18 / 05 / 2024

Havza OSB 2019

Havza OSB 2019

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Samsun Havza Otogarı 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Avrasya Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Samsun Havza Otogarı 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu KAP'ta yayınladı...

Manisa Salihli OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi!

Manisa Salihli Belediye Meclisi 2019 yılının ilk meclis toplantısı düzenlendi. Toplantıda Manisa OSB 2. Etap'ta 24 firmaya yer tahsisi yapıldığı açıklandı.

Havza OSB'de yeni yer tahsisi yapıldı!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Samsun Havza OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Samsun Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisi yapılıyor. Eurocast Döküm Sanayi A.Ş. OSB bölgesinde fabrika kuracak.

Gaziantep OSB'de ödemeler 2019 yılına ertelendi!

Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi 5’nci Kısım’da tesis ve fabrika inşa etmek için arsa satın alan sanayicilerin taksit ödemeleri, döviz kurundaki yüksek hareketlilik sebebiyle 2019 yılının Şubat ayına ertelendi.

Havza Osb'de arazi tahsislerinde yüzde 80 hibe!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmak isteyenlere arsanın yüzde 80'inin ücretsiz tahsis edileceği duyuruldu.

Havza Osb'ye yatırımcı ziyareti!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) yatırım yapmayı planlayan bir firmanın yetkilileri incelemelerde bulundu.

Havza OSB Alt Yapı ihalesi yeniden yapıldı!

Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB altyapı işinin ihalesinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapıldığını ve kısa süre sonra kısa süre sonra alt yapı çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Samsun Havza OSB'nin altyapı ihalesini Egemen İnşaat kazandı!

Havza'da bir süre önce feshedilen OSB altyapı ihalesi Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında tekrarlandı.Havza TSO Başkanı Acar, "OSB'mizin altyapı işinin bir an evvel tamamlanması için işin takipçisi olacağız" dedi.

Samsun-Havza OSB altyapı ihalesi 18 Kasım'da!

Samsun-Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, OSB'deki altyapı ikmal yapım işini ihaleye çıkarıyor. İhalesi 18 Kasım 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Elazığ OSB'ye 230 hektar ek geldi yatırımcı sırada 30 acil yer talebi var!

Elazığ OSB, önemli bir hamle içinde. İlave 230 hektarlık alanın OSB'ye katılması onay aldı. Bu konuda işlemler bitti. OSB Başkanı Suat Öztürk, "Tahsislere başlayacağız" dedi.

Aksaray OSB'ye 74 bin metrekare arsa tahsis edildi!

Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde, 150 kişinin istihdam edileceği 74 bin metrekare parsel tahsisi yapıldı. Aksaray Valisi, OSB'de yatırım amacıyla üretim yapmak isteyen çok sayıda yatırımcının Aksaray'a geldiğini söyledi....

Havza OSB 2019 Haberi

Havza OSB 2019

Havza Ticaret ve Sanayi Odasında (TSO), Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında atılan imzalarla 7 bin metrekarelik arsa tahsisi firmaya yapıldı.

Havza TSO Başkanı Erkan Acar, Havzalı yatırımcıların Havza OSB’ye yatırım yapmalarının önemli olduğunu dile getirdi. 

Milliyet'te yer alan habere göre öncelikli hedeflerinin hızlı şekilde Havza OSB'nin tam anlamı ile faaliyete geçmesi ve ekonomiye güç verirken, istihdama katkı sağlaması olduğunu da sözlerine ekleyen Acar, "OSB'de Havzalı yatırımcılarımızın olması bizim için ayrı bir gurur kaynağı. Havzalı yatırımcıların burada yatırım yapması ve buranın gelişmesine katkı sağlamaları bizler adına çok önemli." dedi.

Acar, Havza OSB'de ilk fabrikanın inşasının kısa süre sonra yapılacağına da değindi. Yatırımcı Ergin Gümüşçü ise gemi makineleri yedek parçası fabrikası kuracaklarını ve 70...