05 / 05 / 2024

Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba Sinpaş Köyceğiz

Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba Sinpaş Köyceğiz

Toplam 291 adet daireye yer verilen Sinpaş Köyceğiz'de lansmana özel yüzde 10 indirim uygulanıyor. Proje "Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba: Sinpaş Köyceğiz" sloganı ile tanıtılıyor.

Borç verirken nelere dikkat edilmeli? Bunu yapan parasını geri alamıyor!

Borç para verirken dikkat edilmesi gereken bazı detaylar bulunuyor. Eğer bazı adımları izleyerek borç para vermenin sevdiklerinizle kurduğunuz ilişkileri olumsuz etkilemesini önleyebilirsiniz. Peki, borç verirken nelere dikkat edilmeli?

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu

Sudan ucuz: 108 Megapiksel Infinix Zero 30 tanıtıldı! Fiyatıyla gönüllere taht kurdu.

299 bin TL'ye hayallerinizdeki eve sahip olabilirsiniz! Prefabrik ev kaç para? 4 Temmuz 2023 prefabrik ev fiyat listesi!

Hayalini kurduğunuz ev sahibi olmak artık daha erişilebilir! Yenilikçi yapısıyla dikkat çeken prefabrik evler, uygun maliyetleriyle kaliteli ve ekonomik bir çözüm sunuyor. Peki, prefabrik ev fiyatları ne kadar? İşte 4 Temmuz 2023 fiyat listesi...

İş Bankası ile sıfır araç sahibi olmak artık daha kolay! Kmpanya ile aylık 5 bin TL’ye sıfır araç sahibi olabilirsiniz

İş Bankası, taşıt alımlarınızı kolaylaştırmak ve herkesin finansal ihtiyaçlarına özel çözümler sunmak için her zamankinden daha cazip bir kampanya başlattı. Artık aylık 5 bin TL'ye kadar ödeme yaparak hayalini kurduğunuz sıfır araca sahip olabilirsiniz!

RE/MAX brokerı Hasan Can'a The Luminary Of Distinction ödülü!

RE/MAX Global'in verdiği ve ödüllerin en üst seviyesi olan “The Luminary Of Distinction” RE/MAX 7 Tepe Ofisi Brokerı Hasan Can’ın oldu. Söz konusu bu ödülü RE/MAX Türkiye ve RE/MAX Avrupa’da alan ilk ve tek kişi olan Hasan Can, 20 yıl önce hayalini kurduğu ödülü almış olmanın mutluluğunu yaşadığını

Bodrum aşırı yoğunluk yüzünden kırmızı alarma geçti

Kurban Bayramı'nda hükümetin açıkladığı 9 günlük tatil fırsatını değrlendirmek isteyen tatilciler güneydeki illere özellikler Bodrum, Marmaris, Çeşme, Fethiye, Antalya ve Alanya'ya akın etti. Özellikle Bodrum'un girişinde aşırı kalabalık oluştu.

Gökhan Çetinsaya ve Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu! 

Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya'nın oğlu Gökhan Çetinsaya ve eşi Begüm Tuğçe Çetinsaya yeni şirket kurdu. Tgg Ofis Kiralama Limited Şirketi bugün Ataköy'de kuruldu. 

Gökhan Taş yeni şirket kurdu! 

Coldwell Banker ve Era Real Estate gibi emlak şirketlerinin patronu Gökhan Taş, yeni şirket kurdu. Masterturk Premier Yapı İnşaat Anonim Şirketi Sarıyer'de Gökhan Taş tarafından kuruldu.

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu!

Gökhan Çarmıklı yeni şirket kurdu. Çarmıklı Bebek Gayrimenkul Kiralama Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta Gökhan Çarmıklı tarafından kuruldu. 

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu!

Cem Hakko, Kaan Namlıcı ve Jaklin Güner yeni şirket kurdu. Residence43 Otelcilik Ve Turizm İşletmeleri Anonim Şirketi Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Los Angeles’ta evsizler sokaklara kamp kurdu!

Los Angeles şehrinde evsizlerin, Koreatown kasabasında işlek caddelerin kenarlarında çadır kurduğu görülüyor. Daha önce Skid Row bölgesinde görülen evsizler, şimdi tüm sokakları istila etmiş durumda.

Amine Gülşe yeni şirket kurdu!

Oyuncu Amine Gülşe gayrimenkul sektörüne adım attı. Gülşe, Didar Cansel Rızvanoğlu ile yeni şirket kurdu. Meda Dekorasyon Ve İç Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Fransa'da sokakta kalan 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu!

Fransa Paris'te sokakta kalan toplam 600 göçmen ve evsiz Paris Valiliği önünde çadır kurdu...

Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba Sinpaş Köyceğiz Haberi

Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba Sinpaş Köyceğiz

Daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edile Sinpaş Köyceğiz Sancaktepe'de yüzde 10 lansmana özel indirim ve yüzde 15 erken bahar indirimi yapılıyor.


İstanbul Anadolu Yakası Sancaktepe'de hayata geçirilen Sinpaş Köyceğiz Evleri 26 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje "Hayalini kurduğunuz güneydeki kasaba: Sinpaş Köyceğiz" sloganıyla yükseliyor.


Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz'de 1+1 dairelerin indirimli fiyatı 247 bin 630 TL, 3+1 dairelerin indirimli fiyatı ise 524 bin 25 TL olarak belirlendi. Proje Sinpaş Yapı imzası taşıyor.


Daire teslimlerinin 2016 yılı Mayıs ayında gerçekleşmesi planlanan Sinpaş Köyceğiz Konutları meyve bahçeleri, mini bağlar, fitness merkezi, spor alanları, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları, gölet gibi ortak yaşam alanlarından oluşuyor.


Sancaktepe Sinpaş Köyceğiz nerede?

Ulaşım:...