28 / 04 / 2024

hayallerini erteleme kampanyası 2020

hayallerini erteleme kampanyası 2020

Emlak Konut GYO öncülüğünde başlatılan iki yıl ödemesiz düşük faizli konut kampanyasına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. 7 günde 3.5 milyar lira değerinde 3 bin konut satıldı. Müteahhitler binlerce konutu bu kampanyaya dahil etmek için Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ile görüşmelerde bulundu.

Mesa Panorama Maltepe'de peşinat 2024'e ertelendi! 

54 yıldır güven ve kalite inşa eden Mesa’nın İstanbul'un Anadolu yakasında hayata geçirdiği Mesa Panorama Maltepe projesinde yüzde 7 indirime ek olarak bir de peşinatı 2024 yılına erteleme kampanyası başladı.

100.000 TL krediyi şimdi çek, sonra ödersin kampanyası! O banka müşterilerine kıyak yaptı: Faizler dipte, ödemeler sonra!

Yapı Kredi, güncel bir ertelemeli kredi kampanyası düzenlemekte ve bu fırsattan yararlanmak isteyenler için ne yapmaları gerektiğini belirtmektedir. Kampanya kapsamında 200 bin TL ödeme için 3 ay erteleme fırsatı sunulmaktadır. Başvuru şartlarını karşılamak ve daha fazla bilgi için haberimize bakabi

Emlak Konut GYO'dan Haziran'da 10 milyar TL'lik konut satışı!

Emlak Konut GYO 'Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyası kapsamında Haziran 2020'de 10 milyar TL'lik konut satışı gerçekleştirdi...

Emlak Konut GYO'dan 10.5 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamında 10.5 milyar TL'lik konut satışı yapıldı...

Emlak Konut GYO'dan 1 ayda 10 milyar TL'lik satış!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasıyla Emlak Konut GYO 1 ayda 10 milyar TL'lik satış gerçekleştirdi.

Gebze Emlak Konutları 3'te yüzde 5 peşinatla hemen teslim daireler!

Emlak Konut GYO, Türkiye'nin yarınlarına ve ekonomisine olan güveninin göstergesi olarak yeni bir kampanyaya daha imza attı. “Hayallerini Erteleme Türkiye” diyen Emlak Konut GYO, yaşamın başladığı Gebze Emlak Konutları 3’te ev sahibi olmak isteyenlerin hayalini mümkün hale getiriyor.

Emlak Konut GYO'dan 8.7 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamında 8.7 milyar TL'lik konut satışı yapıldı...

Emlak Konut GYO'dan 8 milyar liralık satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasından ev alanlara yüzde 10 indirim, yüzde 5 peşinat fırsatı sunuluyor. Kampanya kapsamında bugüne kadar toplam 8 milyar lira değerinde 5 bin 900 konut satıldı.

Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye'de yüzde 5 peşinat fırsatı!

Emlak Konut GYO'nun "Hayallerini Erteleme Türkiye' kampanyasına Tahincioğlu, Nidapark Küçükyalı ve Nidapark İstinye projeleriyle katıldı...

Düşler Vadisi Riva'da yüzde 5 peşinatla villa sahibi olma fırsatı!

‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyası kapsamına Emlak Konut güvencesiyle ve Yılmaz İnşaat imzasıyla Riva’da hayata geçirilen Düşler Vadisi projesi de dahil edildi. Cazip fırsatların sunulduğu projede alıcılar, taksit ödemelerine 3. yılda başlarken yüzde 5 peşinatla villalara sahibi olabiliyor. 

Emlak Konut GYO'dan 15 günde 6.4 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO’nun ‘Hayallerini Erteleme Türkiye’ kampanyasına yoğun ilgi gösterildi. Konut alanların 2 yıl ödeme yapmadığı, peşinatın yüzde 5’e çekildiği kampanyada 15 günde 6.4 milyar TL değerinde 5 bin 250 konut satışı gerçekleştirildi. 

Emlak Konut GYO'dan 11 günde 5.2 milyar TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun başlattığı 2 yıl ödemesiz Hayallerini Erteleme Türkiye kampanyasına yoğun ilgi var. 11 günde 5.2 milyar TL değerinde 4 bin 350 konut satıldı. Dairelerin çoğu tükenince 3 proje daha kampanyaya dahil edildi.

Benim Kentim Yalova fiyat listesi!

Benim Kentim Yalova projesinde ''Hayallerini Erteleme'' kampanyası kapsamında konut fiyatının yüzde 80'lik kısmı için konut kredisi kullanılabiliyor. Peki projede daire teslimler ne zaman? İşte Benim Kentim Yalova fiyat listesi...

hayallerini erteleme kampanyası 2020 Haberi

hayallerini erteleme kampanyası 2020

Uzun zamandır durgun bir dönem geçirten gayrimenkul sektörü haziran ayı itibarıyla hareketlendi. Önce kamu bankaları tarihin en avantajlı faizini açıkladı, ardından Emlak Konut GYO yeni bir kampanyayı devreye aldı. Hürriyet'ten Gülistan Alagöz'ün haberine göre; 2 yıl ödemesiz düşük faizli kampanyayla bekleyen vatandaşlar harekete geçti ve satış ofisleri doldu. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Emlak Konut GYO kampanyasıyla 7 günde 3 milyar 500 milyon lira değerinde 3 bin konut satışı yapıldığını, satış ofislerine giden, telefon açan ya da form dolduranların sayısının da 100 bine ulaştığını duyurdu.

3 DERNEK KATILIYOR

Hafta sonu gayrimenkul sektör temsilcileriyle buluşan Bakan Murat Kurum, çok sayıda firmanın kampanyaya dahil olmak istediğini açıkladı. Kurum, “Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), Konut Geliştiricileri ve Yatırımcıları Derneği (KONUTDER) ve...