03 / 05 / 2024

Havaya harcanacak para

Havaya harcanacak para

Boeing’ in raporuna göre, 2014 - 2033 arasında küresel çapta 37 bine yakın yeni uçak talebi oluşacak. En büyük alıcı hızlı büyüyen Asya Pasifik pazarı...

İmar barışından gelen para kentsel dönüşümde harcanacak!

İmar barışı ile 35-40 milyar liranın ellerine geçeceğini ifade eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Özhaseki, "Bu parayı, kentsel dönüşüm işine girerlerse belediyelere sıfır faizli para olarak vereceğiz. Yani Türkiye'yi depreme hazırlayacağız" dedi...

Antalya Boğaçayı'nda taşkın için 1.6 milyar dolar harcanacak!

İMO eski başkanı Cem Oğuz, Boğaçayı Projesi’nde sadece taşkın için 1.6 milyar dolar harcanacağını belirterek, “Bu para Antalyalının cebinden çıkacak ve sadece taşkını önlemek için harcanacak” dedi

İkametgah idari para cezası ne kadar?

İkametgah bilgileri değişen kimselerin 20 iş günü içerisinde adres değişikliği beyanını vermesi gerekiyor. Bu değişikliği yapmayanlara cezai yaptırım uygulanıyor. Peki, ikametgah idari para cezası ne kadar?

Konut alırken para kaybetmemek için neler yapılmalı?

Konut alırken dolandırılmamak ve para kaybetmemek için neler yapılmalı? Bilmediğiniz, tanımadığınız kişilere kapora verip dolandırılma riskine karşı gayrimenkul danışmanları kanalıyla alım yaparak dolandırılmaktan korunabilirsiniz.

Halk GYO yabancı para varlıklarını arttırdı!

Halk GYO'nun son dönem bilançosu incelendiğinde ilk göze çarpan detay yabancı para yükümlülüklerini önemli ölçüde azaltması, yabancı para varlıklarını artırmış olması.

Emlak vergisi kaç para?

2015 yılı emlak vergisi ödemeleri 1 Haziran'a kadar devam ediyor. Hala ödeme yapmamış mükelleflerin 5 gün içerisinde belediyeye giderek sahip oldukları taşınmaz için vergi ödemeleri gerekiyor. Peki, emlak vergisi kaç para?

Kat mülkiyeti almak kaç para?

Kat mülkiyeti bağımsız bölümler üzerinde kurulan mülkiyet hakkı olarak tanımlanıyor. Peki, bir yapı üzerindeat mülkiyeti nasıl kurulur? Hangi belgeler gerekli olur? Kat mülkiyeti almak kaç para?

TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuru para iadesi nasıl olacak?

Başvuruları 15 Mayıs 2015 tarihine kadar kabul edilen TOKİ Gaziantep Şehitkamil kura çekilişi devam ediyor. Projede toplam 1.154 adet konut satışa sunuluyor. Peki TOKİ Gaziantep Şehitkamil başvuru para iadesi nasıl olacak?

Tapu alım satım harcı kaç para?

Türkiye sınırları içerisinde yer alan tüm taşınmaz malların alım satım işlemleri tapu müdürlüklerinde yapılıyor. Tapu devir işlemlerinde Tapu Dairesinde harç ödemesi yapılıyor. Peki, tapu alım satım harcı kaç para?

TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi!

TOKİ Kayaşehir başvuru para iadesi bugün itibariyle yapılabilecek. Kura çekilişi kapsamında 1.500 adet konutun hak sahipleri belirlenen projede konutların 3 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.

TOKİ Kayaşehir başvuruları para iadesi ne zaman yapılacak?

Toplam 1.500 konutun kura yöntemiyle satışa sunulduğu TOKİ Kayaşehir 18., 19., ve 23. Bölge'de dairelerin hak sahipleri belirlendi. Peki TOKİ başvuruları para iadesi ne zaman yapılacak?

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.

Vodafone Arena'nın zemini için 1.5 milyon Euro harcanacak!

VODAFONE Arena inşaatı hızla devam eden Beşiktaş'ta zemin için toplam 1.5 milyon Euro harcanacak. Arsenal'in stadı Emirates'te olduğu gibi Arena'da yarı sentetik yarı doğal çim kullanılacak.

Havaya harcanacak para Haberi

Havaya harcanacak para

Küresel havacılık pazarı bir yandan daha ekonomik modellere yönelirken, bir yandan da büyük çaplı siparişlere hazırlanıyor. Amerikan havacılık devi Boeing, hava taşımacılığında önümüzdeki 20 yılın pazar ve trendlerine yönelik kapsamlı bir rapor açıkladı. Yeni uçak talebi tahminlerinin geçen yıla göre yüzde 4.2 yükseltildiği rapora göre, hava yolu şirketlerinin gelecek 20 yıldaki toplam uçak siparişlerinin 36 bin 770 adete ulaşacağı öngörülüyor. Bu siparişlerin toplam tutarının da 5.2 trilyon doları bulacağı belirtiliyor.


Boeing Ticari Uçaklar Pazarlama Başkan Yardımcısı Randy Tinseth, “Bu piyasa güçlü ve dayanıklı. Yeni ve daha verimli uçakların hizmete girmesiyle, hava taşımacılığındaki büyüme, istediği yere istediği zamanda uçmak isteyen müşteriler tarafından belirleniyor”...