00 itibariyle Ulus ve AŞTİ'deki yolcu terminallerine gerçekleşen eş zamanlı müdahale ile durdurulduğunu belirtti.


Devlet Hava Meydanları İşletmesi ve Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü'nden alınan yolcu taşımacılığı ruhsatı kapsamında hizmet sağlayan araçlarının, şehir terminalinde bekletildiğini ifade eden Erkal, şunları...