02 / 05 / 2024

Havva Özver

Havva Özver

İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Özver, Serkan Paker tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 8 Mayıs'ta Ümraniye, Nezih Tower'da kuruldu.

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş kuruldu!

Hyd Kentsel Dönüşüm Yapı İnşaat Mühendislik Teknoloji Enerji Denizcilik Teks.Ve Madencilik A.Ş Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ece Altintaş ve Havva Ceyhan ortaklığında kuruldu.

Fbs Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fbs Mekanik Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Havva Durmuş Kaplan tarafından kuruldu.

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Pratik Havuz Tasarım Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Havva Ayşe Erdem tarafından kruuldu. 

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kimera Mimarlık Ve Tasarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Havva Betül Cığal tarafından kuruldu.

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi açıldı!

Erboy Turistik Tesisler İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Sirkeci Şubesi  200 bin TL sermaye bedeli  ile Havva Boyacı Johnson tarafından açıldı.

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Prestij Havuz İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beykoz'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Fatih Keskin, Havva Ayşe Erdem ve Serkan Kılıç ortaklığında kuruldu.

Termopak Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Termopak Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 210 bin TL sermaye bedeli ile Havva Ruhsar Turalı ve Mehmet Semih Turalı ortaklığında kuruldu.

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Deha 2006 Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Havva Teke tarafından kuruldu. 

Yabancıya konut satışında 'çağrı merkezi' dönemi!

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Havva Nur Barman, konut satışlarının yüzde 70'ini çağrı merkezi kanalıyla yaptıklarını vurgulayarak, "Yurt dışına her ay ortalama 150 bin çağrı gerçekleştiriyoruz.” dedi.

Ordu'nun yeni revizyon planına ihtiyacı var!

Ordu Mimarlar Odası Başkanı Havva Güner Eriş, Ordu’nun son 5 yıl öncesine göre büyük değişim ve büyüme gösterdiğini söyleyerek, “Ordu Büyükşehrimiz'in ulaşım, turizm, tarım ve mekansal master plana ihtiyacı vardır.” diye konuştu…

Aleyna Tilki'nin lüks evine anneden onay!

Bir yıl Los Angeles’ta yaşayacak Aleyna Tilki’nin tuttuğu lüks eve aylık 14 bin dolar (82 bin TL) vermesine anne Havva Öztel onay verdi.

Havva Nur Barman'dan 15 Temmuz mesajı!

Beyttürk A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Barman, 15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı...

Sözver İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sözver İnşaat Elektrik Lojistik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Yıldırım tarafından kuruldu...    

Havva Özver Haberi

Havva Özver

İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi, Havva Özver, Serkan Paker tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 8 Mayıs'ta kuruldu. 


İltaş Yapı Mühendislik Taahhüt ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amacı ve bu amacı gerçekleştirmek için yapmaya yetkili olduğu işler ve muamleler şunlardır: 1-   Mimarlık Mühendislik teknik müşavirlik her nevi inşaat işleri ile ilgili etüd plan proje taahhüt her nevi ve derecede eski eser,röleve restorasyon tamir ve tadili yapmak. 2-   Her türlü inşaat ve taahhüt işlerini yapılması,resmi ve özel sektör inşaat taahhütlerine girerek ihale suretiyle ihaleler alınması,arsalar satın alınarak satılık daire ve dükkanlar inşa edilmesi,yurt içinde ve yurt dışında inşaat ve taahhüt işlerine girilmesi arsa daire dükkan karşılığı satılık daire ve işyerlerinin yapılması ve ticareti. 3-...