21 / 05 / 2024

Havza Fizik Tedavi Merkezi ne zaman açılacak

Havza Fizik Tedavi Merkezi ne zaman açılacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Havza Belediyesinin imzaladığı protokol çerçevesinde yapılan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaat çalışmaları hızla tamamlandı. 

TİKA Libya'daki Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi'ni tamamladı!

Libya'nın Misrata kentinde Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından yapımı bitirilerek en modern cihazlarla donatılan "Misrata Türk-Libya Dostluk Fizik Tedavi Merkezi" iki ülke yetkililerinin katıldığı törenle Libya Sağlık Bakanlığına devredildi.

Denizli PAÜ FTR Hastanesi'nin açılmamasına turizmcilerden tepki!

Denizli’yi termal turizmde sağlık merkezi üssü haline getirecek olan ve yapımı süren PAÜ Karahayıt Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesinin açılış süresinin uzamasına Denizlili turizmcilerden tepki geldi. 

Osmaniye Bahçe Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin inşaatı başladı!

Osmaniye'de Bahçe Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin bahçesinde 232 metrekarelik alana, Diyaliz Ünitesi ve Diş Tedavi Ünitesi'nin yapılması için çalışmalara başlandı.

Ağrı'da termal otellerin yapılacağı alana köprü inşa edildi!

Ağrı'da fizik tedavi hastanesi ile termal otellerin yapılması planlanan alana ulaşımın sağlanması inşa edilen inşa edilen köprü hizmete açıldı.

Darende Fizik Tedavi Hastanesi inşaatı tam gaz!

Malatya'nın Darende ilçesinde yapımı süren Hulusi Efendi Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Hastanesi'nin yüzde 60'lık bölümü tamamlandı.

Havza OSB'de yeni yer tahsisi yapıldı!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Samsun Havza Hasanlar Cami'nin temeli atıldı!

Samsun'un Havza ilçesi Şerifali Mahallesi Hasanlar mevkisinde inşa edilecek olan Hasanlar Cami'nin temeli atıldı.

Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı!

Altınordu Özel Eğitim İş Uygulama Okulu Lebibe Karlıbel Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi açıldı.

Samsun Havza'da yıkım memnuniyeti!

Samsun Havza Belediyesi, basında yer alan 'yıkım' isyanı' haberiyle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı Murat İkiz, "Bu yıkımdan vatandaşın yüzde doksanı memnun" diye konuştu.

İzmir Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temeli atılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Valiliğin ortak olduğu İzmir Jeotermal  A.Ş, Doğanbey’de satın alınan 42 dönüm arazide inşa edilecek olan Termal Tedavi ve Kür Merkezi'nin temelini ilkbaharda atıyor.

Havza'da tehlike oluşturan bina yıkıldı!

Havza Belediyesi ekipleri, güvenli olmadığı belirlenen bir yapıyı tahliye ederek yıktı. Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ilçedeki güvensiz ve metruk binaların tespit edilip yıkıldığını belirtti. 

Havza Fizik Tedavi Merkezi'nin inşaatı tamamlandı!

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Havza Belediyesinin imzaladığı protokol çerçevesinde yapılan Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezinin inşaat çalışmaları hızla tamamlandı. 

Havza Şehirlerarası Otobüs Terminali'nin kira sözleşmesi revize edildi!

Samsun Havza Şehirlerarası Otobüs Terminalinin kira sözleşmesi 1 Eylül 2018 tarihinden geçerli olmak üzere aylık 57 bin 750 TL+KDV olarak revize edildi...

Havza Fizik Tedavi Merkezi ne zaman açılacak Haberi

Havza Fizik Tedavi Merkezi ne zaman açılacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ve Havza Belediyesinin imzaladığı protokol kapsamında hayata geçirilen Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nin inşaat çalışmalarında sona gelindi. 

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Belediye Başkanı Murat İkiz, merkezde incelemelerde bulunarak çalışmalar hakkında bilgi aldı. Havza Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde tefrişat çalışmalarının sürdüğünü dile getiren Başkan İkiz, "Havza Termal Fizik Tedavi Hastanesi ve Uygulama Oteli'nin ilçeye kazandırılması için Belediyeye ait Lokman Hekim Kaplıca İşletmesinin yerini ücretsiz olarak üniversiteye tahsis ettik. Bu tesis ilçemize hem turizm hem de ekonomik olarak önemli kazanımlar sağlayacak." dedi. 

İkiz, 7 bin 500 metrekarelik inşaat alanına sahip, 6 katlı otelin içinde otopark, termal havuzlar, fizik tedavi ve kür merkezi, 84 oda, spor ve egzersiz odaları, doktor odaları, lokanta ve toplantı odalarının yer...