07 / 05 / 2024

Hayat Sultanbeyli Rezidans fiyat bilgileri

Hayat Sultanbeyli Rezidans fiyat bilgileri

İstanbul Anadolu yakası Sultanbeyli bölgesinde hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Rezidans daire fiyatları 198 bin TL'den başlayarak değişiklik gösteriyor. Projede banka kredisi ile 120 aya kadar vadelendirme imkanı sağlanıyor...

Farilya Asia'da hayat Haziran'da başlıyor!

Doyumsuz deniz manzarası, rezidans konforu ve balkon keyfi bir arada sunulan Farilya Asia'da hayat Haziran'da başlıyor..

İlhan Erdal: Rezidans konforu insanlara cazip geliyor!

Türkiye’de son zamanlarda konut anlayışında değişiklikler yaşandığını belirten İlhan Erdal “Artık rezidans kavramının şekillendiği bir dönem içerisindeyiz. Rezidans hayatının konforu insanlara daha cazip geliyor” diye konuştu.

Tahincioğlu Nidapark Bomonti Rezidans ödeme şekli!

''Yüzde 100 hayat yüzde 5 peşinat'' sloganıyla tanıtılan Nidapark Bomonti projesinde 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor. Nidapark Bomonti Rezidans KDV dahil fiyatları 714 bin TL'den başlıyor...

Sultanbeyli İlkbahar projesi ne zaman bitecek?

Sultanbeyli İlkbahar Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunuluyor. Proje 50 milyon lira yatırım değeriyle yükseliyor...

Benevre Beytepe, rezidans kavramını üst boyuta taşıyor!

Başkentlilerin konut anlayışının değiştiğini söyleyen Benevre Beytepe Yönetim Kurulu Başkanı Memduh Türkoğlu “ Artık villada, apartmanda yaşamaktan vazgeçmiş ve rezidans hayatını yaşamak isteyen bir kesim var” dedi.

Ncadde Hayat Rezidans daire fiyatları!

Ncadde Hayat Rezidans projesi Özyurtlar İnşaat imzası ile 12 katlı tek blok şeklinde inşa ediliyor. İşte Ncadde Hayat Rezidans daire fiyatları...

Ncadde Hayat Rezidans nerede?

Tek blok şeklinde yükselen Ncadde Hayat Rezidans projesi 214 adet daireden meydana geliyor. Peki Ncadde Hayat Rezidans nerede?

Loza Rezidans'ta 562 bin TL'ye!

İstanbul Merter-Bağcılar bölgesinde hayata geçirilen Loza Rezidans projesi yüksek kaliteli, konforlu ve güvenli bir hayatın kapılarını aralıyor. Projede fiyatlar 562 bin TL'den başlıyor.

Çiçek Rezidans projesi Kocaeli Yuvacık'ta hayat bulacak!

Bizim Kocaeli Gazetesi köşe yazarı olan Murat Hamzaoğlu bugünkü yazısında Mamikler İnşaat'ın Kocaeli'de hayata geçireceği yeni projesi Çiçek Rezidans'ı tanıttı. İşte Hamzaoğlu'nun o yazısı...

Sur Yapı Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle hayatı zirvede yaşayın!

Bursa Nilüfer'de İzmir Otobanına, şehrin yeni simgesi Timsah Arena’ya ve Hüdavendigar Kent Parkı’na yakın mesafede konumlanan Marka Rezidans ve Alışveriş Merkezi'yle dilediğiniz göz kamaştıran lüks yaşam artık yanı başınızda.

Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de yükselen projede ev alanları 51 metrekareden başlıyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans daire fiyatları 315 bin TL'den başlangıç gösteriyor vadelim indirimlerle fiyatlar düşüyor.

İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

İlkbahar Rezidans'ta daireler 1+1'den 4+1'e kadar farklı tipte tasarlandı. Proje 25 bin metrekarelik arsa üzerinde inşa ediliyor. Peki İlkbahar Sultanbeyli fiyatları ne kadar?

Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar!

İstanbul Anadolu Yakası Sultanbeyli'de bulunan projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Sur Yapı İlkbahar Rezidans fiyatlar kapsamında 1. etaptaki 1+1 dairelerde 315 bin TL'den başlıyor.

Hayat Sultanbeyli Rezidans fiyat bilgileri Haberi

Hayat Sultanbeyli Rezidans fiyat bilgileri

Kaynak Yapı projesi olarak hayata geçirilen Hayat Sultanbeyli Rezidans daire fiyatları dairenin tipi ve konumuna göre değişiyor. Projede satış sürecine devam ediliyor.


Sultanbeyli Hayat Rezidans projesinin sosyal donatı alanları arasında; yüzme havuzu, güvenlik,  kapalı otopark, kafeler, spor alanları yer alıyor. Proje, 3 bloktan oluşuyor. 


Konut sahibi olmak isteyenlerin ödemelerde banka kredisi kullanabildiği Hayat Sultanbeyli Rezidans daire fiyatları 198 bin TL'den başlıyor. Proje, 72 adet daireden meydana geliyor. 



Dairelerin; 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon olarak dizayn edildiği Hayat Sultanbeyli Konutları'nda banka kredisi ile 120 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. 


Hayat Sultanbeyli Rezidans daire fiyatları!

2 oda 1 salon daireler 198 bin liradan, 

3 oda 1 salon daireler 250 bin liradan,

3 oda 1 salon dubleks...