02 / 05 / 2024

havza termal

havza termal

Samsun Havza'da termal yatırıma başlayan firma, Katarlı bir firma ile gerçekleştirdiği ortaklığın ardından proje tutarını 25 milyon dolara yükseltti.

Samsun'a 25 milyon dolarlık termal yatırım!

Samsun Havza'da termal yatırıma başlayan firma, Katarlı bir firma ile gerçekleştirdiği ortaklığın ardından proje tutarını 25 milyon dolara yükseltti.

Samsun'da 100 milyon liralık termal otel yatırımı!

Samsun Havza'da hayata geçirilecek olan Hattuşa Vacation Termal Club Havza Termal Otel, Devre Mülk ve Tatil Köyü kompleksinin tanıtımı yapıldı.

Samsun'da 10 yıllığına kiralık termal tesis ve otopark!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan, turistik termal tesisler ve çok katlı otopark (termal otel) 10 yıllığına ihale edilecek. İhalesi 25 Ocak 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Havza Ancere Termak Otel kiraya verilecek!

Samsun İli Havza Belediye Başkanlığı, İmaret Mahallesinde bulunan Ancere Termal Otel'i 10 yıllığına kiraya çıkarıyor. İhalesi 21 Eylül 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Samsun Ancere Termal Otel 10 yıllığına kiraya çıkıyor!

Samsun Havza Belediyesi Başkanlığı tarafından Ancere Termal Otel ve çok katlı otopark 10 yıllığına kiraya verilecek. Termal otel 17 Nisan 2015 Cuma günü Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Havza Ancere Termal Otel 10 yıllığına kiraya çıkıyor!

Samsun Havza Belediyesi Başkanlığı tarafından Ancere Termal Otel ve çok katlı otopark 10 yıllığına kiraya verilecek. Termal otel 12 Mart 2015 Perşembe günü Açık Teklif Usulü ile ihale edilecek.

Havza'da 55 derece sıcaklığında termal su çıkarıldı!

Kaplıcalarıyla ünlü Samsun'un Havza ilçesinde İmaret Mahallesi Kaplıcalar mevkisinde 1 aydır sürdürülen çalışmalarda, Havza Belediyesi Lokman Hekim Kaplıcaları önünde sondajla 605 metre derinlikte 55 derecelik sıcak suya ulaşıldı...

Samsun Havza'da Kızılcahamam gibi oluyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Samsun' un kaplıcası ile ünlü Havza ilçesinin Kızılcahamam konseptine kavuşturulacağını söyledi. Termal konaklama tesisleri Kızılcahamam konseptinde Havza' ya kazandırılacak....

Başbakan Erdoğan Kırşehir'de termal otel açılışı yaptı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kırşehir'de faaliyete geçen Makissos Termal&Spa Hotel’in açılışını gerçekleştirdi. Başbakan, açılışın ardından beraberindeki usta sanatçılarla Neşet Ertaş'ın anısına “Gönül Dağı” türküsünü seslendirdi...

Özdemir Çakacak: Kırşehir’de termal potansiyeli ortaya çıkıyor!

Kırşehir Valisi Özdemir Çakacak, termal turizminde önemli bir potansiyeli bulunan Kırşehir’de bu potansiyeli harekete geçirmek için tesisleşme yönünde çalışmalar yapıldığını belirterek Makissos Termal & Spa Hoteli'nin bunda çok etkisi olacağını söyledi...

İbrahim Tatlıses Makkissos Termal Spa Hoteli'nin açılışına katıldı!

Kırşehir’de faaliyete geçen 5 yıldızlı Makkissos Termal Spa Hoteli sahibi Bülent Sungur’un davetlisi olarak Kırşehir’e gelen ve açılışta yer alan İbrahim Tatlıses’e vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

NG Hotels & Resorts İstanbul'da termal otel açmaya hazırlanıyor!

NG Hotels & Resorts İcra Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, yakın gelecekteki İstanbul'daki termal otel projesi hakkında izinlerle ilgili çalışmaları tamamladıktan sonra projeyi hayata geçireceklerini söyledi..

Arap yatırımcılar Başiskeleye termal otel yapacak!

Arap sermayesi, Başiskele'ye termal otel yapma kararı aldı. The Ness Otel'in yanındaki 20 bin metrekarelik bir alana yapılacak otelin hayata geçirilmesi için önümüzdeki günlerde imzaların atılması bekleniyor...

havza termal Haberi

havza termal

Havzada otel, devre mülk ve tatil köyü kompleksi yapan şirketin grup başkanı Mehmet Ali Doğan, Anadolu Ajansı muhabiri Özgür Uyaroğlu'na, özellikle son yıllarda termal sağlık turizmi alanında yoğun yatırım yaptıklarını söyledi.

Doğan, son aylarda çıkan kriz spekülasyonunun ülke ekonomisinin gerçek parametrelerini yansıtmadığına işaret et. Doğan, "Bunlar tamamen dış unsurların Türkiye üzerinde oynadığı oyunlardır. Ona rağmen müteşebbisler olarak bütün kaynaklarımız, bütün varlıklarımız ile yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Çünkü Türkiye fırsatlar ülkesi. Türkiye yatırım olanakları olan bir ülke" ifadelerini kullandı. 

Doğan sözlerini şu şeklde üsrdürdü; "Termal sağlık turizmi, toplumun tüm kesimlerini ilgilendiriyor. Bugüne kadar yanlış uygulamalar nedeniyle Türkiye'de gelişemedi. Termal merkezlerimiz bugüne kadar şehir oteli şeklinde ya da tek termal havuzlu yapılıyordu. Hastası, sağlıklısı aynı havuzdan faydalandığı için hasta olanlar iyileşmedi, sağlıklı olanlar da hastalandı....