06 / 05 / 2024

Havsa Belediyesi alt yapı çalışmaları

Havsa Belediyesi alt yapı çalışmaları

8 ayrı binadan oluşan, 30 bin kişiye hizmet verebilecek kanalizasyon arıtma tesisini ve 58 kilometrelik kanalizasyon hattını bitiren Havsa Belediyesi, gerçekleştirdiği üst yapı çalışmaları ile ilçe merkezini farklı bir havaya bürüdü.

Havsa'da 2013 yılında başlayan alt yapı çalışmaları bitti!

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesi büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi.

Havsa Belediyesi alt yapı çalışmalarını bitirdi!

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesi büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. Belediye gerçekleştirdiği üst yapı çalışmaları ile de ilçe merkezini farklı bir havaya bürüdü.

Ordu Yeni Çarşı esnafının tapu sevinci!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu ilçesinde seneler içerisinde 2 kez yer değiştirilen ve halk arasında Çarşamba Pazarı olarak bilinen Yeni Çarşı esnafı hem tapu sahibi oldu hem de modern bir çarşı haline getirildi.

Konya Altın Çarşı esnafı dönüşümden memnun!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Altın Çarşı'da dönüşüm çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, çalışmalar kapsamında Altın Çarşı'da esnafla bir araya geldi. 

Ordu Büyükşehir'den satılık 21 gayrimenkul!

Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu İlçesi Bucak Mahallesi 297 ada 73 ve 74 nolu parsellerde bulunan bağımsız bölüm numarası verilen konutları satışa çıkardı. İhale 2 Aralık 2020 günü saat 14:00'da düzenlenecek. 

Altındağ Belediyesi gençlik merkezi ve spor alanı inşaatını mühürledi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ Belediyesi’nin gençlik merkezi ile spor alanı inşaatını mühürledi. İlçe belediyesi tarafından mahkemeye gönderildi. Mahkeme yürütmeyi durdurmaya karar verdi.

Havsa Belediyesi'nden esnaflara kira desteği!

Havsa Belediye Başkanı Aydın Balkan yaptığı açıklamada yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla dükkanlarını kapatmak zorunda kalan esnaflara 500 TL'ye kadar kira desteği verileceğini açıkladı.

Didim Belediyesi kaçak yapılara göz yummuyor!

Aydın Didim Belediyesi, Altınkum Mahallesi'nde inşaatı süren ve ilçe kamuoyunda ikiz kuleler olarak isimlendirilen inşaatı mühürledi. Olay sonucunda Belediye Zabıtası ile inşaat sahipleri ve işçiler arasında gerginlik yaşandı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin yüzde 80'ini tamamladı.

Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatı yeniden başladı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ordu Büyükşehir Belediyesi, Altınordu Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin inşaatına yeniden başladı.

Aliağa Belediyesi'nden 7.1 milyon TL'ye satılık arsa!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan arsayı ihale ile satıyor. İhale 9 Ocak 2019 tarihinde yapılacak...

Aliağa Belediyesi'nden 7 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Aliağa Belediyesi, Çaltılıdere Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü ihale ile satıyor. İhale 31 Ekim'de yapılacak..

Gaziantep Altınova sosyal tesisi hizmete hazır!

Şehitkamil Belediyesi, Altınova Mahallesi’nde yapımına kısa süre önce başladığı sosyal tesisin çalışmaları tamamladı ve tesis hizmete hazır. 

Şehitkamil Altınova Sosyal Tesisi tamamlandı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Şehitkamil Belediyesi, Altınova Sosyal Tesisi'nin inşaatını tamamlandı.

Ankara Büyükşehir'den 13.7 milyon TL'ye satılık 7 arsa!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Altındağ ve Pursaklar İlçesi'nde yer alan konut imarlı 7 arsa ihale ile satılıyor. İhale 11 Ekim'de yapılacak..

Havsa Belediyesi alt yapı çalışmaları Haberi

Havsa Belediyesi alt yapı çalışmaları

2013 yılında alt yapı hamlesi başlatan Havsa Belediyesi büyük bir gayret ve titizlikle yürüttüğü çalışmalarda sona geldi. 8 ayrı binadan oluşan, 30 bin kişiye hizmet verebilecek kanalizasyon arıtma tesisini ve 58 kilometrelik kanalizasyon hattını bitiren Havsa Belediyesi, gerçekleştirdiği üst yapı çalışmaları ile ilçe merkezini farklı bir havaya bürüdü. 


Çalışmaların başladığı ilk günden bu yana altyapı çalışmalarını mahalle mahalle, sokak sokak takıp eden Belediye Başkanı Oğuz Tekin, "Yerel yönetimler anlamında Cumhuriyet tarihinin en büyük alt yapı çalışmasını bitirmenin gurunu yaşıyoruz." dedi. Belediye personeli ile birlikte uzun soluklu bir çalışma olan alt yapı projesinde, ilçe halkının mağduriyetini önlemek ıçm yaşanan sıkıntılara anında müdahale ettiklerini belirten Tekin; "Bu çalışmalar esnasında ana cadde ve sokaklarımızdakı yollar büyük zarar gördü. Alt yapı çalışmasının bitmesinin ardından,...