30 / 07 / 2024

hayat 2016 projeleri

hayat 2016 projeleri

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2017-2018 yılı projeleri görüşmek amacıyla Harbiye Hidro Tesisleri’nde istişare toplantısı gerçekleştirdi.

Resim Hayat ve Resim Çengelköy projeleri yolda! Yeni proje!

Ortadoğu Holding İcra Kurulu Üyesi Apaydın, "Ruhsatı alınmış 400 konut ve 10 ticari alandan oluşan Sancaktepe'de konumlanacak Resim Hayat ile 300 konuttan oluşacak olan Resim Çengelköy projelerine ise piyasaların istikrarlı hale gelmesiyle başlamayı planlıyoruz" dedi...

4 milyon TL'ye lüks ev aldı ama hayatının şokunu yaşadı!

İngiltere'de yaşayan 41 yaşındaki Mark Buller ve eşi Rhian, 2016 yılında Surrey bölgesinden 4 milyon TL'ye aldığı lük ev sonrasında hayatının şokunu yaşadı. 

Nivo Hayat başlıyor!

Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat kuruluyor. Nivo Hayat, kiralama ve yatırım gibi ticari konularda destek verecek..

Nivo Hayat konut kiralamalarına yardımcı olacak!

İstanbul'a değer katan projelerin mimarı Cathay Group, Nivo projeleri yatırımcılarının tüm taleplerini karşılaması için Nivo Hayat’ı kuruyor.

Ağaoğlu Maslak 1453 projesi 2016'da satış rekoru kırdı!

Ağaoğlu Maslak 1453, Emlak Konut GYO'nun 2016 yılının hasılat paylaşım modeliyle gerçekleşen projeleri arasında 1 milyar 346 milyon 976 bin lira ile satış rekoru kırdı

Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı!

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Özak GYO Hayat Tepe'de 53 bağımsız bölümün 2016 değerleme raporu yayınlandı.

2016 yılı yatırım programına 4 proje alındı!

Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla "Dağkapı-Hastane Raylı Sistem Hattı","Yozgat Havalimanı" ve "Karaman Havalimanı" ile "Tokat Yeni Havalimanı Yapımı" projeleri 2016 Yılı Yatırım Programı'na dahil edildi.

Ncadde Hayat Residence fiyatları 2016!

12 katlı tek blokta 214 daireden meydana gelen Ncadde Hayat projesi Özyurtlar İnşaat imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Ncadde Hayat Residence fiyatları 2016...

Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016!

Lansman öncesi satışların başladığı Ncadde Hayat projesi 214 daireden meydana geliyor. İşte Ncadde Hayat Özyurtlar fiyatları 2016...

Ncadde Hayat fiyat listesi 2016!

Ncadde Hayat projesinde teslimlerin 24 ay sonra yapılması planlanıyor. Ncadde Hayat fiyat listesi 2016 daire alanlarına ve kat planlarına göre farklılık gösteriyor.

Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016!

150 milyon TL yatırım bedeliyle inşa edilen Dekar Asmalı Hayat projesi 288 bahçeli evden meydana geliyor. İşte Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü tam fiyat listesi 2016...

ERA, 'Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı' resim sergisine sponsor oldu!

Uluslararası gayrimenkul danışmanlık şirketi ERA Gayrimenkul Türkiye, 7-9 Aralık 2016 tarihlerinde geliri “Omurilik Felçlileri Derneği”ne bağışlanacak olan “Hayat Yaşamak İçin Tasarlandı” isimli resim sergisine sponsor oldu.

Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü fiyatları 2016!

Teslimlerin hemen yapıldığı Dekar Asmalı Hayat projesi 150 milyon lira yatırım bedeliyle inşa edildi. İşte Dekar Yapı Dekar Asmalı Hayat Beylikdüzü fiyatları 2016...

hayat 2016 projeleri Haberi

hayat 2016 projeleri


Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, 2017-2018 yılı projeleri görüşmek amacıyla Harbiye Hidro Tesisleri’nde istişare toplantısı gerçekleştirdi.


Gerçekleştirilen istişare toplantısına Hatay Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, HATSU Daire Başkanları ve HBB yöneticileri katılım gösterdi. 


BAŞKAN SAVAŞ: HEMŞEHRİLERİMİZE DAHA KALİTELİ HİZMET ULAŞTIRMAK VE HATAY’A SEVİYE ATLATMAK AMACIYLA ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK”


Hatay Büyükşehir Belediyesi’nin Hatay’ın her ilçesinde ihtiyaç doğrultusunda hizmet verme gayesi ile çalışmalar gerçekleştirdiğinin altını çizen Başkan Savaş, “2 yıl önce Büyükşehir Belediyesi olarak göreve geldiğimiz günden bugüne kadar kenetlenerek büyük bir aile olduk. Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay’ın renklerine, değerlerine ve güzelliklerine adil bir şekilde sahip çıkan ve "Halka hizmet Hakka hizmettir" düsturuyla yol kat eden bir belediyedir. Bizler de bu düşüncelerle sizler ile istişareler gerçekleştirerek çalışmalarımıza yön veriyoruz. Her ilçemizin ihtiyaçlarına...