15 / 05 / 2024

Havuzlu Köşk

Havuzlu Köşk

1986 yılında 104'üncü yaş gününü kutlayan Türkiye Cumhuriyeti'nin 3. Cumhurbaşkanı Celal Bayar, Çiftehavuzlar'daki Havuzlu Köşk'ün bahçesine kızı Nilüfer Gürsoy ile 10 katlı, 20 daireli lüks bir apartman yaptırıyormuş.

Ayvalık’taki bina 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu bina 1 milyon 799 bin dolara satılıyor!

Balıkesir Ayvalık’taki binanın 1 milyon 950 bin dolara, ABD'deki 7 yataklı 7 banyolu havuzlu binanın ise 1 milyon 799 bin dolara satılması sosyal medyada gündem oldu. İşte o paylaşım ve paylaşıma gelen yorumlar...

Rıdvan Karakayalı'nın İzmir Kemalpaşa'daki villası için yıkım talebi!

İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanı Rıdvan Karakayalı’nın eşi üzerine kayıtlı olan ve kaçak olarak inşa edildiği iddia edilen havuzlu villa için yıkım talebinde bulunuldu. 

Riva'da kaçak yapılan duvar yıkıldı!

Kuzu Grup İnşaat Şirketi’nin Yönetim Kurulu Başkanı Gökçen Kuzu’nun oğlu Yusuf Kuzu’nun doğa harikası Riva’da kıyı şeridine havuzlu villa yaptığı ortaya çıktı...

Koronavirüs kiralık havuzlu villalara talebi artırdı!

Ulusal Havuz Enstitüsü Başkanı Korcan Kurtoğlu yaptığı açıklamada Ege ve Akdeniz bölgesinde Çeşme ve Bodrum gibi tatil mekanları başta olmak üzere insanların yazlıklarını kiraladığını söyleyerek, kiralık havuzlu villalara rağbeti artırdığını belirtti.

MGH Projelendirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

MGH Projelendirme ve Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Berkan Havuzlu tarafından kuruldu. 

Uyanık müteahhitler otel yerine rezidans inşa ediyor!

Çeşme'de bazı inşaat firmaları, otel yapmak için ruhsat alıyor ve otel yerine rezidanslar yapıyor. Havuzlu rezidanslar, yüksek fiyatlarla satılıyor. Birçoğu yazlık olarak kullanılan rezidanslar, Çeşme turizmini de olumsuz etkiliyor...

Kızılay boğaz manzaralı köşk kiraladı!

Kızılay, Rumeli Hisarı’nın üst kısımlarında aylık 12 bin dolara boğaz manzaralı ve yüzme havuzlu tarihi ahşap köşk kiraladı. Kiralama işlemi için 10 bin dolar da emlakçı payı ödendiği belirtildi. Köşke alınan mobilyalar ve yapılan tadilata ise 600 bin TL harcandı.

Paris Hilton'un köpekleri de havuzlu malikanede yaşıyor!

Dünyanın en zengin ailelerinden birine mensup olan Paris Hilton'un köpekleri için yaptırdığı malikane göz kamaştırıyor. İşte Paris Hilton'ın köpeklerinin yaşadığı malikanenin görüntüleri...

Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayında çalışmalar hız kesmeden devam ediyor!

Marmaris Okluk Koyu'ndaki Cumhurbaşkanlığı yazlık sarayının inşaatı hız kesmeden devam ediyor. Koydaki yerleşkeye havuzlu vilların yapıldığı iddia edildi.  

850 yıllık Notre Dame'ye havuzlu çatı önerisi!

Geçtiğimiz ay çıkan yangın sonrası önemli bir kısmı yanan ve tarihi kulesi çöken 850 yıllık Notre Dame Katedrali'e havuzlu çatı yapılması önerildi.

Ajda Pekkan, Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye daire aldı!

Ajda Pekkan 4 yıl önce Bodrum'dan 1.2 milyon Euro'ya lüks bir villa almıştı. Bir süre önce bu evi sattı. Kıbrıs Girne'den 2.5 milyon TL'ye havuzlu penthouse daire aldı. 600 metrekarelik evin bir odasını kedi ve köpeklerine ayırdı.

Ümraniye'de 8 milyon TL'ye icradan satılık 2 bloklu site!

İstanbul 10. İcra Dairesi tarafından Ümraniye'de bulunan açık yüzme havuzlu site içerisindeki 2 blok icradan satışa çıktı. Taşınmazın satış bedeli 8 milyon 52 bin olarak belirlendi.

Kıvanç Tatlıtuğ Zekeriyaköy'de ev alacak!

Kıvanç Tatlıtuğ geçtiğimiz günlerde Zekeriyaköy'de villa bakmış ancak Tatlıtuğ’un 300 metrekare, bahçeli ve havuzlu kriterlerine uygun bir yer bulamadığı için şimdilik bekleme kararı aldığı ortaya çıkmıştı.

Havuzlu Köşk Haberi

Havuzlu Köşk



Bayar'ın istikbal endişesi kalmadı!


   CELAL Bayar ile kızı Nilüfer Gürsoy'un Çiftehavuzlar'daki Havuzlu Köşk'ün bahçesine ortaklaşa yaptırdıkları 10 katlı süper lüks apartman bitmek üzere... 20 daireli apartmanın daireleri 200 metrekare genişlikte. Yarı dubleks. Altında otopark var. Dairelerde mutfak ve banyo baştan aşağı İtalyan malı malzeme ile donatılmış. Akla gelen her konfor mevcut. 

   Beher dairenin fiyatı yaklaşık 100 milyon lira. 

   İlgililer kesin bilgi vermemekle birlikte apartmandan Celal Bayar'a 5 daire düştüğü belirtiliyor. Böylece kazancı 500 milyon lira dolayında olacak. Bayar'ın komşuları:

   -''Celal Bey herhalde gelecekte parasız kalmak endişesiyle böyle bir apartman yaptırdı. Yoksa yıllardır içinde yaşadığı Havuzlu Köşk'ün bahçesine böyle...