28 / 08 / 2024

Havza OSB Alt Yapı ihalesi ne zaman

Havza OSB Alt Yapı ihalesi ne zaman

Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB altyapı işinin ihalesinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapıldığını ve kısa süre sonra kısa süre sonra alt yapı çalışmalarına başlanacağını bildirdi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Havza OSB yatırımcılarına bedelsiz arsa tahsisi müjdesi!

Samsun Valisi Zülkif Dağlı yaptığı açıklamada "Bedelsiz arsa tahsisi başta olmak üzere Havza OSB'ye yatırım yapacak firmalar birçok avantaja sahipler" dedi.

Kilis OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Suriye'de çıkan iç savaştan en çok etkilenen illerin başında gelen Kilis, yatırımcıların gözdesi oldu. Sınır güvenliğinin kontrol altına alındığı kente mevcut iki OSB'nin dışında iki yeni OSB daha yapılıyor. Polateli OSB'de 13 milyon metrekarelik alan için 2 bin yatırımcı başvurdu.

Karacadağ'da 295 hektarlık alanda OSB kuruluyor!

Diyarbakır Şanlıurfa karayolu 20’nci kilometresinde 295 hektar büyüklükteki alanda OSB yapılacak. Yol uzun, çünkü en iyi şartlarda alt yapı çalışmalarının ve tahsislerin yapılması, girişimcilerin tesislerini tamamlayıp üretime başlaması iki yıldan fazla sürecek...

Kütahya'nın OSB'leri yatırımcıların gözdesi oldu!

Ulaşım altyapısı, lojistik avantajları ve düşük yatırım maliyetleri ve altı tane OSB'si bulunan Kütahya, yerli, yabancı yatırımcıların ilgisini çekiyor. Kütahya 1. OSB Başkanı Tolga Eskioğlu, kentin Türkiye'nin yeni gözde yatırım merkezlerinden biri olduğunu söyledi.

OSB'lerde yeni dönem!

OSBÜK Başkanı Memiş Kütükcü, "Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın altını çizdiği ekonomide yeni dönemde OSB'ler kritik rol oynayacak. İşte bizim bu kritik sürece, altyapılarımızla, yatırımcı dostu bakış açımızla, yeni tahsis alanlarımızla hazır olmamız lazım" dedi.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 81.7 milyon TL'ye yapım işi ihalesi!

Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı tarafından Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi alanına ait altyapı yapım işini 81 milyon 772 bin 700 TL'ye ihale ediyor.

Kütahya OSB için istimlak edilen arazilerin bedelleri mecliste!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesine bağlı Sevdiğin köyünde kurulacak OSB için istimlak edilen arazilerin bedellerinin köylülere ne zaman ödeneceği TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Havza OSB'de yeni yer tahsisi yapıldı!

Havza Organize Sanayi Bölgesinde üçüncü yer tahsisi gerçekleştirildi. Havza TSO Başkanı Erkan Acar ve Durşam Makine sahipleri Ergin Gümüşcü ve Ümit Demirci arasında imzalar atıldı. 

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'nin akıbeti TBMM'de!

CHP Kütahya Milletvekili Ali Fazıl Kasap, Kütahya Altıntaş Zafer Organize Sanayi Bölgesi'nin ne zaman faaliyete geçeceğini Bakan Varank'a sordu..

OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi istihdama umut olacak!

ANGİAD Başkanı Emre Altındağ, 16 maddelik destek ve önlem paketinde yer alan, “OSB'lerde bedelsiz arsa tahsisi” uygulamanın istihdama umut olacağını söyledi.

Ordu'da 3 OSB için kamulaştırma işlemleri devam ediyor!

Ordu Valisi Seddar Yavuz, Altınordu, Ünye ve Fatsa ilçelerinde OSB kurulması kapsamında kamulaştırma çalışmalarının sürdüğünü belirtti...

Samsun Havza OSB'de yer tahsisi yapıldı!

Samsun Havza Organize Sanayi Bölgesi'nde yer tahsisi yapılıyor. Eurocast Döküm Sanayi A.Ş. OSB bölgesinde fabrika kuracak.

Havza OSB Alt Yapı ihalesi ne zaman Haberi

Havza OSB Alt Yapı ihalesi ne zaman

Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkan Vekili ve Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, bir süre önce  iş akdi feshedilen Havza Tarımsal Ürün İşleme ve Tarım Makineleri İhtisas OSB altyapı işinin ihalesinin Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapıldığını ve kısa süre sonra kısa süre sonra alt yapı çalışmalarına başlanacağını bildirdi. Havza Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Başkanı Erkan Acar, yaptığı açıklamada, bir süre önce taahhütlerini yerine getiremediği için talepleri doğrultusunda Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından yüklenici firmanın iş akdinin sonlandırıldığını belirtti. Yüklenici firmanın ihale şartlarında yer alan yol, kanalizasyon, içme suyu, yağmur suyu ve Telekom altyapı şebekesinin zamanında yapmadığını, bu nedenle yasal ihtarlar ve mahkeme tespitinden...