01 / 07 / 2024

Hayat Invest adres

Hayat Invest adres

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adres!

Toplam 1.095 konut ve 89 ticari üniteden meydana gelen Avrupark Hayat projesi Cihan İnşaat imzasıyla Emlak Konut GYO güvencesiyle inşa ediliyor. İşte Cihan İnşaat Avrupark Hayat açık adresi...

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi!

İnistanbul Hayat Davutpaşa satış ofisi adres ve iletişim bilgisi haberimizde yer alıyor. İnistanbul Hayat Davutpaşa projesinde daire fiyatları 376 bin liradan başlayarak değişiyor...

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres!

Dekar Asmalı Hayat Yakuplu adres bilgilerine göre proje, Beylikdüzü Marmara Mahallesi Hürriyet Bulvarı üzerinde yer alıyor. Projede teslimlerin 2017 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.

Dekar Asmalı Hayat adres!

Konut alanlarının 149 metrekareden başladığı proje toplam 244 adet bahçeli konuttan oluşuyor. Dekar Asmalı Hayat adres bilgilerine göre İstanbul'un Beylikdüzü ilçesine bağlı Yakuplu'da yükseliyor.

İnallar Hayat Evleri satış ofisi!

İnallar Hayat Evleri 12 blok şeklinde yükseliyor. 20 bin metrekare alanda yükselen projede 156 adet daire bulunuyor. İnallar Hayat Evleri satış ofisi adres bilgileri haberimizde yer alıyor.

Resim İstanbul Evleri adres bilgileri!

Ortadoğu Group tarafından hayata geçirilen Resim İstanbul Evleri şehrin içinde ormanla iç içe bir hayat sağlıyor. Resim İstanbul Evleri adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor.

Hayat bir kere yaşanır: Adres Yalıkavak!

Toplam 32 adet villa ve 14 adet villa dairesinden meydana gelen Adres Yalıkavak projesi, Muğla-Bodrum-Yalıkavak bölgesinde inşa ediliyor. Villa bahçelerinin alanları 500 metrekare ila 1200 metrekare arasında değişiyor...

Hayat Sultanbeyli adres!

Dairelerin alanlarının 105 metrekareden başlayıp, 255 metrekareye kadar yükseldiği değiştiği Hayat Sultanbeyli adres bilgilerine haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Kaynak Yapı Hayat Sultanbeyli projesinde teslimler hemen gerçekleşiyor...

Hayat Park İstanbul Halkalı adres!

Hayat Park İstanbul Halkalı adres bilgileri kapsamında proje;Halkalı Merkez Mahallesi, Basın Ekspres Yolu Avrupa Konutları Karşısı Eski Bağlar Sokak, No: 6-1 Küçükçekmece'de yer alıyor.

Trios 2023 İkitelli adres bilgileri!

Pulsar İnşaat tarafından İstanbul Avrupa Yakası İkitelli'de hayat geçirilen Trios 2023 İkitelli adres bilgileri ni haberimizde bulabilirsiniz. Projede 260 bin metrekare satılabilir ve kiralanabilir alan bulunuyor.

Halkalı Hayat Park İstanbul adres!

Halkalı Hayat Park İstanbul adres bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Hayat PArk İStanbul Halkalı projesinde dairelerin fiyatları 270 bin TL ile 500 bin TL arasında değişiklik gösteriyor

Hayat Invest adres Haberi

Hayat Invest adres

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Abdel Halım tarafından kuruldu.

Hayat Invest İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi konusu: 

1-Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2-Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3-Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma,...